Φ arman Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Ve forumumuzun şirin yaramazlarından bir diğeri.. Aramıza katılışı çok uzun zaman olmasada o kadar kısa zamanda sevdirki kendini herkese hani nasıl desem nazını geçiremiyeceği kimse olamaz sanırım.. Natalia dışında.. Media Cafenin vazgeçilmez gülü gurbetten esen serin Rüzgar o.. İyiki aramızdasın Gülsün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Kalbimin Sultanı Deger verdiğim nadir insanlardan biri... Hayatı dolu dolu yaşayan, her yerde kendini sevdiren, şımarık arkadaşım Sen imkansızsın sensizlik imkansız Gülüm İnşallah hayatında hep güzelliklerle, iyiliklerle karşılaşırsın bitanem Seni Seviom Ha bi de onun nazını iyi çekiom ben.. Atıştığımıza bakmayın siz burda Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Arman cok tsk,ederim sanada Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 okumanı isterim Aklımın dinginliğini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyecek kadar güçlü olmaya, Karşılaştığım herkesle sağlık, mutluluk ve başarıdan söz etmeye, Tüm arkadaşlarımın kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaya, Her şeyin aydınlık yüzüne bakmaya ve iyimserliğimin gerçeğe dönüşmesine çabalamaya, Yalnız en iyiyi düşünmeye, yalnız en iyi için çalışmaya ve en iyiyi beklemeye, Başkalarının başarısından kendiminki kadar coşku duymaya, Geçmişin yanlışlarını unutmaya ve gelecekte daha büyük başarılara ulaşmak için var gücümle çalışmaya, Her zaman neşeli bir yüz ifadesine sahip olup, selamladığım her canlı varlığa gülümsemeye, Kendimi geliştirmeye, başkalarını eleştirmeye zaman bırakmayacak kadar çok zaman vermeye, Kaygılanmayacak kadar yüreğim geniş, kızgınlığa kapılmayacak kadar yüce, bozguna uğramayacak kadar güçlü ve üzüntüye kapılmayacak kadar mutlu olmaya KENDİME SÖZ VERİYORUM! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 forumun gurbet kuşu... gerçekten samimiyetine,cana yakınlığına,dürüstlüğüne inandığım birisi..şiir yazma kabiliyeti çok yüksek sende o ışığı gördüm kız:P şaka bir yana inşallah hayatında kalbinin güzelliği gibi güzel ve hayırlı geçer...kendine iyi bak... balkona kondu muhabbet kuşi bizim gülsün olmuş gurbet kuşi seninde yazdum defterine birkaç satır inşallah bunlar ömür boyu hatıra kalır..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 cok tsk,ederim Arkadaslar ya duygulandim cok seviyorum hepsinizi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 bizlerde seni Gülsün yüzün hep böyle gülsün, izin verme kimse soldurmasin.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 forumun neşesi gülen yüzü hiç solmayan güneşi bir tanesi şekeri şirini daha ne diim işte o bi tane Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 aramıza kısa bir süre önce katıldı ama sanki uzun bir müddettir bizimle beraberdi kalbinin temizliği, iyiliği ,yardım etmeye çalışması, sevecenliği ile (avatarı benim çok hoşuma gidiyor) kısa sürede kendini sevdirdi bizim gurbet kuşu canım iyiki tanımışım seni iyiki varsın herşey istediğin şekilde gelişsin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 yeni olduğu halde çok çabuk sevdirdi çevresine kendini....iyi bir insan..tüm güzellikler senin olsun... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 hani derlerya boynuz kulağı geçer diye..işte sonradan gelip çok çabuk uyum sağlayan bi forumdaş.........sanki hiç yabancı değil........ortamı çok iyi biliyordu...damardan girmesini çok iyi bilen hoş sohbet biri..........gerçi hiç sohbetim olmadıya neyse.... yolun açık olsun gülen insan Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 cok tsk,ederim Arkadaslar Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 cok altlara gitmisim uste alayim dedi kendimi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Hayret doğrusu ben bu topici nası görmemişim...gülsün insana yaşama sevinci veriyo... türk filmlerini özellikle eski filmleri çok severim...bi film vardı ayşecikmiydi neydi.. minur özkul felan oynuyodu... ayşecik herkese yardım ediyodu suraysız teyzesiyle yaşıyodu...şimdi ne alakası var deme valla senin yazılarını o gülen avatarını gördükçe o film geliyo aklıma... Hayattan tüm beklentilerinin gerçekleşmesini diliyom ,ömrünce mutlu ol... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 tsk,ederim sayman o filimi bende cok izledim cok guzel sanirim benzelik cok bende o na yakin bir karekterdeyim yansiyor yazilarima saniyorum bende sana mutluluklar diliyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Çok mu alta inmiş gülüm cıkar yukarı tag tag Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 vallaa atlarda zor buldum kendimi tag bebegimm tagg Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Foruma katıldığı ilk günden bu yana kendini o kadar çok sevdirdi ki gönüllerimize tahtını demir çivilerle çoktan çaktı Gülsün sana her zaman dediğim gibi; Gül Yüzün Hep Gülsün... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bana hoşgeldin diyenlerden.. sağolasın.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 arman ne güzel tanımlamış...şirin yaramaz... forumun gülen yüzü... herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 seREnaDE tsk,ederim seninde hersey gonlunce olsun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 hadi gülsüncüğüm tut elimi yukarı çıkalım hazır mısın Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 hazirim tsk,ederim Angel eran tsk,ler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 tamam kimse elimden tutmuyo deme sen haber ver ben gelir tutarım elinden Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ya bu baş belası burdada karşıma çıktı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.