Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Akpınar Mahallesi Samsun Caddesi üzerinde devriye görevi yapan Hüseyin Koç'un kullandığı 55 A 8651 plakalı resmi polis aracı, otomatik silahlarla tarandı.

Silahlı saldırıda polis memuru Hüseyin Koç araç içinde şehit olurken, yanında bulunan Malik Soykan ise ağır yaralandı. Yaralı polis memuru, Ladik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi burada yapıldı. Durumu ağır olan polis memuru, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken yolda şehit oldu.

Olayın görgü tanığı Ali Kemal Ergül, "Olay yerine yakın bir yerde halı sahada maç yapıyorduk. Aşırı derecede otomatik silah sesleri duyduk. Önce korktuk ve halı sahada yere yattık. Sonra silah sesinin geldiği yöne doğru gittik ve polis aracının tarandığını gördük. Olay yerinden kaçan 3 kişi gördük" dedi.

Saldırının ardından Ladik ilçesine gelen Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olay yeri çevresinde toplanan kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşlar, silahlı saldırının Ahmet Türk'e yapılan saldırının misillemesi olarak yapıldığını iddia ederek, buna tepki gösterdi.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü tüm il genelinde alarma geçti. Polis memurlarının çelik yelek giyerek önlem almaları talimatı verildi.

ASKERHABER

18-nisan-2010

Eğer bu saldırının altından pkka çıkarsa ki öyle görünüyor. Ahmet Türk'e atılan yumruğa faşist diyenler bu olaya nediyecek çok merak ediyorum.

Gönderi tarihi:

Samsun'da öldürülen iki polis memuru üzerinden Türk-Kürd çatışması isteniyor.

Ahmet Türk'e saldırı olayı planlı ve bazı odakların işidir. Bu odaklar davayı Samsun'a alan veya bundan yararlanan odaklarla hemfikirdir.

Amaç kardeş kavgası ve Türk'ün de Kürd'ün de kaybedeceği bir savaşa tutulmasıdır. Zaten yıllardır savaş devam ediyor ve kazanan yok. Savaş kazanılmaz, ancak sona erdirilir ve barış sağlanır.

Ahmet Türk nasıl Samsun halkını hedef göstermeyerek olgun davrandıysa, yaşamını yitiren polislerin yakınları ve Samsun halkı da aynı şekilde oyuna gelmeyerek sakin davranmalıdır. O zaman fitne peşinde olanların hevesi kursağında kalır.

Ne Türk'ün, Ahmet Türk'e vurma gibi bir meşru hedefi ne de Kürd'ün Samsun'da masum iki polisi öldürme hedefi ve amacı yoktur, olamaz.

Ahmet Türk'e yönelen el ile iki polisi öldüren el aynıdır. Farklı adresler sahiplense de inanmayın. Velevki düşman kardeşler olayı sahiplensin. Çünkü onların düşmanlığı sahici değil, halkı bir birine kırdırma yalanı üzerine bina edilmiştir.

Hayatını kaybeden iki polise Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dilerim.

Gönderi tarihi:

Ne Türk'ün, Ahmet Türk'e vurma gibi bir meşru hedefi ne de Kürd'ün Samsun'da masum iki polisi öldürme hedefi ve amacı yoktur, olamaz.

Ahmet Türk'e yönelen el ile iki polisi öldüren el aynıdır. .

İşta sorunda bu zaten ,Ne Türk'ün, Ahmet Türk'e vurma gibi bir meşru hedefi ne de Kürd'ün Samsun'da masum iki polisi öldürme hedefi ve amacı vardır demek.

Zaten Ahmet Türk'e Kürt olduğu için saldırılmadı,2 polisimizi de Kürt asıllı vatandaş şehit etmedi .

Ahmet Türk pkk sözcülüğünü yaptığı için(Söylediklerini ve yaptıklarını yazma gereği duymuyorum)o yumruğu yedi.

2Polisi de Kürtler değil pkk terör örgütleri kendi adamına karşı yapılan saldırıya karşı yapılmıştır.Bunu göremeyecek kadar kör olamayız.

