Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Terörü böyle mi önleyeceksiniz?

İçişleri Bakanı, “Türkiye artık bu terörü taşıyamaz”, “terörü sonlandıracak önemli, çok ileri, kapsamlı ve sonuç alabilecek şekilde çalışma yürütüyoruz”  diyerek açılımdaki adımlarla ilgili basın toplantısı yaptı.

Bakın, terörü nasıl sonlandıracaklarmış: 1) Türkiye İnsan Hakları Kurumu kuracaklarmış. Kurum, insan hakları alanındaki gelişmeleri izleyecek, bu konudaki şikâyet ve başvuruları değerlendirecekmiş. 2) Ayrımcılıkla Mücadele ve Eşitlik Kurulu oluşturacaklarmış. Ayrımcılığa tâbi olduğunu düşünen bütün vatandaşlar bu kurula başvurabilecekmiş. 3) Kolluk Gözetim Komisyonu kurulacakmış. Komisyon, kolluk güçlerinin görev sırasında yaptığı ihlallerle ilgili soruşturmaları izleyecekmiş (Hürriyet gazetesi, 16.01.2010, s. 20).

Bakanın basın toplantısı medyada, açılım konusunda ilk defa somut öneriler getirildiği şeklinde yorumlandı. Ya biz akıl tutulmasına uğradık, ya birilerinin aklı tutuldu. Yahut da birileri bizimle alay ediyor.

Türkiye’de insan hakları ihlal edildiği için mi, ayrımcılık yapıldığı için mi terör yapılıyor? PKK ve yandaşları amaçlarını daha nasıl ifade etsinler? Bu devletin bir “Türk devleti”  değil, bir “Türk-Kürt devleti” olduğu anayasayla da tescil edilerek kabul edilsin diyorlar. Önce demokratik özerklik, sonra federasyon, nihai olarak da bağımsızlık istiyorlar. Artık bunu bilmeyen mi var? Yoksa herkes biliyor da hükümet, MİT falan mı bilmiyor?

Oyun oynamayı bırakın. Karşımızda bölücü terör var. Dağlarda, sokaklarda durmadan insan öldürüyorlar; arabaları, polis panzerlerini ateşe veriyorlar; cam çerçeve indiriyorlar. Açılım dedikçe daha fazlasını yapıyorlar. Hükümetin politikasının yetersiz olduğunu da söyleyip duruyorlar. Bu durumda akıl tutulmasına uğramayan düz mantık ne yapar? Teröristi yaka paça tuttuğu gibi içeri atar. Göz altı süresi, tutukluluk için kanunlar yetmiyorsa yeni kanunlar çıkarır. Mahkemeler yetmiyorsa özel mahkemeler kurup yargılanmaları çabuklaştırır. Gerekirse idam cezasını da yeniden ihdas eder ve bilmem hangi memleketin hangi gazetesinde yazarlığa soyunan idam hükümlüsünü asar. Avrupa Birliği mi? Akıl ve iz’an sahipleri söylesin, hangisi önce gelir? Avrupa Birliği mi, ülkemin birliği mi? Memleketin sokakları ateş içinde; vatan evlatları şehitliklerde; sen hâlâ Avrupa Birliği diyorsun. Efendiler, oyun oynamayı bırakın; bir an önce terörü sonlandıracak tedbirleri alın!

* * *

Kıbrıs Türk Stad dergisi  “TMT Özel Sayısı”  çıkarmış. Kıbrıs’ta, EOKA’nın terörüne ve adanın Yunanistan’a ilhakına karşı kurulan bozkurt amblemli Türk Mukavemet Teşkilatı’nın andını bu dergiden alarak okuyucuların bilgisine sunuyorum:

Kıbrıs Türkü’nün yaşayış ve hürriyetine, canına, malına ve her türlü anane ve mukaddesatına her nereden ve kimden olursa olsun vaki bulacak tecavüzlere karşı kendimi Türk milletine adadım. Ölüm dahi olsa verilen her vazifeyi yapacağım. Bildiğim, gördüğüm, işittiğim ve bana emanet edilen her şeyi canımdan aziz bilip, sonuna kadar muhafaza edeceğim. Gördüklerim, işittiklerim, hissettiklerim ve bana emanet edilenleri hiç kimseye ifşa etmeyeceğim. İfşaatın bir ihanet sayılacağını ve cezanın ölüm olduğunu biliyorum. Yukarıda sayılan hususları harfiyen tatbik edeceğime şerefim, namusum ve bütün mukaddesatım üzerine söz verir ve and içerim.

