Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

tombik bugün hasta....maçta terledim ..şifayı kaptımmm...kaybettik biliyomusun :)

• Cevaplar 496
  • Görüntü 43b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yaaa cok üsüldüm koşamadın tabi olacagı bu :P

Gönderi tarihi:

Ablacım gelemiorum ki gelsem görüşürüz :)

Gönderi tarihi:

canim guzelim cilekim seni cok özledim ve merak ediyorum nerelerdesin lütfen geldini msj yaz blume3ik.gif

Gönderi tarihi:

Geldim geldimmmmmm :clover:

Bende sizi çok özledim :):wub: Gülüm :clover: Angel :clover:

Gönderi tarihi:

Gelmissssssssssssss hosgcoraaaa4vu.gifeldin bebegimmmcoraaaa4vu.gif cok özledim seni

Gönderi tarihi:

Bende seni yaa kocamaan ösledim hemde :wub:

Gönderi tarihi:

nerelerdesin öldürcem seni bukadar cok gelmemeslik olurmu bir haber bilem vermedin delirtin beni coraaaa4vu.gif

neyse cok sevindim geldigine öpüyorum cilekimmmmmm :wub:

Gönderi tarihi:

Deli arkadaşım benim :P

Gönderi tarihi:

ben geldim sen ciktim yaaaaaa saat su an 19,30 sende burdaydin ciktin be guzelim love1642dy2jv.gif

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

sana şunu söylemeden edemiyeceğim senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma dizi flim kuşakları geliyor nostalji oldun bana bu aralar ... iyiki burdasın

Gönderi tarihi:

Tsk ederim :) Böyle bi izlenimim var demek sende :P

Gönderi tarihi:

benimde senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma ya karpuz geliyo ya limonata yada ali turca...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

aha burda garip şeyler oluyor ben geç kaldım muhabbete yakında yetişirim merak etmeyin natali vayy bee topicler mopicler açılıyo forumun göz bebeği seni :D

Gönderi tarihi:

benimde senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma ya karpuz geliyo ya limonata yada ali turca...... :lol:

:lol:

Karpus seniii :P

aha burda garip şeyler oluyor ben geç kaldım muhabbete yakında yetişirim merak etmeyin natali vayy bee topicler mopicler açılıyo forumun göz bebeği seni :D

Serkancım eh biraz öleyis :sweatingbullets::P E sen daha çaylaksın, yakında senin için de olur belkim :lol:

Sende bizim gönlümüsün gözbebegisin By Doz :stuart::hug:

Gönderi tarihi:

Natalia gördügüm kadariyla cok hos ve civil civil biri ve buraya renk kattigida ortada

:clover:

Her zaman böyle neseli ve mutlu olman dilegiyle...

Gönderi tarihi:

Tsk ederim Alaturka :)

Gördüğüm kadarıyla sende cok sevecensin :P

Kalbinden gecen tüm güzelliklerin gercekleşmesi dileğiyle.. :clover:

Gönderi tarihi:

natali benim takma dişli, yaşlı nenem :stuart: evrim geçirmiş yaratıgım :P

her ne kadar birbirimisle dalga geçsektee onu çok sefiorumm onunda beni sefdigini biliorum :wub::hug:

Gönderi tarihi:

natali benim takma dişli, yaşlı nenem :stuart: evrim geçirmiş yaratıgım :P

her ne kadar birbirimisle dalga geçsektee onu çok sefiorumm onunda beni sefdigini biliorum :wub::hug:

Veletim, bebem, yaramaz yumurcagım benim :P:hug::wub:

Gönderi tarihi:

:P

Selam ablacım iadeyi ziyaret ha :stuart::clover::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.