Size hak verdiğim taraf ise bu bir oyundur bu bir terör oyunudur Ahmet Türk ve arkadaşları tahrik edecek sonra masumları oynayacak,diğerleride kan akıtmaya devam edecek.

Gönderi tarihi:

Daha isin basindayiz, durun hele ileride daha beterlerinide yasayacagiz malesef. Izmir böyle olaylara bir cagriydi ve güzel bir baslangic idi. Sag duyulu olupta yapilanlari kinamak yerine "halk tepkisi" diyerek mesrulastirdik. Irkci saldirilari, kaba kuvveti ve sorunlara cözüm aramanin yöntemi kabul ettik, cözümü sokaklara tasidik.

"Etki tepki getirir, halk tepkisini gösterecek" diyenler umarim simdi ellerini sivazliyorlardir. Istedikleri yavas yavas hayata geciyor ve 1980 öncesine dogru hizla yol aliyoruz. Samsun'da iki polis öldürüldü ve baslik yumruga cevap oldu. Ileride baska insanlar öldürülecek ve onun icinde Samsun'a cevap denilecek ve bu kan davasi cig gibi büyüyüp gidecek. Sonrada gene bazilari burada mazlumu oynayacaklar ve orduya davet cikaracaklar.

Her türlü siddeti kiniyorum ve bazi gerekcelerin arkasina siginarak siddeti destekleyenleride ayrica kiniyorum.

Gönderi tarihi:

pkk yı özgürlük amaçlayarak kurulan bir örgüt gibi gören zihniyet bu olayı da ETÖ deyip işin içinden çıkacaktır. Zaten Tokat ta da pkk birşey yapmadı, ETÖ yaptı(!). Yıllardır kendi ırkdaşlarını bile gözünü kırpmadan katledenleri özgürlük için kurulduğuna inanan insanlar, bu olayı üstlenseler bile tabii ki inanmazlar.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Daha isin basindayiz, durun hele ileride daha beterlerinide yasayacagiz malesef. Izmir böyle olaylara bir cagriydi ve güzel bir baslangic idi. Sag duyulu olupta yapilanlari kinamak yerine "halk tepkisi" diyerek mesrulastirdik. Irkci saldirilari, kaba kuvveti ve sorunlara cözüm aramanin yöntemi kabul ettik, cözümü sokaklara tasidik.

"Etki tepki getirir, halk tepkisini gösterecek" diyenler umarim simdi ellerini sivazliyorlardir. Istedikleri yavas yavas hayata geciyor ve 1980 öncesine dogru hizla yol aliyoruz. Samsun'da iki polis öldürüldü ve baslik yumruga cevap oldu. Ileride baska insanlar öldürülecek ve onun icinde Samsun'a cevap denilecek ve bu kan davasi cig gibi büyüyüp gidecek. Sonrada gene bazilari burada mazlumu oynayacaklar ve orduya davet cikaracaklar.

Her türlü siddeti kiniyorum ve bazi gerekcelerin arkasina siginarak siddeti destekleyenleride ayrica kiniyorum.

Sanırım siz yine anlamadınız !

Yukarıdaki ve aşağıdaki yazıyı tekrar okuyun...

İşte sorunda bu zaten ,Ne Türk'ün, Ahmet Türk'e vurma gibi bir meşru hedefi ne de Kürd'ün Samsun'da masum iki polisi öldürme hedefi ve amacı vardır demek.

Zaten Ahmet Türk'e Kürt olduğu için saldırılmadı,2 polisimizi de Kürt asıllı vatandaş şehit etmedi .

Ahmet Türk pkk sözcülüğünü yaptığı için(Söylediklerini ve yaptıklarını yazma gereği duymuyorum)o yumruğu yedi.

2Polisi de Kürtler değil pkk terör örgütleri kendi adamına karşı yapılan saldırıya karşı yapılmıştır.Bunu göremeyecek kadar kör olamayız.

Size hak verdiğim taraf ise bu bir oyundur bu bir terör oyunudur Ahmet Türk ve arkadaşları tahrik edecek sonra masumları oynayacak,diğerleride kan akıtmaya devam edecek.

