Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir uzman çavuşa ait otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yoldan geçmekte olan vatandaş hayatını kaybetti, uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı.

Olay, Nur mahallesi Akaydın caddesi üzerindeki Onşar Oteli'nin arka kısmında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Cizre Garnizon Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Çevikol ve ailesinin içinde bulunduğu 06 DA 1927 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişilerce silahla tarandı.

Saldırıda, Uzman Çavuş Çevikkol ile eşi, 2 çocuğu ve yoldan geçmekte olan Erdal Bağata (23) adlı vatandaş yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Erdal Bağata hastanede hayatını kaybetti.

Uzman Çavuş Mehmet Çelikol ve eşinin ameliyata alındığı, çocuklarının durumunun iyi olduğu belirtildi.

ASKERHABER

Gönderi tarihi:

PKK eskiyasinin saldirisi sonucu 14 yasindaki cocuk hayatini kaybetti.Aslinda bu,eskiyanin ne ilk öldürdügü cocuk olacaktir ne de son cocuk.katil Imralida beslenirken cömezleride etrafa ölüm yagdiriyor.

O kadar ilginc ki,kimin tarafindan öldürüldügü henüz belli olmayan bir cocuk icin tam tam calmaya baslayanlar su anda sus pus olmus havayi kokluyorlar.Acaba bu haber dogrumu yanlismi diye.

saygilarla

Gönderi tarihi:
PKK eskiyasinin saldirisi sonucu 14 yasindaki cocuk hayatini kaybetti.Aslinda bu,eskiyanin ne ilk öldürdügü cocuk olacaktir ne de son cocuk.katil Imralida beslenirken cömezleride etrafa ölüm yagdiriyor.

O kadar ilginc ki,kimin tarafindan öldürüldügü henüz belli olmayan bir cocuk icin tam tam calmaya baslayanlar su anda sus pus olmus havayi kokluyorlar.Acaba bu haber dogrumu yanlismi diye.

saygilarla

Küçük Ceylan öldürüldüğünde, daha sorumluların kim ve ne olup olmadığı bilinmeden çığırtkanlık yapan Emine Ayna ve saz arkadaşları şimdi neden susuyorlar acaba, çok merak ediyorum!

Ceylan katledildiğinde, hemen neredeyse aynı gün gidip kin kusanlar, şimdi yok!

Neden?

Çünkü kimin yaptığı apaçık belli bir olay!

O değil de,

Yine aynı şekilde dram estiren arkadaşlardan da ses seda yok!

Hayırdır!?

Çok ilginç değil mi?

(Bu arada: "Ceylan katledildiğinde" demeyi tercih ediyorum, çünkü kim yaparsa yapsın, o küçücük bir kızcağızın katledilmesi olayıdır.)

Gönderi tarihi:

Karsilikli cirkin olaylari daha cok yasayacagiza benziyor. 17 binden fazla faili mechuller var. Insanlar sadece Kürt olduklari icin süphe üzerine evlerinden, okullardan, is yerlerinden, sokaklardan güvenlik gücleri tarafindan, sivil ama güya devlet gücleriymis gibi gözüken parali katiller tarafindan, JITEM üyeleri tarafindan, Yesil gibi mafya ve katil tarafindan, devletin parali katili Hizbullah örgütü tarafindan hukuka aykiri bir sekilde linc edildiler, kaybedildiler,....

Bizler buradan bagira bagira sesimiz kesildi, böyle teröre karsi mücadele edilmez, hukuk devleti ne olursa olsun, hic bir mazeret kabul etmeden hukukun sinirlari icerisinde mücadele eder ve etmesi gerekli diye. Devlet dahi hukuku ayaklar altina alirsa asker ve ailelerininde benzeri sekilde silahli saldiriya ugramasi kacinilmaz. Korkum bu tip olaylarin belirli cevreler tarafindan inadina tirmandirilmak istenmesi ve basariyada ulasmalari.

Gönderi tarihi:
Karsilikli cirkin olaylari daha cok yasayacagiza benziyor. 17 binden fazla faili mechuller var. Insanlar sadece Kürt olduklari icin süphe üzerine evlerinden, okullardan, is yerlerinden, sokaklardan güvenlik gücleri tarafindan, sivil ama güya devlet gücleriymis gibi gözüken parali katiller tarafindan, JITEM üyeleri tarafindan, Yesil gibi mafya ve katil tarafindan, devletin parali katili Hizbullah örgütü tarafindan hukuka aykiri bir sekilde linc edildiler, kaybedildiler,....