Ahmet B. ERCİLASUN

YENİÇAĞ

Gönderi tarihi:

1980 den AKP iktidara gelene kadar neden bu soruyu sormadiniz? Öncekiler AKP'den neyi farkli yaptilar veya dogru yaptilar?

Sizinkisi üzüm yemek degil bagciyi dövmek oluyor. AKP'den öncekiler cok sevdiginiz ve kendinize örnek aldiginiz "YESIL" ve benzerleri ile de denediler terörü yok etmeyi. Ama birakin yok etmeyi, dahada cogalttilar masallah. 17 binden fazla insan yargisiz faili mechule kurban gitti. Öncekiler byöle bir taktik uyguladilar ve sonunda APO asilmasin diye idam cezasini kaldirdilar. Hey anam heyyyy. Terörü önleyeceklere bakin.

Gönderi tarihi:

1980 den AKP iktidara gelene kadar neden bu soruyu sormadiniz? Öncekiler AKP'den neyi farkli yaptilar veya dogru yaptilar?

Sizinkisi üzüm yemek degil bagciyi dövmek oluyor. AKP'den öncekiler cok sevdiginiz ve kendinize örnek aldiginiz "YESIL" ve benzerleri ile de denediler terörü yok etmeyi. Ama birakin yok etmeyi, dahada cogalttilar masallah. 17 binden fazla insan yargisiz faili mechule kurban gitti. Öncekiler byöle bir taktik uyguladilar ve sonunda APO asilmasin diye idam cezasini kaldirdilar. Hey anam heyyyy. Terörü önleyeceklere bakin.

Aman hocam hani inkar edicektik herşeyi,açılımı yapanları lanetlemeliyiz,barış diyenlerin dilini kesmeliyiz,bu Toprağa düşen gencecik fidanlar olmazsa bizimkiler nerede nara atıp show yapacaklar?

Nasıl Ülke yurttaşlarının Milli duyguları ile oynayacaklar?

Asıl soru nasıl oy isteyecekler?

Nasıl Meclise girip yandaşlarına,Etö'cülere çıkar sağlayacaklar?

Nasıl olsa eş,dost,akrabalarının çocuklarına yanıbaşlarında,kıyılarında,köşelerinde askerlik yaptırıyorlar,Zonguldak'lı Hasan amcamın,Rize'liFatma annemin,Tekirdağ'lı Hüsam dayımın çocuğu umurlarındamı sanıyorsunuz,ben hiç sanmıyorum....

Gönderi tarihi:

Aman hocam hani inkar edicektik herşeyi,açılımı yapanları lanetlemeliyiz,barış diyenlerin dilini kesmeliyiz,bu Toprağa düşen gencecik fidanlar olmazsa bizimkiler nerede nara atıp show yapacaklar?

Nasıl Ülke yurttaşlarının Milli duyguları ile oynayacaklar?

Asıl soru nasıl oy isteyecekler?

Nasıl Meclise girip yandaşlarına,Etö'cülere çıkar sağlayacaklar?

Nasıl olsa eş,dost,akrabalarının çocuklarına yanıbaşlarında,kıyılarında,köşelerinde askerlik yaptırıyorlar,Zonguldak'lı Hasan amcamın,Rize'liFatma annemin,Tekirdağ'lı Hüsam dayımın çocuğu umurlarındamı sanıyorsunuz,ben hiç sanmıyorum....