Şimdi anladınızmı bilemiyorum ,sorun zaten Türk Kürt sorunu değil sorun pkk terörüne çanak tutanların kışkırtmasıdır ve bu terör örgütüne verilen tepkidir.

Samsunda Şehit olan poslerimizi de Kürt kökenli vatndaşlarımız şehit etmedi kimsede öyle görmüyor zaten.

Sizin anlatmaya çalıştığınız gibi olsaydı samsunda yüzlerce kürt kökenli aile var ve bu gibi yerde kürt kökenli vatandaşlar arasında böle bir çatışma olurdu.

Siz merak etmeyin o hain kurşunun nereden geldiğini aklı selim olan biliyor zaten.

Sanırım siz yine olaya farklı bir açıdan bakarsınız !bilinmeyen bir gerçeğe barmak basarsınız olayı ya Ergenekoncular yapmıştır yada kürt vatandaşlar diye.

Gönderi tarihi:

Ülkemizde kimler,bölücülük yapiyorsa,onlardir kan dökülmesini isteyen ve halki karsi karsiya getirmeye calisanlar.Bakin tam 30 yildir PKK kan döküyor ve Türk milleti susuyor.Cigeri yaniyor ama susuyor,susmayanlar kimlerdir.Dökülen kanlara ragmen hala daglarda askere pusu kuranlar,sehirlerde terör estirenler kimlerdir.Vicdani olan herkesin kabul edecegi gercek sudur:Türk milletini bölmek icin daglara cikanlar, meclise kapagi atip mecliste bölücülük yapanlar,Mitingler tertip edip Türk devletini tehdit edenler kimlerse kan dökülmesini onlarin disinda isteyen kimse yoktur ülkemizde.Halkin yeter diyerek koydugu tepkiyi,bicagin kemige dayanip atilan bir yumrugu;

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu günkü Olayda olduğu gibi, Enerji Bakaın yıldız a yapılan saldırıda bunun bir etkisidir.

Demek oluyorki insanlar Ahmet Türk'e Kürt olduğu için o yumruğu atmamış.

Teröre çanak tutanlara karşı bir birikimi Türk milleti adına yaptığını söylüyor ,yanlış olsada yumrukla ifade etmiştir.

Bu tepkiler dün Pkk sözcüsü Ahmet Türk'e, Bugün Pkk sorununa kürt sorunu,açılımı diyen akp bakanına yarın belki Bahçeli ve Baykala !

Umarım büyüklerimiz bir şeylerin farkına varır ve çoğunluğun sesine kulak verir.

Bu eylemler ayakkabı ile başlar yumrukla devam eder korkarımki silahla biter.

Umarım bir an önce gerkli yasal sınırlamalar getirilir ne insanlar tahrik edilir ne teröre çanak tuluur,şehit haberleri gelir nede böylesi istenmeyen olaylar yaşanır.

Gönderi tarihi:

Burada hiç popülist davranmayacağım, şiddet iyi değil, yapılmasın falan demeyeceğim. Enerji Bakanı na atılan yumruk, en sonunda hedefi bulan bir yumruktur. Bu olaylara sebep olanlara en başında verilmesi gereken geç kalmış bir tepkidir.

saygılarla...

Gönderi tarihi:

Burada hiç popülist davranmayacağım, şiddet iyi değil, yapılmasın falan demeyeceğim. Enerji Bakanı na atılan yumruk, en sonunda hedefi bulan bir yumruktur. Bu olaylara sebep olanlara en başında verilmesi gereken geç kalmış bir tepkidir.

saygılarla...

Arkadaşlar, ayakkabı atmaları, yumruk atmaları, taş atmaları, yumurta ve domates atmaları, küfür etmeleri, kısacası şiddet kullanarak yapılan her nevi protestoyu doğru bulan tüm insanların nelere kapı açtıklarının farkında olup olmadıklarını merak ediyorum. Bir şeyi onaylamak demek bir kapı açmak demektir, o açtığınız kapı siz isteseniz de istemeseniz de yarın başka kapıları açar ve ama ben o kapının açılmasını onaylamıyorum deme hakkınız kalmaz. Lütfen, duygularınıza kapılıp hukuksuzluk, şiddet ve en önemlisi de eninde sonunda bu zihniyetin gideceği yer olan linçin kapısını açmayın, açılan kapı linçin kapısıdır, lütfen daha fazla özen.

