Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 AKP başımızda kalmasın elbet ama akp gidince akp yi aratacak zihniyetlerin geleceğini bilerek kucak açmakta ne kadar doğru sizce? Arkadaşım mhp nin sorumluluğu var yada yok diye birşey söyledimmi ben ?ne diyorum yok bir birinden farkı diyorum. Bunların hepsi bir merkezden yönetiliyor, bakmayın öyle bir birlerini asıp kesmelerine 2 saat sonra en iyi kanka onlar...! bu gün chp mhp nin konumunda mhp chp nin konumuna geçmiş sizce düşündürücü değilmi bunlar ? Şimdi ne yapacağız kime güvenip oy vereceğiz diyebilrsin fakat her insanın düşüncesi farklı görüldüğü gibi örneğin ben Hulki CEVİZOĞLU'nun siyasete girmesini istiyorum...Siyaseti en iyi yapacak kişide odur diye düşünüyorum. CHP ve MHP gibi geçmişte gözünü kırpmadan birbirlerini katledenlerin bir araya gelmesini sağlayan neden nedir, size göre? Sayın Cevizoğlu benim de takdir ettiğim bir düşünce adamı, fakat siyasete girdi ne kadar dayanabildi? Benim dediğim ülkede taşlar yerinden birhayli oynadı, önce onların yerine oturması gerek. Akşam Eser Karakaş CHP nin programını okurken devletin üniter yapısından, laiklikten ödün verilmemesini eleştirdi. O eleştirdiğine göre bir şans tanımak gerekir bence. Başka alternatif görünmüyor şu anda, varsa somut örnek vererek açıklarsanız memnun olurum. Onlar kanka, onlar şöyle böyle değil, ne yapabiliriz? saygılar... Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 O halde makyaj degisikligini gecemez ve insanlar yakin zaman iceriisnde gene sirtlarini cevirirler CHP'ye. Niye, sizin gibi düşünmüyor diye mi? Eğer AKP nin düştüğü demokratik açılım vs. etnik kimlik siyasetine girerse o zaman onlar da biter. Ama dünkü konuşmasında bu konuda dikkatli olacağını gördük. Zaten güneydoğu dan ağızlarıyla kuş tutsalar oy alamazlar, çünkü orada etnik kimlik siyaseti hakim. Nasıl yaparlar, ne yaparlar da bunu kırarlar onu bilemem. Yani alamayacakları bu oylara rağmen kendilerine yönelen milliyetçi kesimi risk edeceklerini sanmıyorum. saygılar... Alıntı
Φ gözlem Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 AKP başımızda kalmasın elbet ama akp gidince akp yi aratacak zihniyetlerin geleceğini bilerek kucak açmakta ne kadar doğru sizce? Arkadaşım mhp nin sorumluluğu var yada yok diye birşey söyledimmi ben ?ne diyorum yok bir birinden farkı diyorum. Bunların hepsi bir merkezden yönetiliyor, bakmayın öyle bir birlerini asıp kesmelerine 2 saat sonra en iyi kanka onlar...! bu gün chp mhp nin konumunda mhp chp nin konumuna geçmiş sizce düşündürücü değilmi bunlar ? Şimdi ne yapacağız kime güvenip oy vereceğiz diyebilrsin fakat her insanın düşüncesi farklı görüldüğü gibi örneğin ben Hulki CEVİZOĞLU'nun siyasete girmesini istiyorum...Siyaseti en iyi yapacak kişide odur diye düşünüyorum. Bakın kime, neye ne için oy vereceğinizi bilmem ve saygı duyarım fakat bilinmesi gereken bağzı gerçekleri de göz ardı edemiyiz. Fakat şunu bilmek gerekiyor. Bugün artık sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok ülkesinde iktidarlar bir küresel çete tarafından belirleniyor. Biz bunu nereden biliyoruz? Kendileri söylüyorlar… Listeleri kendileri veriyor. Açın ABD Dışişleri Bakanlığı Eğitim ve Kültür İşleri Sitesini ya da ABD Uluslar arası Liderlik Kursları sitesine bakın. Orada onlarca ülkenin zirve isimlerini göreceksiniz. Afrika cumhurbaşkanlarından Avusturya Genel Valisine, NATO genel Sekreterinden tüm Avrupa’daki zirve isimlere kadar birçok ‘belirlenmiş’ ‘eğitilmiş’ isim var bu listelerde. Abdullah Gül’ün, Fehmi Koru'nun ve R.T Erdoğan'ın adı da bu listede. Demokrasi Projesi ile ‘küresel çete’ yani