Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! Sen birtanesin... nice yıllara Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! Sen birtanesin... nice yıllara Canim Ariesim, Dostum, Arkadasim,uzakta olsanda görüsemesekte, biliyorum ki, her zaman yanimdasin ve bilki;her zaman aklimdasin, güzel dileklerin icin cok tsk ederim , inan cok duygulandim..Güzellikler ve iyilikler her zaman karsiliklidir.Iyiki varsin.. Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun tesekkür ederim ablacim:)) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2010 İyi ki doğdun Hatun....Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.