Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl tombik bugün hasta....maçta terledim ..şifayı kaptımmm...kaybettik biliyomusun
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl canim guzelim cilekim seni cok özledim ve merak ediyorum nerelerdesin lütfen geldini msj yaz
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl nerelerdesin öldürcem seni bukadar cok gelmemeslik olurmu bir haber bilem vermedin delirtin beni neyse cok sevindim geldigine öpüyorum cilekimmmmmm
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl ben geldim sen ciktim yaaaaaa saat su an 19,30 sende burdaydin ciktin be guzelim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl sana şunu söylemeden edemiyeceğim senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma dizi flim kuşakları geliyor nostalji oldun bana bu aralar ... iyiki burdasın
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl benimde senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma ya karpuz geliyo ya limonata yada ali turca......
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl aha burda garip şeyler oluyor ben geç kaldım muhabbete yakında yetişirim merak etmeyin natali vayy bee topicler mopicler açılıyo forumun göz bebeği seni
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl benimde senin ismini ve resmini her gördüğüm yerde aklıma ya karpuz geliyo ya limonata yada ali turca...... Karpus seniii aha burda garip şeyler oluyor ben geç kaldım muhabbete yakında yetişirim merak etmeyin natali vayy bee topicler mopicler açılıyo forumun göz bebeği seni Serkancım eh biraz öleyis E sen daha çaylaksın, yakında senin için de olur belkim Sende bizim gönlümüsün gözbebegisin By Doz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Natalia gördügüm kadariyla cok hos ve civil civil biri ve buraya renk kattigida ortada Her zaman böyle neseli ve mutlu olman dilegiyle...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Tsk ederim Alaturka Gördüğüm kadarıyla sende cok sevecensin Kalbinden gecen tüm güzelliklerin gercekleşmesi dileğiyle..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl natali benim takma dişli, yaşlı nenem evrim geçirmiş yaratıgım her ne kadar birbirimisle dalga geçsektee onu çok sefiorumm onunda beni sefdigini biliorum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl natali benim takma dişli, yaşlı nenem evrim geçirmiş yaratıgım her ne kadar birbirimisle dalga geçsektee onu çok sefiorumm onunda beni sefdigini biliorum Veletim, bebem, yaramaz yumurcagım benim
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl uzun zamandır karşılaşmamıştık burda bir selam vereyim dedimn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.