Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aynen öyle tatlım elim boş geldim kusura bakma bi daha ki sefere inş baklava ile geleceğim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Aman canın sağolsun Ama çikolata getirisen sevinirim bi dahaki sefere Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Aman canın sağolsun Ama çikolata getirisen sevinirim bi dahaki sefere kısım zaten şişmansın bide hala çikolata istiosun yaaa yede şişmanla inşallah Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sewgili nataliam , seninle yazışalı çok ama tanışalı az zaman oldu , ama iletilerinden ve tanıyabildiğim kadarıyla çok tatlı , sewecen ve iyi kalpli olduğunu kolaylıkla anlayabiliyorum yanılmadığımada eminim ne şeker kıssın sen bee , seni sewiyorum bitanem hayatın bayunca her isteğinin gerçekleşmesini diliyorum . Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Sevgili natali... Sana ne yazabilirim bilmiyorum ama bir çok övgüye layıksın... Seni tanıdığıma pişman değilim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Selin sen kendine bak Tsk ederim paulacım bende seni cok seviorum Kral bende seni tanıdıgıma pişman diilim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 gıss natali..aramızda ufak bi tartışma olsada sen aslında iyi bi kıssın..sende şeytan tüyü var gııı..heralde seni yaşıtım gördüğüm içinmidir nedir..gısamıyorum sana... hayatta herşey dilediğince olsun arkadaşım benim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bi de kıssaydın Tsk ederim senin de herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Burayı yeni keşfetmiş bulunmaktayım Nataliam çok sıcakkanlısın ve çok tatlısın.. Kalbini kıranlar değerini anlamamışlardır eminim. Ben çok iyi anladım. İyi bir dostsun Üzülmeni hiç istemem. seni seviyorum uzatmaya ne gerek var destan mı yasıos Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Tesekkür ederim cimcimem bende seni cok seviorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Tesekkür ederim cimcimem bende seni cok seviorum geldim kıs uzat yanağını,valla yanımda olacaktın anaaa ısrmıştım seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Uzattım .. Az ısır ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 nathy tatlım benimmmm, Bi gun üsttekini seviyor musun da bana denk gelmiştin de soyle bişeyler yazmıştım seni seviyorum ama ne yalan soylim bazen bana soguk geliyorsun... Canım düşündüm de şimdi biraz artık bana cok sıcak geliyorsun... Tatlı küçüğüm benim... Seninle evet fazla muhabbetimiz olmadı, bundan sonra daha cok olacak tabi ama ilk işim Ankara'ya geldiğimde bi gun seni gormek olacak... Ankara şimdi seni tanıyınca daha bi anlamlılaştı benim için biliyor musun? Ne guzel insanların gittiği yerlerde goreceği ve goreceği için mutlu olacağı birilerinin olması... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 nathy tatlım benimmmm, Bi gun üsttekini seviyor musun da bana denk gelmiştin de soyle bişeyler yazmıştım seni seviyorum ama ne yalan soylim bazen bana soguk geliyorsun... Canım düşündüm de şimdi biraz artık bana cok sıcak geliyorsun... Tatlı küçüğüm benim... Seninle evet fazla muhabbetimiz olmadı, bundan sonra daha cok olacak tabi ama ilk işim Ankara'ya geldiğimde bi gun seni gormek olacak... Ankara şimdi seni tanıyınca daha bi anlamlılaştı benim için biliyor musun? Ne guzel insanların gittiği yerlerde goreceği ve goreceği için mutlu olacağı birilerinin olması... Ayy canımsın bende seni cok seviorum Bu arada ne zaman geliosun buraya Çok muhabbetimis olcak merak etme Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 fırsatım olsun hemen gelcemmmmm benim grev arkadasımmmmm.... Mücadele ruhlu dava arkadasım benimmm Hoşçakal tatlım. Ayrıca benim adıma actıgın topic için cok teşekkür ediyorummmmmm:) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Peke görüşürüs inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 natalia gıı sen bu forumun cicilerindensin sende benim gibi zaman zaman bunalımlara giriyon ama olsun demekki sende en az benim kadar duygusalsın. bugün anı defteri doldurdum burayı bana niye haber vermediniz yaww. birde dikkatimi çekti kimse bana defter açmamış küssem mi acaba? neyse küsmeyim, sizleri tanımak güzel sizlerle güzel vakiter geçiriyorum sevgiler kardeşim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Tsk ederim ablacım sende benim gibi zaman zaman bunalımlara giriyon ama olsun demekki sende en az benim kadar duygusalsın. Çoğu zaman çıkmıyorum ki Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Natalia gerçekten iyi bir arkadaş .o anı dolu dolu yaşıyan yüreği sevgi dolu bir insan,arkadaş,dost . Gönlün sevgi ve saygıyla dolu olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Tsk ederim murti san sende öylesin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 cadım benım,umarım zamanın güzel geçiyordur senı kocaman ısırıyorummmmmm ohh ısırdımmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Kısım sensis geçmio yaa.. Ne zaman gelceen Ben de seni ısırıorum o zaman ohh Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 canımm kuzencimmmmm naty natalyim benim kız saçların dağılmış bakma öyle korkuyom zati :P ( süper bakışlar çaktırma ) canım iyi ki varsın bu forumda seni çok ama çokkkkk şefiyom :hug. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Aman da amaan benim yumoşum, mankenim Tsk ederim yazdıkların için.. Bende seni seviorum Tsk ederim maser Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kayıp kentın güzeliiii nerdesın kızım yaaaa özledım senu daaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.