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, ayakkabı atmaları, yumruk atmaları, taş atmaları, yumurta ve domates atmaları, küfür etmeleri, kısacası şiddet kullanarak yapılan her nevi protestoyu doğru bulan tüm insanların nelere kapı açtıklarının farkında olup olmadıklarını merak ediyorum. Bir şeyi onaylamak demek bir kapı açmak demektir, o açtığınız kapı siz isteseniz de istemeseniz de yarın başka kapıları açar ve ama ben o kapının açılmasını onaylamıyorum deme hakkınız kalmaz. Lütfen, duygularınıza kapılıp hukuksuzluk, şiddet ve en önemlisi de eninde sonunda bu zihniyetin gideceği yer olan linçin kapısını açmayın, açılan kapı linçin kapısıdır, lütfen daha fazla özen.

Sevgili 'hangisi kullanılmıyo' her gelene geç demekle, sus pus olmakla nereye kadar gidilecek,sustukça başımıza çıkıyorlar koyun muamelesi yapıyorlar ,farkında değilmisin ?

5-6 yıl öncesine bakın pkk sempatizanları her fırsatta ortalığı yağmalaya biliyormuydu,bu kadar rahat davranıp insanları bu kadar tahrik edebiliyormuydu taviz her zaman taviz doğurur.Bu güne gelmemizin sebebi de verilen tavizlere sessiz kalmaızdır.

Bizim zaten kürt kökenli vatandaşlarımızla sorunumuz yok, bunu görmek o kadarda zor değil.Bakın teröre en büyük darbeyi vuran yine kürt kökenli vatandaşlarımızdır.

Şimdi Böyle bir dava yok iken Pkk meselesini Kürt meselesi diye insanlara yutturmaya çalışırsa bunun tehlikesini ve sonucunun ne olacağınıda bilmeleri gerekir.

Tepki her zaman bir sonuç doğurur sevgili dostum..Bunu en güzel kullanan yine teröre çanak tutanlardır.

Terörist güler zereyi teröre çanak tutanların tepkisi kurtardı terörist zere olmasaydı zere gibi onlarca tutuklu hala ceza evinde olacaktı.

Düşününki o onlarca insanın katili bir terörist !

Ve suçu sabit görülmüşken.

Gönderi tarihi:

Hasan Tahsin,ilk kursunu atmis ve Yunan askerleri tarafindan delik desik edilerek sehit edilmisti.Hasan Tahsin,Istanbul ve ülkenin diger bölgelerinde ki ISGAL GÜCLERI yandaslari tarafindan Yunan'li barisseverlere kursun atti diye elestirilmisti.Bugün de yumruk ve ayakkabi atanlar elestiriliyor.

Kimse yumruk atmak istemez.atanida alkislamaz.Olaylari gözlügün tek camindan degil iki camindan izleyerek anlatin.Ve VATAN GAZETESINDEN ICLAL AYDIN'in yazisini bir okuyun derim.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bugün de yumruk ve ayakkabi atanlar elestiriliyor.

O halde sonuclarinada katlanacagiz ve ölen polisleri öldürenleride elestiremeyecegiz anlamina geliyor.

30 yili askin cözüm olarak önümüze sürülen kaba kuvvet, inkarcilik, baskilar ve yasaklar sorunu dahada cözümsüzlüge getirdi.

Yarin daha beter saldirilar olursa bunun sorumlularida belli. Izmir ile baslayan sözümona "halk tepkisi" sonunda iki polisin öldürülmesine neden oldu. Umarim Izmir'deki saldirganlarin yüreklerine su serpilmistir ve akillari basina gelmistir. Fazlada umudum yok ama genede umutlar tükenmez derler.

Gönderi tarihi:

Hasan Tahsin,ilk kursunu atmis ve Yunan askerleri tarafindan delik desik edilerek sehit edilmisti.Hasan Tahsin,Istanbul ve ülkenin diger bölgelerinde ki ISGAL GÜCLERI yandaslari tarafindan Yunan'li barisseverlere kursun atti diye elestirilmisti.Bugün de yumruk ve ayakkabi atanlar elestiriliyor.

