Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Zaman buldukça gel anacım ya sensiz olmaz ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Nathyciğime; Seni Düşünmek Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum... Bu benim en sevdiğim nazım Hikmet şiirlerinden birisi, sen de benim en sevdiğim forum üyelerinden birisin... Öpüldün tatlı şey seni Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 FOTON TANEM Soygaz gibi saf, kristal örgüsü kadar güzelsin sevgilim. Coulomb kuvveti kadar çekici magnetik alan kadar etkileyicisin. Seni gördüğüm zaman kalbim harmonik osilator gibi titreşiyor. Kendimi sana sızma uzaklığı kadar yakın hissediyorum. Sana karşı bir kondansatör gibi sevgi yüklüyüm. Merkezcil kuvvetin etkisiyle etrafında dairesel bir yörünge çiziyorum. Gözlerin siyah cisim gibi ışımakta, saçların rüzgarda dağınımlı bir ortam gibi davranmakta. İnce yapı sabiti kadar zarifsin sevgilim. Aynı fazda beyin dalgaları yayınlıyoruz ve bu dalgalar üst üste gelerek süper position yapmakta. Seninle birlikte vektör uzayını seyrederken beni kara delik gibi kendine çekiyorsun ve seni bir vakum pompası gibi öpmek istiyorum. Sen de benim Kiss Me! türevimi al. Sana aşkımı fotonla yolladım fotonumu soğurdun, karşılığını emisyon olarak bekliyorum. Sensiz geçen her an yarı ömrümü kısaltıyor. Beraber optik yolda yürürken elinden tutmak ve dipol etkileşmesi yapmak istiyorum. Bana ne zaman ihtiyacın olursa ışık hızıyla sana geleceğim. Ek te sunduğum halkasal cisimle sana kovalent bağ kurmayı teklif ediyorum. Cevabını mezonlara yükleyip işık hızıyla yolla. Olumsuz cevabın beni Wien köprüsünden atmaya sevk edecektir. bir aşık fizikçi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Kurtlu elma şekerim cicim okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem gerçi bu senin için de geçerli..çok çalış tamam mı Mutlu kal.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Naty'm; Bunlar elbette biz değiliz ama görünce sen geldin aklıma bitanem.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Unut demek kolay gel bana sor bir de Unutamıyorum işte unutamıyorum Bir şey var şuramda beni kahreden Şuramda tam yüreğimin üstünde Çakılı duran bir şey var Elimde değil söküp atamıyorum Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatırlatıyor şu bulut şu gökyüzü Şu kayaları döven deniz Şu hüzünlü melodi şu napoliten şarkı Bir zamanlar beraber dinlediğimiz Boyuna seni düşünüyorum durmadan usanmadan Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba O güzelim gözleri kime bakıyor O canım elleri nerde Oysa günler o günler değil Akşamlar o akşamlar değil Ve kalan şimdi sadece özlemin gecelerde Durup durup seni büyütüyorum içimde Seninle acılar büyütüyorum Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanılmaz Kirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karışıyor kanıma anlıyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem Bir gün olsun bir dakika olsun Unut demek kolay, gel bana sor bir de Hatırladıkça gözyaşlarımı tutamıyorum Dilimin ucunda sen; başımın içinde sen Kader misin, ecel misin nesin sen Unutamıyorum işte unutamıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Değerini Bilmek Gerekir Aşkın Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri,yılların. Aşk ne iç geçirmektir bir bankta, Ne de el ele dolaşmak mehtapta, Gün olur kar yağar,yağmur yağar, Birlikte yaşanacak koca bir ömür var, Güzel bir şarkıya benzer aşk Ama kolay mıdır bir şarkı yaratmak. Stepan Scipacyov Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gloria ablacım, Prenses, Egzorsist, Yeşilsu, Frozen çok tsk ediorum sizlere.. Lilac'cım bende seni özlüycem ( özledim ) Olur kıs çalışırım çalışıorum yani Dedecim canımsın ya ne güzel bir hikayedir bu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 banada dondurma sözün vardı ... ben bilemem, beni kandırmaa hani nerde dondurmalar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 natalia seninde bayramın kutlu olsun...bayramı sevdiklerinle mutluk ve huzur içinde geçirmeni dilerim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Iyade ziyaretine geldim Natalia ve unutugunu getirmeye.. Huzurlu daha nice Bayramlar gecirmen dilegi ile... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 :clover:Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 sevgili natalia teşekkür ederim sanada güzel ve mutlu bir bayram dilerim sevdiklerinle beraber.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 fıstığım seninde bayramın kutlu olsun teşekkür ederim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Canım,inşaallah bayramın şeker gibi geçmiştir Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Geçmiş bayramın kutlu olsun ablacım seninde Kucak dolusu sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Bidenecik Natalia, neredesin yoksun bir süredir iyimisin? Ruhsatsız ruhsatsız bir tutkuymuş gelip geçen üç mevsimi yitik koynunda örseledi en güzel anları yarınlarından emanet düşlerle saflığımın girdabında boğulurken üryan bir gecenin kollarına sarılıydı yıldızlar içimdeki aşkın sıratında boğulurdu ruh eşim sandığım bir düşün peşine takılmış kuyruklu yıldıza yüklemişken dünyayı sadakat ipi çözülmüş parmak uçlarından tutulmuş bir kere kıyısında batırırken her seferi acı yükü yüreğimi belki dünden kalan bir izdir dört yanı sarılı günahlarla boğazına kadar batmış elleri içimi kemiren sadece anlamsız bir boşluk güneş şehrimi terk ederken ruhsatsız bir tutkuymuş gelip geçen üç mevsimi yitik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Okuldan fırsat bulup gelemiorum canım ya Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Şimdi okullu oldun... Sınıfı doldurdun mu hıı... ? (Başarılar bizimle olsun fırvırcıkkım.. ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Derslerinde başarılar dilerim .kendine iyi bak . Anı defterimdeki mesajların için teşekkür ederim . Arada uğradığın için teşekkürler komşiiiii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gelince bir seslen,deden seni çok özledi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.