Sayin Biji dogum gününüz kutlu olsun.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu kez altına imzamı atarım.

Gönderi tarihi:

Sayin Biji dogum gününüz kutlu olsun.

saygilarla

Bu kez altına imzamı atarım.

Teşekkü ederim sayın politika,Bir yaş Daha Yaşlanmış oldum :)

Sayın Y.Yılmaz birde bunları red edenler çıkıyor,yada Vatan Millet Sakarya Mantığına Vuranlar Oluyor,Buyrun Liste ile veriyorum.

Vakit'in ele geçirdiği belgelere göre Korgeneral Hayri Güner'in 4 yakını, Şemdinli iddianamesinde adı geçen Korgeneral Selahattin Uğurlu'nun 4 yakını, Tümgeneral Ahmet Yavuz'un 4 yakını, emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın 8 yakını, Korgeneral Aslan Güner'in 9 yakını vatani görevlerini ya babalarının yanı başında ya da askeri okul gibi rahat yerlerde yapmış. Bu güne kadar şehit olan binlerce vatan evladının vatani görevlerini yaptığı bölgeler de yüksek rütbeli general çocuklarının çürüğe ayrılması veya dağıtım yerlerinin sadece Ankara, İstanbul ya da İzmir olması ise dikkat çekiyor.

YAŞAR PAŞA'NIN 8 AKRABASI

Ergenekon tutuklusu Mustafa Balbay'ın günlüklerinde Balbay'la konuşmaları ortaya çıkan Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt tam 8 akrabası liste başında geliyor. Büyükanıt'ın damadı Ercan Caymaz kı­sa dönem askerliğinde acemiliğini İstanbul Levazım Okulu ve ustalığını da Ankara Muhabere Deposunda yaparken damat kardeşi Erhan Caymaz ise yedek subay olarak acemiliğini Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhı'nda, ustalığını da İstanbul Deniz Harp Akademisi'nde tamamlamış. Ercan ve Erhan Caymaz kardeşlerin ikametgâh adresinin İstanbul olması ise gözlerden kaçmadı. Org. Büyükanıt'ın yeğenleri Nuh Nihat Gürmarmara, Ahmet Burak Gürmarmara, ve Haydar Mert Mete, as­kerliğini Ankara'da, diğer yeğeni Yunus Ozan Gürmarmara ise hem ustalık hem de acemiliğini Balıkesir'de yapmış. Büyükanıt'ın yeğeni Onur Büyükanıt, Aydın ve Çanakkale'de askerliğini yaparken, diğer bir yeğeni Sırrı Cem Gürmarmara ise vatani görevini Ankara ve Edirne'de tamamlamış.

ASLAN GÜNER 9 KİŞİYLE LİSTEDE

Yakınları Doğu ve Güneydoğu'ya gitmeyen bir diğer general ise Cumhurbaşkanın başörtülü eşi Hayrunnisa Gül'ün elini sıkmamak için, kırmızı halının öte yanına kaçan Korgeneral Aslan Güner. Güner'in oğlu başta olmak üzere tam dokuz yakını var.

Aslan Güner'in yeğeni Evren Yılmaz "çürük". Güner'in oğlu Alper Güner' acemiliğini babasının yanı başında Ankara'da Muhabere Okulu'nda, ustalığını da İstanbul'da Kuleli Lisesi Destek Komutanlığı'nda yapmış. Yeğen Hasan Duma, acemiliğini İzmir ve ustalığını Kocaeli'nde, yeğeni Ali Haydar Güner, Ankara'da (Muhafız Alayı), yeğeni Mus­tafa Güner hem acemilik hem de usta­lığını Ankara'da, yeğen Şevki Güner, İstanbul ve Ankara'da, adaş yeğeni Aslan Güner Kütahya ve Ankara'da, yeğeni İbrahim Orhan, Kütahya ve İzmir'de, yeğeni İsmail Güner ise hem acemilikten de ustalığını İzmir'de yapmış.

