Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl telli duvaklı gelin olsun cennetten bir huriye benzesin(sedalinaya İdi) annem de duysa amın der ustune de 41 yasın okuturdu
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Büyücü oLsaydım yeaahh benden de ne büyücü Olur GüzeL güzeL sevdim bu Oyunu Eğer buyucu oLsaydım bu arkadaŞı LeNin e Çevirirdim
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl yeah Süper Fikir rusyadan geLeLi daha 3 gün oLmadı Ama ben Özledim o masaLarı AnLayıŞın İçin Thanks BritNey oLmaya HazırMısın SArdun ya
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl ondan neyim eksikki Seni beni en iyisi Ricard girl e çevir bu araLar İhtiyacım var ona o zaman Deniz aKkaya tr de favorimdir
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl tamam fred oLmaya Razıyım o devirde yaşamak ne manyak oLurdu Dinazora felan Merdıven nıyetıne cıkmak Gökyuzundekı en parlak en göze alan yıldıza cevırırdım herhalde
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ıssız adaya düşen robensona hoşgeldın buarada hoşbuldum bende seni beyaz bir meleğe çevirirdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.