Bakın konu;

Bir askerin, ailesi ile birlikte silahlı saldırıya uğraması

Ve masum bir vatandaşın katledilmesi...

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir, onu alalım biz...

Bu söylediklerinizi zaten hep dinliyoruz!

Tamam, hırsız size göre masum!

O değil!

Bu asker ailesinin taranması konusundaki duruşunuz nedir?

Onu sorduyduk biz!

Bizler buradan bagira bagira sesimiz kesildi, böyle teröre karsi mücadele edilmez, hukuk devleti ne olursa olsun, hic bir mazeret kabul etmeden hukukun sinirlari icerisinde mücadele eder ve etmesi gerekli diye. Devlet dahi hukuku ayaklar altina alirsa asker ve ailelerininde benzeri sekilde silahli saldiriya ugramasi kacinilmaz. Korkum bu tip olaylarin belirli cevreler tarafindan inadina tirmandirilmak istenmesi ve basariyada ulasmalari.

Yani diyosun ki:

Bir terör örgütü üyesi silahlı ve ölüm/kalımlı bir saldırı düzenlediğinde,

Gidelim onu mahkemeye verelim.

He mi?

Ve o terör örgütü üyesi de, gerçekleştirdiği bu silahlı saldırıya,

Terörle/Silahla mücadeleyi görev edinmiş Ordu/Silah ile karşılık vermemiz yerine

Kendisini mahkemeye vermemizden duygusal olarak etkilenerek, hemencecik teslim olacak!

Ve cezası neyse, yaptıklarından pişman olarak gözyaşları içerisinde yargılanıp

Cezası neyse çekecek!

Çünkü neden?

Dominik'in dediği gibi;

Terörist yani masum halka silahlı saldırı düzenleyen birisi bile olsa

Hukuk Devleti'nin görevi sadece dava açmaktır!

Dava açar ve gerisi teröristin vicdanına kalmıştır.

Gelir teslim olursa amenna;

Olmazsa, gece uyku uyuyamaz, en büyük cezası da o olur...

Hakikaten yaaa;

Biz niye daha önce düşünemedik bunu!

Dur bakayım,

Ben yarın hemen bir kaç dava açayım,

Bakalım kaç teröristin uykularını kaçıracağım!

Çok merak ediyorum!

Nasıl da akıl edememişiz daha önce yaaa!

Hayret!

Boşu boşuna 30 yıl çatışmışız meğer!

Ya hu arkadaşım, Ordu'nun eylemleri ve yasal yükümlülükleri

Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de "Hukuki Hak ve Görev Paylaşımı" arasında yer alır...

Yani Ordu'nun müdahaleleri ya da yaptırımları

Ordu'nun yasal yükümlülükleri ve hakları çerçevesinde gerçekleşir.

Yani zaten hukukidir...

O yükümlülükleri meclis tarafından değiştirirsin;

Yeni yükümlülükler verir ya da eskileri alırsın...

Ordu da ona göre davranır ama bu sefer yine hukuki davranmış olur!

Sanki bu konuda evrensel hukuk diye bir şey varmış gibi!

Gönderi tarihi:

Olayı kınayacağınıza

Olayı çarpıtarak karşılıklı bir sizden bir bizden göstermeye çalışıyorsun.

17 bin dediğiniz faali meçhuller pkk teröristlerinin öldürdüğü insanlardır.Senin jitem ve yeşiller dediğinin öldürdüklerini(pkk lı ve yandaşlarını) zaten biliyorsun o nedenle bilinmeyen aydınlatılmayan cinayetlere faili mehul deniyor.

O faili meçhul cinayetleride pkk terörü işlemiştir. Siz nerden biliyorsunuz jitemin yaptığını ? Sizde itirafçımısınız yoksa tarafın habercisimi ?

Sağdan soldan duyduğunuz propgandaları gerçelmiş göstermeye çalışmayın,bilen biliyor zaten pkk ve çanakçılarının yaptıklarını.

