Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl akrep nalanın terliğine kazım karabekir paşaya ajdar ın çikita muz klibindeki kıza walla iyi fikir bea..süpersin...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl akrep nalanın üstüne oturduğu canlıya o duyguyu hisset bakalım ( sedelina )
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl susun heytt beni neye çevirirsenız sızde ona çevrılın hehe tamam bea..son olarak ben seni eski sedoşa çevireyim ve gideyim
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl ilkokuldaki haline... yapma yaa o kadar seneyi bir daha okuyamam,elimdeki dersleri veremiyorum zaten... hani karaip korsanlarında, gözünü düşüren bi korsan vardı yaa..hah işte ona çevirdim...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl ben daha çok memnun oldum; bende murti_san yaw karar ver sende az önce kavun diyordun...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl sende karpuz diyordun unuttun galiba...... dondum bea...bi sıcak çikolata olsada içsek....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.