SAYGUN'UN DA YAKINLARI RAHAT YERLERDE

Genelkurmay İkinci Başkanı Org. Ergin Saygun'un oğlu Tolga Saygun kısa dönem yaptığı askerliğini İstanbul Piyade Okulu ve Ankara'da tamamlamış.

KORGENERALLER GÜNER, UĞURLU VE MEMİŞOĞLU 4'ER KİŞİYLE LİSTEDE

Korgeneral Hayri Güner'in oğlu Tolga Güner, askerliğini İstanbul'da kısa dönem olarak yapmış. Hayri Paşa'nın damadı Oğuz Küçükseyhan ve yeğeni Onur Güner'de askerliklerini Ankara'da tamamlamışlar. Diğer yeğeni Koray Güner ise İzmir ve Kocaeli'nde as­kerliğini yapmış. Korgeneral Hasan Memişoğlu'nun oğlu Mehmet de askerliğini Ankara'da kısa dönem olarak yaparken, yeğeni Cem Kuntlar ise İzmir'de tamamlamış. Diğer yeğeni Muzaffer Memişoğlu da askerliğini Kocaeli'nde yapmış.

Şemdinli iddianamesinde adı geçen Korgeneral Selahattin Uğurlu da dört isimle listede. Oğlu Timuçin Uğurlu, Samsun Sıhhiye Okulu ve Ankara ilaç fabrikasında, diğer oğlu Burçin Uğurlu, İstanbul Piyade Okulu ve yine İstanbul Levazım Okulunda, yeğeni Haydar Okay Uğurlu, İzmir Ulaştırma okulu ve Maltepe Askeri Lisesi'nde, diğer yeğeni Saydam Caner ise İzmir istihkâm Okulu ve İstanbul'da askerlik yapmışlar.

TÜMGENERAL AHMET YAVUZ:4 AKRABA

Tümgeneral Ahmet Yavuz'un dört isim ve iki çürükle listede yer alıyor. Yavuz'un hem oğlu Çetin Mert Yavuz hem de yeğeni Buğra Selim Ölçen çürük raporu ile askerlikten muaf tutulmuş. Generalin bir başka oğlu olan Mehmet Selim Yavuz ise acemiliğini İstanbul'da usta askerliğini ise Tekirdağ'da yapmış. Şemdinli iddianamesinde adı geçen Yavuz Paşa'nın bir başka yeğeni olan Melih Yavuz ise acemiliğini Antalya'da, ustalığını ise Ankara Muhafız Alayı'nda yapmış.

Gönderi tarihi:

Vakit gazetesinin yazdigi iddia ettigi hicbir habere gerek prensiplerim acisindan gerekse insanlik acisindan itibar etmem. Vakit gazetesi zahmet edip allerji duydugu TSK'yi arastiracagina önce dinci kesimden baslasaydi daha inandirici olurdu.Bu konunun basak bir yönü.Gelelim diger konuya yani birilerinin cocuklarinin askerlik yapmamalarina.Bu yeni birsey degildir.Yani bu günlerin sorunu degildir.Ben bildim bileli birilerinin cocuklari akrabalari askerlik yapmaz yapsada yaptigina askerlik denmez.Yani askerden kacmak kacmanin yollarini bulmak Türkiye'de maalesef hep olmustur.Imkanlarini bulanlar icin heryol mübah sayilmistir.