dünyayı ele geçirmeye çalışan işgal eden küresel şirketler, çokuluslular, birçok ülkede gizli bir savaş yürütüyorlar. Bu savaşın önceliklerinden biri de kadınlar ve gençlerin tahribi… Bu yapılırken 3 alan bozulup dönüştürülüyor. ‘Sivil toplum’ adı altında zehir zerk ediliyor. Bu zehirle siz demokrasi yolunda sosyal, siyasal haklar yönünde ilerlediğiniz zehabına kapılıyorsunuz ve çok fena yanılıyorsunuz. Sadece yanılmakla kalmayıp bir de onların değirmenine su taşıyorsunuz… Bu durumda Akp'yi mi desteklersiniz, şunu bunu mu desteklersiniz, çetelerle yolamı çıkarsınız (ki kendi ülkenizin aydınlarını, ulusalcılarını tek tek yok etme işidir ki bu da özünde ABD ve emperyal güçlere taşeron olmuş yerli karanlık güçlerdir)bilemem... Saygılar... Gözlem... Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2010 Niye, sizin gibi düşünmüyor diye mi? Eğer AKP nin düştüğü demokratik açılım vs. etnik kimlik siyasetine girerse o zaman onlar da biter. Ama dünkü konuşmasında bu konuda dikkatli olacağını gördük. Zaten güneydoğu dan ağızlarıyla kuş tutsalar oy alamazlar, çünkü orada etnik kimlik siyaseti hakim. Nasıl yaparlar, ne yaparlar da bunu kırarlar onu bilemem. Yani alamayacakları bu oylara rağmen kendilerine yönelen milliyetçi kesimi risk edeceklerini sanmıyorum. saygılar... Yoo ne münasebet, CHP illada benim görüsümden olunca iyi falan demiyorum. Ama sizinde takip ettiginizi kabul ederek CHP'nin son günlerdeki degisim hevesini duymayan yok. Ehhh nedir bu "degisimden" bahsettikleri canim? Ayni siyaseti makyajlayip devam ettireceklerse buna degisim diyemeyiz. Degisim istenildigine göre demekki bugüne kadar uygulanan siysette bazi yanlislar vardi. Lafla siyaset yapilmaz, insanlar somut projeler ve cözümler bekliyor. AKP acilim macilim yapmadi, yapamazda. CHP ülke insanlari icin daha iyi bir demokratik acilimmi diyelim, özgürlesmemi diyelim, kardeslik projesimi diyelim, esit vatandaslik haklarimi diyelim hicte önemli degil ama yapacaksa neden sevinmeyelim demi? Umarim birileri ülkeyi aydinliga ve refaha kavusturur. Ama lafla degil. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2010 Yoo ne münasebet, CHP illada benim görüsümden olunca iyi falan demiyorum. Ama sizinde takip ettiginizi kabul ederek CHP'nin son günlerdeki degisim hevesini duymayan yok. Ehhh nedir bu "degisimden" bahsettikleri canim? Ayni siyaseti makyajlayip devam ettireceklerse buna degisim diyemeyiz. Degisim istenildigine göre demekki bugüne kadar uygulanan siysette bazi yanlislar vardi. Lafla siyaset yapilmaz, insanlar somut projeler ve cözümler bekliyor. AKP acilim macilim yapmadi, yapamazda. CHP ülke insanlari icin daha iyi bir demokratik acilimmi diyelim, özgürlesmemi diyelim, kardeslik projesimi diyelim, esit vatandaslik haklarimi diyelim hicte önemli degil ama yapacaksa neden sevinmeyelim demi? Umarim birileri ülkeyi aydinliga ve refaha kavusturur. Ama lafla degil. Tüm partilerde olduğu gibi CHP nin de en büyük eksiği, bana göre parti içi demokrasi; diğer konularda fazla bir eleştiri alacağını sanmıyorum. Bu nedenle Baykal istenmedi; Baykal küçük olsun benim olsun mantığıyla parti yönetti, ayni siyasal görüşte olmalarına rağmen birçok insan ayrılmak zorunda kaldı. Kılıçdaroğlu nun gelmesiyle önce bu dağınıklık toparlanmaya başladı gibi. Şahsen benim en büyük şikayetim şu milletvekillerinin ayrı bir vatandaş olarak, en acı tarafı da vatandaş tarafından bir üstünlük verilmesi. Kılıçdaroğlu parti içi demokrasi, barajın düşürülmesi, dokunulmazlıklar konularında sözler verdi. Bu konular benim için hayati değerde... saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.