Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl yap be ahmet öldür daha ii o zaman bende seni fanatik beşiktaşlı yaspayım
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl Sende mi istiyon yuksam sedoş Anam sedoş ne diye değiştirdin kıs iletimi
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl topragım sen kendını cevır pendık taraftarına hepımız kurtulak
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl Desem desem sadece sana demişimdir toprağım Öyle bişey demedim bikerem iş açmayın başıma
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl dandik ha ahmet toprağına sor bakiim kardeşim ne dandikliğimiz görmüş
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl 250 Milyon yıldır değişmemiş,ben de dğiştirmeyeyim bu mükemmel şahsiyeti..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl Sadece topic başlığını yazsam.. ''Büyücü olsan üstekini ney'e çevirirdin..'' Olur Ney'e çevireyim..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl aaa ney sesine bayılırım.. ne güzel..ne içlidir o.. ama dur biraz..sen yoksa bana kötü bişey mi demeye çalıştın..? bende seni kulaklarına kiraz asabileceğin yaşlara geri çevirirdim..nasılım..?
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl aaa ney sesine bayılırım.. ne güzel..ne içlidir o.. ama dur biraz..sen yoksa bana kötü bişey mi demeye çalıştın..? bende seni kulaklarına kiraz asabileceğin yaşlara geri çevirirdim..nasılım..? Hala asabiliyorum bikerem..Ege'm le beraber hem de..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl o sayılmaz bikerem..çocuğu kulağına kiraz asma eylemin için bahane etme.. yapacaksan bu işi..Bursa meydanında o Ayşegülümün dediği yerde ve tek başına yapıcaksın..o zaman anlarım işte..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.