Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl ben seni bir çiçeğe çevirirdim... hep sevenlerin elinde ol isterdim...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Bende seni kavuna çevirirdim.? Niyemi.? iyisini bulmak için birçoğunu yoklamak için... aaa ne kadar ayıp... hiç yakıştıramadım bende seni zenneye çevireyimde bol bol kıvırasın...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sen aşıksın galiba arkadaşım bende seni sevdiğinin yanına ışınlanma yeteneği olan bir adama çevirirdim
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Ben aşktan meştten anlamam inan yazar çizer karalarım..Benim aşkım ALLAH'a İlerde daha iyi anlayan birine çeviririm seni.? Allah'a olan aşkını takdir ederim Öz abim PLaCeBo'nun anlayabildiği insanlığını çözer, seni katip yapardım :D Yazar çizersin ya
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Sizi biliyorum tüm ailecek sevgim saygım olur size güzel insanlar... Beni bir tek siz anladınız sizde deptiniz.. Sizi depmemeye çevirirdim.. Benim de sana kastım yok, sanıyorum ki sorunların var buyrda ki bir kaç kişiyle ama benimnasıl bildiğim önemli Seni öz abim sıfatına cevirirdim
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl ben seni paraşüte çevirirdim,yeri geldiğinde hayat kurtar diye...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl o zaman bende seni hava yastığına çevireyim hemşerum... dönere cevirirdim.. acıkdım başka sey düşünemiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.