Gönderi tarihi:

"17 bin faili mechul"sloganida bir senaryodur,PKK ve yandaslarinin Türk Devletini karalamak amaci ile uydurulmus asli astari olmayan yalanlardir.Nasil ki Ermeniler tarihi carpitip yandaslari ile birlikte Türkleri soykirimla sucluyorlarsa ayni suclama 17 faili mechul denilen uydurmayla yapilmaktadir.Bugüne kadar iki tane köpek ve birkac tane kus kemiginden öte birsey bulunamadigi halde israrla ayni iddialara sarilarak sözümona misyonlarini yerine getirmeye calisiyorlar.

Türkiye'de yabanci güclerin uzaktan kumanda ettigi bir terör örgütü vardir.Dünyanin en kanli terör örgütüdür.Coluk cocuk yasli kadin demeden gözlerini bile kirpmadan insan hayatina kastetmektedirler.Uyusturucu ticaretini elinde tutan Amerika ile isbirligi yapmis olan bu terör örgütü icimizdeki hainlerinde isbirligi ve yatakligi ile katliamlarina devam etmektedirler.

Vicdanlarini (ben oldugunu sanmiyorum)vicdansizlara satmis olanlarin PKK koruyuculugu,Türk düsmanligi artik kanlarina islemistir.Onlara söylenecek hicbir söz onlarin seviyesinden daha asagi olamaz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Olayı kınayacağınıza

Olayı çarpıtarak karşılıklı bir sizden bir bizden göstermeye çalışıyorsun.

17 bin dediğiniz faali meçhuller pkk teröristlerinin öldürdüğü insanlardır.Senin jitem ve yeşiller dediğinin öldürdüklerini(pkk lı ve yandaşlarını) zaten biliyorsun o nedenle bilinmeyen aydınlatılmayan cinayetlere faili mehul deniyor.

O faili meçhul cinayetleride pkk terörü işlemiştir. Siz nerden biliyorsunuz jitemin yaptığını ? Sizde itirafçımısınız yoksa tarafın habercisimi ?

Sağdan soldan duyduğunuz propgandaları gerçelmiş göstermeye çalışmayın,bilen biliyor zaten pkk ve çanakçılarının yaptıklarını.

Ben bu tip saldirilari taaa bastan kinamisim, yani her baslikta sizin hatiriniz icin tekrarlayacak halim yok. Ben coogu kez buradan bu tip olaylarin olacagini cünki, guidisat bu yöne dogru demisim ve kimse buradan savas cigirtganbligi yapmasin demisim.

Sizin daha dünyadan haberioniz yok gibi, faili mechuller devlet yetkilileri tarafindan evlerinden, is yerlerinden, okullardan, sokaktan alinipta bir daha geri dönmeyenler, devletin parali mafyacilari (Yesil) tarafindan kacirilip öldürülenler, gene devletin para destegiyle kurulan HIZBULLAH'in kacirip öldürdükleri.

bana sordugunuzu birde kendinize sorsaniz keske, siz nereden biliyorsunuz tüm faili mechulleri PKK'nin yaptigini? Siz PKK'limisinizde o kadar kesin bir bilgiye sahipsiniz?

Gönderi tarihi:

Bazilari icin kar beyezdir desek dahi yok sen baska diyorsun derler. Her yorumumda teröre karsi silahli mücadelenin normal oldugunu, ama teöre karsi mücadele adi altinda tüm halki karsina almayi, süphe veya ihbar üzerine evlerinden alinan sivilleri hukuka aykiri bir sekilde yok etmeyi, kursunlamayi elestirmemizi burada benim terörüstü devlet sadece yakalayip adalete teslim etmesi gerekli diyormus gibi akla hayala gelmez sirf hayal gücüne dayanan ve ön yargili bir ifadelerle ithamlarda bulunuluyor. Ben Mersin'e gidiyorum diyorum ama bazilari yok sen tersine gidiyorsun diyorlar. Ciddiye alinacak bir yani dahi yok artik. Takke düstü. Benim tüm yorumlarim ortada. Her konuda görüsümü bildirdigim halade yok efendim benim düsüncemi bilmek istiyormus. Bildigin bir konuyu hala sormanin ne anlami var. Illada büyük harflerle KINIYORUMMU demem gerekli. Kinadigim bir cok yorumumda acikca yazili, ama tabii kücük harflerle.