Benim söyleyecegim;birilerinin cocuklari veya yakinlari askerlik yapmiyor diye,ne koca bir kurumu karalayabiliriz,ne tüm siyasileri karalayabiliriz ne de tüm kalburüstü tabakayi.Toplumun her kesiminde bunlar olmaktadir,bu bir zihniyettir.Ne varki ülkeyi bugüne kadar yönetenlerin hicbirisi bu zihniyetin degismesi icin caba göstermedi.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu ülke en yoğun savaşlar yaşadığı dönemlerde bile tek oğlu olan ailelere bedel ödeyerek askerlikten muafiyet hakkı tanımıştır. Bu tür haklar her zaman tanınır ve vardır. Terör ile savaşmak kondisyon ve dayanıklılık ister. Herkesi komando yapamazsınız. Üniversite okumuş, yıllarını ders çalışarak harcamış insanlar savaşamaz, yararlı da olamaz zaten. Bu insanların eğitimini aldıkları konuda ülkeye yararlı olmalarını düşünmek daha akılcıdır. Zaten gençliğini okuyarak harcamış ve enerjik çağı geçmiş. Bu adamı savaşa sürseniz ne yarar sağlayabilecek? Halbuki onu eğitmek için bir dünya para harcadınız bütçenizden.

Kısa dönem askerlik bu yüzden var. Bir dünya bedelliden yararlanan, kısa dönem askerlik yapan insan var. Bunların hepsi mi torpilli? Üniversite mezunuysanız yedeksubay okuluna çağrılırsınız. Sıradan bir mazeretle bile gitmeseniz askeri mahkemeye çıkar, önemsiz bir para cezası alır ve kısa dönem olarak tertip edilirsiniz. Herkes için böyledir, torpille filan bir alakası yok.

Adı geçen müfteri gazetenin ismini verdiği kişilerin çocukları mutlaka üniversite mezunudur. İyi kötü bir öğrenim görmüş herkes çocuğuna üniversite okutmak için varını yoğunu ortaya koyarken bu insanların çocuklarının üniversiteye gitmemiş olduklarını düşünemezsiniz. Akrabaları da mutlaka öyledirler.

Yani bu hak tüm topluma tanınmış, herkesin, tüm üniversite okuyanların yararlandığı bir hak. Bunu sakız etmenin iyi niyetle bağdaşır Hiçbir yanı yok. Babası amcası dayısı asker olanlar bu haktan yararlanamayacaklardır diye bir haksız ayrım yapamazsınız.

Kısa dönem askerlik yaptırdığınız birine de o kısa askerlik süresi için komando eğitimi veremezsiniz. Vermezsiniz yani, bu akla mantığa aykırı verimsiz bir iş olur.

Ha, tabii ki bunlar Hiçbir kayırma, usulsüzlük, torpil yok anlamına gelmiyor. Bu toplumun etik düzeyi ile ilgili bir durum. Dünyanın en etik ulusu olarak da tanımlanıyor değiliz. Tersine yolsuzlukta dünya sıralamasında hatırı sayılır dereceler kaydetmekle ünlüyüz. Bu da hepimizin suçu, kesimlerin suçu değil.

Bu çok kaotik bir dengedir. Hepimiz temiz bir kent için kapımızın önünü süpürmemiz gerektiğini bırakalım, yerlere çöp atmamak gerektiğini biliriz.

Ama hiç kimsenin bu konuda kılını kıpırdatmadığı bir toplumda tek başına gayret göstermekle aptal durumuna düştüğümüzü görürüz.

Ama diğer yandan temizlik, her bireyin tek tek çabasına bağlıdır, bunu da biliriz. Bunu ya herkes yapacak ki yararı olsun, fakat herkesin yapması için tek tek her bireyin bunu yapması gerekiyor, ben de bireyim, yapmalıyım. Ben yapmadan başkaları yapmıyor da diyemem? Çünkü herkes “nasılsa başkaları yapmıyor” derse, kimse yapmaz?

Bu kısır döngü nasıl kırılır? Bu ciddi bir paradokstur, bu paradokstan çıkmayı başaran toplumlar uygarlaşıyor.

Ha, yalnız bu terörle mücadele işinin uzman, profesyonel asker özel timlerce yürütülmesi gereği artık iyice ortaya çıktı, o da ayrı bir konu. Özel tim asker dur silahını bırak teslim ol filan demez. İlk ateşin açılmasını filan da beklemez. Teröristi tesbit eder, basar, çembere alır, imha eder, ne tutuklama, ne mahkeme, ne pişmanlık yasası ne bir şey, işi bitirir... Öbür dünyada istedikleri kadar pişman olsunlar artık...