Kimse yumruk atmak istemez.atanida alkislamaz.Olaylari gözlügün tek camindan degil iki camindan izleyerek anlatin.Ve VATAN GAZETESINDEN ICLAL AYDIN'in yazisini bir okuyun derim.

saygilarla

Ben kuraldan bahsediyorum arkadaşım, ille de somut örnek istiyorsanız size şöyle cevap vereyim. Diyelim ki ben bu ülkede bir karakolda epey bir dayak yedim -ki sayısız kez olmuştur ve hiçbir şekilde münferit değildir- çıktım, yargıya müracaat ettim ve yargıdan sonuç alınamadı -ki bu da defalarca olmuştur- Şimdi ben çıkıp yolda o beni döven polislere birkaç el ateş etsem bana iyi yaptın mi diyeceksiniz? Sonuçta haksızlığa uğramışım, hukuk yolları tıkalı, elimde hiçbir delil yok, doktor dahi dayak yemediğime dair raporları yazmış ve sonuç alma ihtimalim yok. Ne yapacağım, gidip bunların ileride olmaması için, başkalarının başına gelmemesi için meşru bir mücadele yolunu mu benimseyeceğim, yoksa yolda o polislere bir iki el ateş edip kendimi mi rahatlatacağım ve ben o polislere ateş ettiğimde siz bana kalkıp yine haklısın diyebilecek misiniz?

Ben size şu andaki halde açılan kapılardan bahsediyorum, yavaş yavaş bir iç çatışma ortamına girildiğinden bahsediyorum, bunun bir sonraki aşamasının linç olduğundan bahsediyorum, bunu görebilmek bu kadar zor mu?

Gönderi tarihi:

Ben size şu andaki halde açılan kapılardan bahsediyorum, yavaş yavaş bir iç çatışma ortamına girildiğinden bahsediyorum, bunun bir sonraki aşamasının linç olduğundan bahsediyorum, bunu görebilmek bu kadar zor mu?

Gerçi siz basit yazıları pek okumazsınız ama ben yine de fikirlerimi belirteyim. Bu olayların bir çatışmaya gidebileceğini biz mi yoksa bu olaylara sebep olan yetkililer mi düşünmesi gerekir? Habur da yaşananlar, siyaset uğruna insanların duygularıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Bu olay herhengi bir demokratik ülkede yaşansa ne hükümet kalır ne de bu olaya alet olan yargı. Böyle bir olaya nasıl cesaret edildi hala aklım, hafsalam almıyor.

Bu millet tepki vermediği sürece her türlü şey başına gelir ve sahip olduğu her şey elinden uçup gider.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Gerçi siz basit yazıları pek okumazsınız ama ben yine de fikirlerimi belirteyim. Bu olayların bir çatışmaya gidebileceğini biz mi yoksa bu olaylara sebep olan yetkililer mi düşünmesi gerekir? Habur da yaşananlar, siyaset uğruna insanların duygularıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Bu olay herhengi bir demokratik ülkede yaşansa ne hükümet kalır ne de bu olaya alet olan yargı. Böyle bir olaya nasıl cesaret edildi hala aklım, hafsalam almıyor.

Bu millet tepki vermediği sürece her türlü şey başına gelir ve sahip olduğu her şey elinden uçup gider.

saygılar...

Ben her şeyi okurum ve benim yazdıklarım da son derece basit şeylerdir, dolayısıyla kinaye pek de gerekli değil gibi geliyor bana, ama yine de böyle bir kinayenin oluşmasına neden olacak şeyleri bilmeden de yazdıysam özür dilerim.

Geri kalan konularda hala meşru tepki yolları bulunabileceğini ve şiddetin kolaycılık olduğunu ve bireysel tatmin sağlamaktan başka hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.

Gönderi tarihi:

Kimse,zevk icin bir baskasina yumruk atmaz.Yazilan yazilari,yumruk atmayi elestirmemek olarak algilamak bile olaylara nasil yaklasildigini gösteriyor.

