Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Korkma sen karate biliyorsun korkmaaa, bak işte bu sensinnnn "azıcık bilirim" yazıyor orda görmüyomusunnnnn.... korkmayayım ama yinede demi...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Ortalık memur kaynıyor ama bir tane suçlu yok. Bu gidişle kuru ekmeğe talim edeceğiz. Acaba forumdaki katil kim?
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Herkesin yüzünde bir maske, çözebilene aşk olsun. Forum forum değil sanki sır
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Ben Karete Kid'le, Gloria konusunda ısrarcıyım. Birden buraya gelmeleri suçlunun dönüp olay yerini inceleme dürtüsüyle birebir uyuşuyor. Hele Gloria kriptolog olduğuna göre delilleri bertaraf etmekte de usta olmalı. Ciddi bir seri suçlu olabilir. Aklını kullanarak bizi aldatacağını sansa da her suçlu mutlaka bir ipucu bırakır. Clouseau kül yutmaz!
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Ben Karete Kid'le, Gloria konusunda ısrarcıyım. Birden buraya gelmeleri suçlunun dönüp olay yerini inceleme dürtüsüyle birebir uyuşuyor. Hele Gloria kriptolog olduğuna göre delilleri bertaraf etmekte de usta olmalı. Ciddi bir seri suçlu olabilir. Aklını kullanarak bizi aldatacağını sansa da her suçlu mutlaka bir ipucu bırakır. Clouseau kül yutmaz! Aklıma bi atasözü geldi...neden geldi ki acaba... (Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış)
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Ben Karete Kid'le, Gloria konusunda ısrarcıyım. Birden buraya gelmeleri suçlunun dönüp olay yerini inceleme dürtüsüyle birebir uyuşuyor. Hele Gloria kriptolog olduğuna göre delilleri bertaraf etmekte de usta olmalı. Ciddi bir seri suçlu olabilir. Aklını kullanarak bizi aldatacağını sansa da her suçlu mutlaka bir ipucu bırakır. Clouseau kül yutmaz! Haklısın dostum. Tespitlerin yerinde, bu ikisi üzerinde yoğunlaşalım.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 15 yıl Haklısın dostum. Tespitlerin yerinde, bu ikisi üzerinde yoğunlaşalım. bir dakka onlari tutuklayamazsiniz cunku siz kardessiniz
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar bir dakka onlari tutuklayamazsiniz cunku siz kardessiniz Nayır nolamaz ninanmak nistemiyorum. Ninanmayacağım da!
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Tamam inceleme başladı, enselerindeyim. Dedektif, iz peşindesin galiba huuu nerdesin
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Aklıma bi atasözü geldi...neden geldi ki acaba... (Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış) Bu başlığın ev sahibi ben değil miyim yaw
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl Bu başlığın ev sahibi ben değil miyim yaw Orlar burlar hepsi bizim...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 15 yıl Haklısın dostum. Tespitlerin yerinde, bu ikisi üzerinde yoğunlaşalım. Dostum mu Yaa siz nasıl rakipsiniz nerde bu işin rekabeti Ama olmazzkii böyle de
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 15 yıl Yazar Burada aynı soruşturma üzerindeyiz, forumda şu an rekabet sözkonusu değil denizkızı.
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 15 yıl Türkiye'deki denizkızlarının durumu düşündürücü bu konuyu araştıralım müfettiş!
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 15 yıl Yazar Hiç şaşırmadım böyle bir fotoğrafla karşılaştığıma. Yazık Türkiye'ye
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2010 15 yıl Türkiye'deki denizkızlarının durumu düşündürücü bu konuyu araştıralım müfettiş! Ay evet yaaa durumlar vahim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 15 yıl Yazar İz peşindeyiz anladık tüm gece soruşturma sürdü de geç kaldınız Hafiyee, Dedektiff hadiii
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2010 15 yıl şuçlu benim şimdi burdayım hopp şimdi başka başlıkta yakalayabilecekmisiniz beni fink atarım buralarda bakın bakalım ben güncel konulardamıyım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 15 yıl Yazar şuçlu benim şimdi burdayım hopp şimdi başka başlıkta yakalayabilecekmisiniz beni fink atarım buralarda bakın bakalım ben güncel konulardamıyım Hımm, son içtiğin birada sana GPS yutturduk.Zaten takibimiz altındasın. Mesela şimdi sağ elinle tuttuğun mouseu bırak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.