Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2016 9 yıl Yani 14 yaşındayım ve Ingilizcem gerçekten güzel,muhteşem ayrıca buradaki ıngilizce cümle ve anlamları Wonderful !
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2016 9 yıl okunuşlarınıda yazsaydınız 5 yıldız..yazarsınız umuduyla sayfayı hafızaya aldım..teşekkürler..
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2016 9 yıl Kelime bilgim var, gramer desen tamam ama işte bu kalıp cümlelerde eksiğim çok
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2016 9 yıl H Have fun!: İyi eğlenceler veya eğlen . . . It seems all right: Tamam gibi gözüküyor help yourself: buyur, buyrun
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2016 8 yıl Öğretmenimiz bunları ezberleyim öyle okula dönün dedi lanet olsun niye yazdınız
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2016 8 yıl Thank you very much for all these, I I've added some more things to my vocabulary
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2016 8 yıl admin ya affına sıgınarak senden birşey isteyecem acaba bana iki kelimeden oluşan türkçe ve ingilizce karşılığı olan cümleler elinizde varsa acaba rica etsem bana yollayabilirmisin çok açil. şimdiden teşekkür ettim. örnek=(okula gitim= I went to school) işte bunun gibi cümleler. slm BENDE İSTERSEN GÖNDERİYİMM
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2016 8 yıl Harikaymis ya cok.isime yariyacak bu notlar yeni gelen ingilizce hocasının gozune kedin gircem..
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2016 8 yıl in my opinion: bana göre. in spite of the fact that: bu gerçeğe rağmen. point of wiev: bakış açısı. make a date: çıkmak(bir kızla) I think so: bencede öyle.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.