Ahmet Türk´e yumruk atildi.Herkes bunu kinadi.Kinamak Ahmet Türk´ü masum yapmaz.Yumrugu kinayanlar eger Ahmet Türk´üde kinamiyorsa bu cifte standarttir.Yumrugun kinanmasi gerekir.Terörü savunmakta kinanmasi gereken bir erdemdir.Ahmet Türk bugüne kadar PKK´ya hala terör örgütü diyememis ve o örgütün elebasisinida "SAYIN"diye tanimlamistir.Terörün baska tarifi yoktur.Gerilla diyerek sulandirmak yumruklara kapi acar.

Karakol örnegi,ülkemizde hemen herkesin yasayabilecegi örneklerdir.Muhakkak ki dayak yedim polis öldüreyim denemez.Ama bunu Ahmet Türk'ün intikamini almak icin pusu kuranlar yapti.Iki polis sehit edildi.Demek ki birileri yumruk firsati beklemektedir.Yani bir PKK savunucusuna birisi yumruk atsinda ortaligi biribirine katalim diye pusuda bekleyenler var.Iste,bana sorarsaniz yumruk atanlar degil,yumruk attiranlardir incelenmesi gereken.Cünkü barisi istemeyen onlardir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Tepki vermek esittir bireylerin birilerine tasla sopayla veya yumrukla saldimmasimidir?

Tepki vermek bu kadarmi asagi aliondi? Lütfen, artik sapla samani birbirine karistirmaktan vazgecelim. Halk dogal olarak her türlü haksizliga ve kanun disi eylemlere tepki gösterecektir ve göstermelidirde. Ama tepki göstermek = siddet degildi, bunuda böyle bilelim.

Siddet her ülkede oldugu gibi devletin güvenlik güclerine aittir ve onlarda siddeti kanunlar cercevesinde uygulayabilirler. Bunun disinda siddeti mesrulastirmaya calisanlarin amaci kin ve nefretten öte gitmez.

Gönderi tarihi:

Ben her şeyi okurum ve benim yazdıklarım da son derece basit şeylerdir, dolayısıyla kinaye pek de gerekli değil gibi geliyor bana, ama yine de böyle bir kinayenin oluşmasına neden olacak şeyleri bilmeden de yazdıysam özür dilerim.

Geri kalan konularda hala meşru tepki yolları bulunabileceğini ve şiddetin kolaycılık olduğunu ve bireysel tatmin sağlamaktan başka hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.

pkk neden bitirilemiyor başlığı altında böyle bir yazınızı okumuştum. Burada her seviyeden insanın tartışmaya hakkı olduğunu sanıyorum, orada kafama takıldığı için belirtmek istedim. Meşru tepki yolları denendi, Cumhuriyet Mitingleri, tekel eylemi vs. Miting yapanlar şimdi içerideler, tekelcilerin başına gelenler malum. Kediyi duvara sıkıştırırsanız üzerinize atlar.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Meşru tepki yolları denendi, Cumhuriyet Mitingleri, tekel eylemi vs. Miting yapanlar şimdi içerideler, tekelcilerin başına gelenler malum. Kediyi duvara sıkıştırırsanız üzerinize atlar.

Simdi Yumruk olayi ile Cumhuriyet mitinginin, Tekel iscilerinin eyleminin ne alakasi var canim?

Diger taraftan her eylem sonunda eylemciler istedigini alacak diyede bir sey yok. Bir eylem yetmiyorsa 2. eylem yapilir, oda yetmiyorsa 3., 4., ...... eylemler yapilirki haklari verilene kadar. Mesru eylemler gecersiz kaliyor diye kimse burada "yumrugu" mesrulastiramaz. Bu gün yumruk yarinda silah konusur ve kimse isin icerisinden cikamaz ha gelir. Dikkatli olmamiz gerekli.

Gönderi tarihi:

O halde sonuclarinada katlanacagiz ve ölen polisleri öldürenleride elestiremeyecegiz anlamina geliyor.

30 yili askin cözüm olarak önümüze sürülen kaba kuvvet, inkarcilik, baskilar ve yasaklar sorunu dahada cözümsüzlüge getirdi.

