Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Denizkızı ve Radya Röportajlar hazır mıı? Ya Dominik'i ikna edin de; onunla bir röportaj yapayım ben... Kendisi de beni çok sever, Kabul edeceğinden eminim...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 15 yıl Ya Dominik'i ikna edin de; onunla bir röportaj yapayım ben... Kendisi de beni çok sever, Kabul edeceğinden eminim... Bak ona bayilirim belki ilk defa bir röportaji isteyerek okurum..
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 15 yıl Denizkızı ve Radya Röportajlar hazır mıı? Ben Denizkızı- Gecekuşu röportajını bekliyorum...Arka arkaya benim hazırladığım röportaj olmasın diye düşünmüştüm
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2010 15 yıl Ben Denizkızı- Gecekuşu röportajını bekliyorum...Arka arkaya benim hazırladığım röportaj olmasın diye düşünmüştüm Yani deniz kızı çeşmeye aşık olursa aklı çeşmeden başka birşeyde olmazsa nasıl röportaj yapsın Yapacak en yakın zamanda
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 14 yıl Yazar Admin-- İsim önerirseniz yeni bir üye röportajı hazırlayabiliriz Hangi üyelerimizle röportaj yapılsın istersiniz ya da hangi üyelerimizle röportaj yapmak istersiniz? Buraya yazabilirsiniz.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 14 yıl Yazar Admin-- Tamam ikiniz de birbirinizle yapın ya da yapmasını istediğiniz kişiye siz karar verin Nasıl ama? Ya da ikinizle de ayrı ayrı ben yapayım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 14 yıl Yazar Admin-- E tamam o zaman bekliyorum ben de... Yapıp bana öm ile gönderirseniz çok süper olur, ben de gerekli düzenlemeyi yapıp hemen yayınlarım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 14 yıl Psikom ben çalışıyom biliorsun soru hasırlayamam ama ç'alıntı yapabilerem Şaka bi yana güselim yasım sen hazırla sorularını ben caveplayam ama snin soruların ancak haftasonu olabilir Kabul edersen face den dürt beni Ya da sevgili Frejya bu ulvi görevi üstlensin
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 14 yıl Yazar Admin-- Lütfen ikinizin karşılıklı röportajı çok güzel olacak Haftasonu olsun farketmez
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 14 yıl Kıs güselyas pasar günü kaybolma bi yere Denis sefamı bitirdikten sonra randevumus var
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2011 14 yıl peki kısss denis menis diye havamı atıyon gece bizim neden denisimis yok yaaa...ama bende gitcem denisli bi yere biliyonmuuu kıs bu röpörtaj nasıl bişey olcak merak ettim valla.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.