Gönderi tarihi:

Bazilari icin kar beyezdir desek dahi yok sen baska diyorsun derler.

ama siz gerçekten başka diyorsunuz, kar "beyez" değildir efenim, "beyaz"dır stuart.gif

Öyle okurken bi dikkatimi çekti de araya gireyim istedim, farkında olmaksızın bir hoşluk meydana gelmiş, hoş olmuş aslında clover.giftongue.gif

Gönderi tarihi:

ama siz gerçekten başka diyorsunuz, kar "beyez" değildir efenim, "beyaz"dır stuart.gif

Öyle okurken bi dikkatimi çekti de araya gireyim istedim, farkında olmaksızın bir hoşluk meydana gelmiş, hoş olmuş aslında clover.giftongue.gif

Tesekkür ederim düzeltiniz icin. A yazacagima E yazmisim. Ama özünde ne demek istedigimi anladiginizdan eminim.

Gönderi tarihi:

Bazilari icin kar beyezdir desek dahi yok sen baska diyorsun derler. Her yorumumda teröre karsi silahli mücadelenin normal oldugunu, ama teöre karsi mücadele adi altinda tüm halki karsina almayi, süphe veya ihbar üzerine evlerinden alinan sivilleri hukuka aykiri bir sekilde yok etmeyi, kursunlamayi elestirmemizi burada benim terörüstü devlet sadece yakalayip adalete teslim etmesi gerekli diyormus gibi akla hayala gelmez sirf hayal gücüne dayanan ve ön yargili bir ifadelerle ithamlarda bulunuluyor. Ben Mersin'e gidiyorum diyorum ama bazilari yok sen tersine gidiyorsun diyorlar. Ciddiye alinacak bir yani dahi yok artik. Takke düstü. Benim tüm yorumlarim ortada. Her konuda görüsümü bildirdigim halade yok efendim benim düsüncemi bilmek istiyormus. Bildigin bir konuyu hala sormanin ne anlami var. Illada büyük harflerle KINIYORUMMU demem gerekli. Kinadigim bir cok yorumumda acikca yazili, ama tabii kücük harflerle.

Dominik, senin, söylediğin gibi net bir düşünceye rastlanılmıyor ki iletilerinde?

Evet, iletilerin ortada ve hepsine baktığımızda, hepsini incelediğimizde

Büyük bilgi eksiklikleri ve birbiriyle çelişen mantık hataları buluyorum sadece...

Ya çok şey bilip, bunların hiçbirisini yansıtamıyorsun;

Ya da hiçbir şey bilmiyorsun ve çok şey biliyormuş gibi yapıyorsun!

Ve iletilerindeki çelişkilerini de her fırsatta açık ve net olarak ortaya koyuyorum.

Kaldı ki bunların karşısında kendini savunamıyorsun bile...

Son iki aydır senin iletilerin, benim için özel bir araştırma konusu oldu neredeyse;

Çünkü bu kadar çelişkili bilgiye nasıl sahip olunur da savunulur,

Gerçekten merak ediyorum.

Birkaç ipucu yakalamadım da değil tabii ki bu konuda...

Hem de çelişkilerinin ortaya konulmasına karşın, onları inadına da savunuyorsun.

Gerçekten çok ilginç ve çözmem gereken bir vak'a...

O yüzden yazdığın üç iletide de lafı dolandırmak yerine;

Yapılan eylemi doğrudan kınarsan,

Belki ilk defa net davranmış olursun dostum...

Gönderi tarihi:

Mantiga bakin,sadece süphe ve ihbar üzerine evlerinden alinan sivilleri hukuka aykiri bir sekilde yok etmeyi.....

Bu mantik daha dogrusu gerceklere dayanmayan iftiralarin hepsi,PKK yandasi medya organlarinda psikolojik operasyon olarak mansetlerde görülür.Asli astari yoktur.Amac devleti ve silahli kuvvetleri,güvenlik birimlerini suclu gösterme cabasidir.Bugüne kadar münferit olarak belki bir iki cinayet islenmis olabilir,faili mechul iddialarinin kaynagi PKK'dir.Örgütten ayrilmak isteyenleri,güven vermeyen veya teröre karsi olan elemanlarini yok etmektedir PKK.Yarali arkadaslarini birakip kacacak kadar insanliktan bihaberdirler.Ve bu yok ettikleri insanlari da devlet yok etti propagandasi yaparak aslinda toplumu kendi yanlarina cekmeye calismaktadirlar,cünkü Kürt kökenlilerin cok az bir kesimi PKK yi desteklemektedir.