Yarin daha beter saldirilar olursa bunun sorumlularida belli. Izmir ile baslayan sözümona "halk tepkisi" sonunda iki polisin öldürülmesine neden oldu. Umarim Izmir'deki saldirganlarin yüreklerine su serpilmistir ve akillari basina gelmistir. Fazlada umudum yok ama genede umutlar tükenmez derler.

Yok, yok biz koyun gibi bekleyelim terör yandaşları her günü bahane ederek evimizi ,iş yerimizi yağmalasın, arbamızı ,belediye otobüslerini yaksın insanları öldürsün biz koyun olalım ,bizi bir sağ sürsünler,bir sola sürsünler gelip her gün öldürsünler ciğerimizi yaksınlar.

Nasıl olsa bizim sağ duyulu olmamız lazım,biz tepki gösterirsek daha çok olaylar olur daha çok şehitler veririz.

Ya arkadşım bu nasıl bir mantıktır !

son 5-6 yıldır görüyoruz nasıl uyutulduğumuzu,nasıl koyun muamelesi gördüğümüzü pkk yandaşları her yeri yakıp yağmalıyor,teröristin iftirası ile terörle mücadele etmiş insanlar yargılanıyor hapislerde yatıyor mahkemelerde sürünüyor.

Pkk militanı dağdan inip mecliste dokunulmazlık alıyor,pkk teröristleri biri bir serbest bırakılıyor.Her gün pkk sloganları atılıyor,resmen katile liderimiz diyor vs.

Nasıl bir bicdandır hala sus pus olalım diyorsunuz!

Bu yumruklar bir başlangıçtır umarım bu yumruklarla son bulur eğer bir önlem alınmasa korkarım bu eylemler silah ile biter.

Sokaklarda bile konuşurken insanlar dolmuş ve patlamak üzere olduğu gözüküyor insanların artık sabrı kalmadı umarım bu iki olaydan ders alırlar ve bu tahriklerin önlemini alırlar.

Gönderi tarihi:

pkk neden bitirilemiyor başlığı altında böyle bir yazınızı okumuştum. Burada her seviyeden insanın tartışmaya hakkı olduğunu sanıyorum, orada kafama takıldığı için belirtmek istedim. Meşru tepki yolları denendi, Cumhuriyet Mitingleri, tekel eylemi vs. Miting yapanlar şimdi içerideler, tekelcilerin başına gelenler malum. Kediyi duvara sıkıştırırsanız üzerinize atlar.

saygılar...

Bunu itham etmek ya da yanıldığınızı söylemek için kesinlikle söylemiyorum, zaman zaman öyle bir tarzım olabiliyor, bunu biliyorum. Ancak sizden şöyle isteğim olacak, şayet özel ya da genel mesajla o yazıyı bana yollayabilirseniz ben de aynı olayın tekrarlanmaması için gereken tedbirleri alabilirim ya da en azından deneyebilirim :)

Muşru tepki yolları denendi, bitti, bundan sonra böyle diyorsanız benim size söyleyecek başka bir şeyim yok, ama tekrar edeyim, gidilen yer iyi bir yer değil.

Bu dünyada yanmak kadar kötü bir şey yoktur, en büyük acıyı yanmak verir insana, ama yine de bu dünyada yanmaktan kötü bir şey vardır ki o da yakmaktır. İçinde sivillerin olduğu otobüse molotof kokteyli atan o yaratıktan -o benim için insan değildir artık, isteyen bunu hakaret olarak da alabilir, benim açımdan herhangi bir sakıncası yoktur- bir farkımız olması gerekmiyor mu bizim?

Gönderi tarihi:

Yok, yok biz koyun gibi bekleyelim terör yandaşları her günü bahane ederek evimizi ,iş yerimizi yağmalasın, arbamızı ,belediye otobüslerini yaksın insanları öldürsün biz koyun olalım ,bizi bir sağ sürsünler,bir sola sürsünler gelip her gün öldürsünler ciğerimizi yaksınlar.

