Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Uzun zamandır aramayı ihmal ettiğim bir arkadaşımı aradım.. Vicdanım rahatlasın diye .. :blushing:

Gönderi tarihi:

işe gitmedim kafamı dinledim dışarı çıkıp dolaştım.... uzun uzun hayatımı düşündüm neler yaşadım neler yaptım hataları mı düşündüm ve bunların nedenlerini onların muhasebesini yaptım....

Gönderi tarihi:

Hasta ve izinli olmama rağmen işe geldim ve denetçileri öldürmek istedim... İyi niyetlerimi suistimal edenler yüzünden işimle ilgili sorunlar yaşadım... Eve gideyim de dinleneyim dedim zaten ağrıyan başım daha da çok ağrıdı... Yersiz yaptığım şakalar yüzünden sevdiğim ve değer verdiğim kişiyi istemeden üzdüm...

Sanırım kendim için çok şey yapmışım <_<

Gönderi tarihi:

dün ne mi yaptım....kendi kendimi yedim bitirdim...sinir oldum uyuz oldum milleti uyuz ettim...durduk yer başımı ağırttım... :(

ama sonuçta herşeyi yoluna koydum...kendime zaman ayırdım..eski albümlerime baktım bursadaki kankişimi aradım sesini duydum ve mutlu oldum.... ;)

Gönderi tarihi:

kendimi paralamaktan başka hiç

ama en önemlisi forumdaydım

Gönderi tarihi:

ev yanmıştı evi temizledim.. bu annem için oldu ama olsunn

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.