Gönderi tarihi:

Teşekkü ederim sayın politika,Bir yaş Daha Yaşlanmış oldum smile.gif

Sayın Y.Yılmaz birde bunları red edenler çıkıyor,yada Vatan Millet Sakarya Mantığına Vuranlar Oluyor,Buyrun Liste ile veriyorum.

İmzamı attım ama bu yazdıklarınız yine taraflı. Niye sadece asker yakınları örnek gösterilmiş. Başbakanlar, bakanlar, siyasetin her kesiminden insanların olduğu bilindiği halde bunlardan niye bahsetmediniz? Vakit i referans göstermenizin nedeni nedir, bu gazetenin tek taraflı yayın yaptığını siz de, biz de herkes biliyor. Rakibin ortak olması sizi aynı noktada buluşturuyor olabilir mi diye düşünüyorum.

Gönderi tarihi:

Bu ülke en yoğun savaşlar yaşadığı dönemlerde bile tek oğlu olan ailelere bedel ödeyerek askerlikten muafiyet hakkı tanımıştır. Bu tür haklar her zaman tanınır ve vardır. Terör ile savaşmak kondisyon ve dayanıklılık ister. Herkesi komando yapamazsınız. Üniversite okumuş, yıllarını ders çalışarak harcamış insanlar savaşamaz, yararlı da olamaz zaten. Bu insanların eğitimini aldıkları konuda ülkeye yararlı olmalarını düşünmek daha akılcıdır. Zaten gençliğini okuyarak harcamış ve enerjik çağı geçmiş. Bu adamı savaşa sürseniz ne yarar sağlayabilecek? Halbuki onu eğitmek için bir dünya para harcadınız bütçenizden. 

Sn.Demirefe, üniversite mezunları doğuya gitmeyecek diye bir kaide var mı? Eğitimsiz vatandaş gidip operasyon yapacak, şehit veya gazi olacak, bazı üniversite mezunları da torpili olmadığı veya torpil istemedikleri için gönüllü asteğmen olarak operasyonlara gidecekler; diğer taraftan torpil yapanlar ya doğu ya gitmeyecek veya bir yolunu bulup askere dahi gitmeyecek. Bu adaletsizlikler malesef ülkemizde oluyor, bunları görmezden gelemeyiz. Çürük raporu vermek için çeteler olduğu ortaya çıkıyor.

Biz vatandaşlar olarak devleti yönetenlere çürük raporu vermezsek bu çürümüşlük daima devam edecek gibi.

saygılarla...

Gönderi tarihi:

Dikkat ederseniz ben asteğmenlerden değil kısa dönem askerlik yapanlardan bahsettim.

Kısa dönem askerliğin kalkması tabii ki gündeme de gelebilir. Yani zaten herkesin üniversite okuduğu, üniversite bitirmemiş kimsenin bulunamadığı bir düzeye gelirsek tabii ki durum değişir.

Sütten çıkmış ak kaşık durumumuz olmadığını ise zaten ben de belirttim...

Gönderi tarihi:

İmzamı attım ama bu yazdıklarınız yine taraflı. Niye sadece asker yakınları örnek gösterilmiş. Başbakanlar, bakanlar, siyasetin her kesiminden insanların olduğu bilindiği halde bunlardan niye bahsetmediniz? Vakit i referans göstermenizin nedeni nedir, bu gazetenin tek taraflı yayın yaptığını siz de, biz de herkes biliyor. Rakibin ortak olması sizi aynı noktada buluşturuyor olabilir mi diye düşünüyorum.

