Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Seni fındığa çevirdim bea ( Karadeniz'in hatrına ) bebekliğine... Bu arada daha ne kadar bebek olabilirim
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl büyücü olsam hep böle kalmanı sağlardım , hahahaa minik yavruss olarakk
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl ben kıyarımmm............ mangalı tutuşturmak için lazım olur; kıymığa çeviririm ben senii... .
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl eminim kıyarsın.. allah eline düşürmesin.. sudan çıkmış kediye çevirirdim..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl sudan çıkmış kedi mii?? hemde bu soğukta ben üşürüm yaa..... bende seni talaş a çevireyimde yakıp ısınalım..........
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl iyi madem senide hamam tasına çavireyimde canım sıkılmasın; şimdi hamamda yapacak bişey bulamam ben; arada laflarız gııııı; olmaz mı??
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl o zaman battaniyeye sarılmış sudan çıkmış kedi ossun ...olar mı?
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tamam talaştan vaz geçtim; ben seni kuşş veremine çevircem......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.