Devleti,Kürt toplumuna karsi savas veriyormus gibi göstermekte PKK'nin kullandigi taktiklerden biridir buna da saflar cok cabuk kaniyorlar.Halbuki Kürt toplumuna karsi hicbir operasyon olmamistir olamazda.Eger bu iddialari ortaya atanlar vicdanlarinin gözüyle olaylara bakmis olsalar gercekleri bu kadar göz kirpmadan carpitamazlar.

PKK'ya toz kondurmamak icin,bakin teröristlerin actigi ates sonucu hayatini kaybeden 14 yasindaki cocuktan tek bir söz bile sarfetmiyorlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ben bu tip saldirilari taaa bastan kinamisim, yani her baslikta sizin hatiriniz icin tekrarlayacak halim yok. Ben coogu kez buradan bu tip olaylarin olacagini cünki, guidisat bu yöne dogru demisim ve kimse buradan savas cigirtganbligi yapmasin demisim.

Sizin daha dünyadan haberioniz yok gibi, faili mechuller devlet yetkilileri tarafindan evlerinden, is yerlerinden, okullardan, sokaktan alinipta bir daha geri dönmeyenler, devletin parali mafyacilari (Yesil) tarafindan kacirilip öldürülenler, gene devletin para destegiyle kurulan HIZBULLAH'in kacirip öldürdükleri.

bana sordugunuzu birde kendinize sorsaniz keske, siz nereden biliyorsunuz tüm faili mechulleri PKK'nin yaptigini? Siz PKK'limisinizde o kadar kesin bir bilgiye sahipsiniz?

Bende diyorumki;

Askerliğim sırasında biz askerler şehireden çıkarken hain görüyor ve ertesi günü iki köylüyü öldürüyorlar.

Sonrasında ise ortlığa yapılan propagandada ''Askerler dün gitti bu gün bu köylüler öldürüldü'' dediler oysa biz Askerler başka bir yerdeydik ve olayla hiç bir alakamız yoktu.

Yanı bunlara şahidim.

Yeşilin öldürdüklerinide zaten biliyorsunuz,bilmediklerinizde devletin adını kullanrak pkk teröristleri yapmış olmazmı diyorum.

Bakın ben bu yaşadığım gerçeklere dayanarak bunu söylüyorum ya sen ?

Gönderi tarihi:

Bende diyorumki;

Askerliğim sırasında biz askerler şehireden çıkarken hain görüyor ve ertesi günü iki köylüyü öldürüyorlar.

Sonrasında ise ortlığa yapılan propagandada ''Askerler dün gitti bu gün bu köylüler öldürüldü'' dediler oysa biz Askerler başka bir yerdeydik ve olayla hiç bir alakamız yoktu.

Yanı bunlara şahidim.

Yeşilin öldürdüklerinide zaten biliyorsunuz,bilmediklerinizde devletin adını kullanrak pkk teröristleri yapmış olmazmı diyorum.

Bakın ben bu yaşadığım gerçeklere dayanarak bunu söylüyorum ya sen ?

Sayin kaplan-200, aslinda bir önerim var. Kürt'leri konu ederken, TSK'ni konu edrken, Alevi'ligi konu ederken sizin özel yasadiklariniza bakmamiz yeterli derim. Cünki siz 70 milyonluk bir ülkede bir basbakanin dahi yasayamadigini yaamisa benziyorsunuz. Her yorumunuzda kendinizden örnek verip olaylari dogru tahlil ediyorsunuzya, o yüzden bu öneriyi getiriyorum. Umarim kabul görür nerim.

Gönderi tarihi:

Mantiga bakin,sadece süphe ve ihbar üzerine evlerinden alinan sivilleri hukuka aykiri bir sekilde yok etmeyi.....

Evet sayin politika, sizin bahsettiginiz gibi bu mantik sorgulanmali. Nerede evlerinden, is yerlerinden, sokakladan,okullardan güvenlik gücleri (JITEM) tarafindan alinan insanlar simdi? Hangi mahkeme onlari yargiladi ve sonucu ne oldu?

Gönderi tarihi:

Sayin kaplan-200, aslinda bir önerim var. Kürt'leri konu ederken, TSK'ni konu edrken, Alevi'ligi konu ederken sizin özel yasadiklariniza bakmamiz yeterli derim. Cünki siz 70 milyonluk bir ülkede bir basbakanin dahi yasayamadigini yaamisa benziyorsunuz. Her yorumunuzda kendinizden örnek verip olaylari dogru tahlil ediyorsunuzya, o yüzden bu öneriyi getiriyorum. Umarim kabul görür nerim.