Bakanlarda var Başbakanlarda,Vekillerde,Bürokratlarda,Bugün Bahçeli'nin,Deniz Baykal'ın diğer parti liderleri ve vekillerin çocukları bu savaşın ortasına düşseydiler yada hayatlarını kaybetseydiler inanın bana Barış Barış diye haykırırdılar ama başkasının acısı üzerinden siyaset yaparak oy avcılığı yapmak daha kolay geliyor onlara,o iletiyi yazarken bulabildiğim yazı o olduğu için onu yazdım,Vakit'le ve onun yanlısı yayın yapanlarla ortak düşündüğüm tek şey Ergenekon Terör Örgütü üyelerinin en ağır şekilde cxezalandırılmasını istememdir

Gönderi tarihi:

1980 yılından bu güne kadarda aynı zihniyet vardı, terörü bitirmek için canını hiçe sayıp hayatı ile bedel ödemiş insanlarında bu insanları satan siyasilerin ve bürokratlarında olduğunu biliyoruz.

Bu bedeli ödemiş insanların sayesinde bu güne geldiğimizin de farkındayız. Yoksa bu kötü günleri çoktan yaşamış olacaktık…

Yani anlayacağın sevgili Dominik diğerlerinde bunlardan farkı yok.

Bu gün kurunun yanında yanan yaşlar gibi, dünün bedel ödeyenleri gibi.

Bu yasalar ile açılım saçılım olmaz, terörün bitmesi için teröristlere bu kadar taviz verilmez.

Önce yapılanlarla terör bittimi diyorsunuz, terör bitmedi ama bu kadar alalen, ulu orta yapılmadı kimlikleri bilinmedi sakladıladılar, öldürülülen teröristlere sahip çıkılmadı, terör herkes tarafından lanetlendi.

Eskiden öldürülen teröristlere devletin araçları tahsisi edilmedi.

Teslim olmadığı halde gelen teröristler törenle karşılanmadı.

Teslim olmadıklarını söylemelerine rağmen af etmediler ve devletin savcılarını teröristlerin ayağına götürmediler vs.

Bir diğer konu ise biji Türkiye;

Teröre çanak tutanların her fırsatta teröristlerin yaptıklarını meşrulaştıranların barış demelerini de anlayamıyorum.

Nasıl oluyorsa bu’’ Barış, Demokrasi ve İnsan hakları ‘’ her zaman teröre çanak tutanlar tarafından kullanılır bunlar kalkan yaparlar.

Oysa terörle ne barış ne demokrasi nede insan hakları bağdaşır.

Ayrıca;

Paşaların, bakanların, vekillerin ve diğer zenginlerin çocukları asker gibi askerlik yapmamışlardır (istisnalar haricinde)bu bir gerçektir.

Sevgili demirefe demişki ‘’ Terör ile savaşmak kondisyon ve dayanıklılık ister’’

Nadense kondisyon ve dayanıksız olanlar hep bu insanların çocukları oluyor.

Bakınız güney doğuda kaç asteğmenimiz kaç kısa dönem askerimiz şehit olmuştur.

Bu gün bile bir çok gariban anadolunu çocuğu güneydoğuda terör bölgesinde.

Son yıllarda operasyonlara çıkmasalarda sınır karakollarında görev yapmaktadırlar.

Üstelik bu insanların ne eskeri eğitim ile nede komandoculuk ile ilgisi var.

Gönderi tarihi:

Vakit'le ve onun yanlısı yayın yapanlarla ortak düşündüğüm tek şey Ergenekon Terör Örgütü üyelerinin en ağır şekilde cxezalandırılmasını istememdir

Ergenekon Terör Örgütü diye birşeyin varlığı kanıtlanmış mı? Böyle bir örgütolduğunu iddia eden Vakit, Taraf, vs. bizim yandaş diye tabir ettiğimiz madya ve yine liboş diye tabir edilen sözde aydınlar. Bunların amaçları TSK yı yıpratmak ve intikam almak. Sizin bunlarla hemfikir olmanızın sebebi nedir?

Bu örgüte üye diye iddia edilen M.Balbay, M.Haberal, T.Özkan, M.Özbek gibi insanların bu olaylara karışabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Bu olayda hiçbir gariplik hissetmiyor musunuz?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.