"Biz" dedigim kim sayin kaplan-200? PKK ile zaten devlet gücleri gereken savasi veriyor. Simdi sira sivilleremi geldide "yok koyun gibi bekleyelim ...." gibi insanlari resmen siddete davet ediyorsunuz?

Ülkücü cemaate bu konuda bir taseronluk görevi veriirlerse zaten onlar yaparlar hic merak etmeyin siz.

Gönderi tarihi:

Bunu itham etmek ya da yanıldığınızı söylemek için kesinlikle söylemiyorum, zaman zaman öyle bir tarzım olabiliyor, bunu biliyorum. Ancak sizden şöyle isteğim olacak, şayet özel ya da genel mesajla o yazıyı bana yollayabilirseniz ben de aynı olayın tekrarlanmaması için gereken tedbirleri alabilirim ya da en azından deneyebilirim :)

Muşru tepki yolları denendi, bitti, bundan sonra böyle diyorsanız benim size söyleyecek başka bir şeyim yok, ama tekrar edeyim, gidilen yer iyi bir yer değil.

Bu dünyada yanmak kadar kötü bir şey yoktur, en büyük acıyı yanmak verir insana, ama yine de bu dünyada yanmaktan kötü bir şey vardır ki o da yakmaktır. İçinde sivillerin olduğu otobüse molotof kokteyli atan o yaratıktan -o benim için insan değildir artık, isteyen bunu hakaret olarak da alabilir, benim açımdan herhangi bir sakıncası yoktur- bir farkımız olması gerekmiyor mu bizim?

"Adalet mülkün temelidir"; ne güzel bir söz değil mi? Ülkede adaleti sağlayamazsanız insanlar kendi adaletini kendileri yerine getirmeye kalkarlar ki bugün olan, tam da budur. Temel sağlam değilse o yapı çökmeye mahkumdur. Devletin temeli adalet olduğuna göre adalet sağlanamıyorsa o devlet de her an çökebilir. Şu an bizim ülkemizde sağlıklı bir adalet uygulanıyor mu?

saygılar...

Gönderi tarihi:

"Biz" dedigim kim sayin kaplan-200? PKK ile zaten devlet gücleri gereken savasi veriyor. Simdi sira sivilleremi geldide "yok koyun gibi bekleyelim ...." gibi insanlari resmen siddete davet ediyorsunuz?

Ülkücü cemaate bu konuda bir taseronluk görevi veriirlerse zaten onlar yaparlar hic merak etmeyin siz.

Yine anlamadınız,yine anlamak istemiyorsunuz ‘’Biz’’ derken Türkiye de yaşayan vatandaşları kast ediyorum..

Türkiye deki olayların farkında olanlardan bahsediyorum.

Yine anlamazdan gelip konuyu saptırıyorsun, anlamıyorsanız yorum yapmayın diyorum bizi de bu kadar uğraştırmayın Allah aşkına.

‘’Şimdi sıra sivillere mi geldi ‘’ insanları şiddete teşvik etmek demek ne demek?

Siz bu yazılanları nasıl algılıyorsunuz?

Diyorum ki sus pus olmayalım göz göre, göre yapılan ihanetlere sessiz kalmayalım.

Atılan bu yumruklar bir birikimdir sus pus kalmamızın bir patlamasıdır diyorum..

Her önümüze geleni yumruklayalım şiddet kullanalım diyen odlumu nasıl bir algılamadır bu anlayamadım?

Olaylar bu yumruk seviyesine gelene kadar, sus pus olup koyun olmasaydık ne bu tahrikler olurdu nede atılan bu yumruklar.

Tekrar ediyorum….

Yumruk atılmasın, şiddet kullanılmasın fakat insanlarımız koyun olmasın bu derin uykudan uyansın ve kendine dönsün, yapılan ihanetlerin verilen tavizlerin farkına varsın.

Hukuki yönden yapılması gereken ne varsa yapsın diyorum.

Eğer böyle uyumaya devam derse insanlar, teröre çanak tutanlar meydanı boş bulur her yeri yakıp yağmalar ve uyumayan insanlarda tepkisini yumrukla ve şiddetle gösterir.

Umarım anlatabildim !

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.