Yahu arkadaş niye anlamak istemiyorsunuz...

Kendimi bi an Kemal sunalın Hababm sınıfındaki müfettişe benzettim !

Ben gözlerimle gördüğüme ve kulaklarımla duyduğuma inaıyor ve ona dayanarak yazıyorum.Ben doğuluyum ve tarşılalnda doğu ve güney duğu sorunlarıya ilgili..Anladınızmı?

Yani ben zizin gibi gazete haberleri ile bilgi sahibi olmuyorum.

Size bir tavsiyede bulunacağım.

Hem kürt hem Alevi olan Tunceli Millet Vekili Sayın Kamer Genç'i takip edin...Onun dtp li hasip kalan ile konuşmasını dinleyin belki o zaman birşeler farklı açıdan anlarsınız!

-http://www.youtube.com/watch?v=v_FJ5NSSQyE-

Gönderi tarihi:

Ne kadar tuhaf,sabahin 4'ünde polis tarafindan evleri basilip Ergenekoncu diye yaka paca emniyete götürülüp sorgusuz sualsiz tutuklanan ve 2 yildir hakim karsisina cikmayi bekleyenler ioin hic bir vicdan sizlamiyor.Terör örgütüne yataklik edenlerin evlerinden alinmasi ise insan haklarina aykiri oluyor.

Yani Türkcesi,teröristlerin evden alinmasi suc ama suclarinin ne oldugunu bilmeyenlerin,sahte belgeler mechul taniklarin sözleriyle yakalanmalari ve iceri atilmalari ise hak oluyor.

Teröre karsi mücadele vermis olan bütün subaylar tutuklanmistir.Halihazirda bu mücadeleyi veren subaylar ise akibetlerinin ne olacagini bilmiyorlar.Cünkü terör yandaslari yarin onlarida tutuklatacaklardir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

İnsan hayatına kasteden herkese kınıyorum. İnsan hayatı kutsaldır, değerlidir. Yazıklar olsun elleri kırılsın bunların.

Gönderi tarihi:

Ne kadar tuhaf,sabahin 4'ünde polis tarafindan evleri basilip Ergenekoncu diye yaka paca emniyete götürülüp sorgusuz sualsiz tutuklanan ve 2 yildir hakim karsisina cikmayi bekleyenler ioin hic bir vicdan sizlamiyor.Terör örgütüne yataklik edenlerin evlerinden alinmasi ise insan haklarina aykiri oluyor.

Yani Türkcesi,teröristlerin evden alinmasi suc ama suclarinin ne oldugunu bilmeyenlerin,sahte belgeler mechul taniklarin sözleriyle yakalanmalari ve iceri atilmalari ise hak oluyor.

Teröre karsi mücadele vermis olan bütün subaylar tutuklanmistir.Halihazirda bu mücadeleyi veren subaylar ise akibetlerinin ne olacagini bilmiyorlar.Cünkü terör yandaslari yarin onlarida tutuklatacaklardir.

saygilarla

Ergenekon tutuklularinin yeri belli, nerede olduklarini herkes biliyor. Yapilan tutuklamalar sirasinda eksikler ve hatalar olmustur, elestirilebilinir. Ama diger taraftan bizim bahsettiklerimizin akibeti hala belli degil. Aradan neredeyse 20 yil gecmis aileleri, cocuklari, esleri, arkadaslari bilmiyor ne oldu onlara ve neredeler. Hakim önüne cikartilmadilar.

Bir suclunun evinden alinmasini kimse kinamiyor, ama alindiktan sonra yasananlar kinaniyor cünki, aldiklari insanlarin suclu olup olmadiklarini alanlar degil hukuk devletinde mahkemeler karar verir.

Hukuku sadece kendiniz icin ve ayni düsücenize sahipler icin egil herkes cin isteyinki ciddiye alinin.

Gönderi tarihi:

Size bir tavsiyede bulunacağım.

Hem kürt hem Alevi olan Tunceli Millet Vekili Sayın Kamer Genç'i takip edin...Onun dtp li hasip kalan ile konuşmasını dinleyin belki o zaman birşeler farklı açıdan anlarsınız!

Tavsiyeniz icin tesekkür ederim ama kalsin almayacagim. Ben sizin acizane canli sahitliginizi ve görüsünüzü takip ederek bilgi sahibi olacagim. Siz aslinda benim icin Kürt ve Alevi sorunlari icin en deger verilecek bir bilgi brikiminz var, o bilgiler isiginda olaylari daha iyi kavradigim kaniisndayim. Keske tekrar askere gitsenizde ileride yasanacak olaylarida bize tüm ayrintilariyla yasayarak anlatsaniz.

Gönderi tarihi:

saygilarla

1 Yılı aşkın bir süredir Sözde Kck operasyonu adı altında evlerinden alınan 1000!in üzerinde Bdp'li hakkında henüz bir iddaname bile hazırlanmamıştır ve bu insanlar 1 yılı aşkın bir süredir cezaevlerinde tutulmaktadırlar,tek söylenen telefon konuşmalarının var olduğudur,keza taş atmak ile suçlanan çocuklarında büyük bir bölümü aynı şekilde içerde tutulmaktadırlar,şimdi hangi vicdan sahibi çıkıpta ''Teröre karsi mücadele vermis olan bütün subaylar tutuklanmistir'' diyorsa bunları görmemesinde bir art niyet vardır...

Gönderi tarihi:

1 Yılı aşkın bir süredir Sözde Kck operasyonu adı altında evlerinden alınan 1000!in üzerinde Bdp'li hakkında henüz bir iddaname bile hazırlanmamıştır ve bu insanlar 1 yılı aşkın bir süredir cezaevlerinde tutulmaktadırlar,tek söylenen telefon konuşmalarının var olduğudur,keza taş atmak ile suçlanan çocuklarında büyük bir bölümü aynı şekilde içerde tutulmaktadırlar,şimdi hangi vicdan sahibi çıkıpta ''Teröre karsi mücadele vermis olan bütün subaylar tutuklanmistir'' diyorsa bunları görmemesinde bir art niyet vardır...

Elbette böyle bir konuda tarafta olunacak art niyette.

Ne bekliyordunuz pkk teröristlerine çanak tutanlara karşı tarafsız ve iyi niyetlimi olmamızı bekliyorsun.

Yakalanaların bir çoğu belli pkk terürüne hizmet edenler belki bunların yanında bir kaç kişi suçsuz olabilir ama yakalanların kimlere nasıl hizmet ettiği belli değilmi zaten.

Bir kere pkk terörüne terör diyemeyen bir parti nin üyesi olan için dtp li olması onları pkk çenakçısı olmasının bir kanıtıdır...

Çocuklar taş atmış mış..! Yarın o çocuklar mermi atacak caydırıcı cezalar olmasa, iyi bende çocuğun eline vereyim o zaman molotof kokteyl gitsin dtp binasını yaksın,yağmalasın.

Varmı böyle bir mantık?

Gönderi tarihi:

Sayin biji, Türkcüler icin hukuk ve adalet devamli tek taraflidir, yani sadece kendileri icin hak ve hukuk aranir. Kendilerinden olmayan ve onlar gibi düyünmeyenler icin yapilan her türlü adaletsizlik hak ve hukuka aykiri degildir.

Gönderi tarihi:

Elbette böyle bir konuda tarafta olunacak art niyette.

Ne bekliyordunuz pkk teröristlerine çanak tutanlara karşı tarafsız ve iyi niyetlimi olmamızı bekliyorsun.

.

.

.

Sayin kaplan-200, kimse ne senden ne de benden veya baskasindan terörüstlere canak tutanlara karsi tarafsiz ve iyi niyetli olunmasini beklemiyor. Ama bu insanlarin suclari hukuk devletinde ancak mahkemeler tarafintan tescil edilir. Bu PKK'ya "canak" tutanlar iicnde gecerli Ergenekon saniklari icinde, digerleri icinde.

Sizinkayvarayamadiginiz, daha dogrusu kavramak istemediginiz, hukukun üstünlügüne saygi duyuyorum deyip bir taraftan "canak" tutanlari hakimmis gibi dogrudan yargiliyorsunuz, tutuklanma bicimini ve sonrasini hukuk devleti cercevesinde asla elestirmiyorsunuz ama Ergenekon tutuklulari icin birden hukukun olmadigindan bahsediyorsunuz ve hatta onlarin daha simdiden sucsuz olduklarini dahi ilan ediyorsunuz.

Hukukun üstünlügüne saygi duyan ve gercekten demokrasiye inanan birisinden sizin gibi düsünmesi beklenemez.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.