Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Urguş MINEU'nun yazdığı isim (hiç duymadım) Selen ne iğranç bi isim dimi babamın patronunun gelinin ismi eski komşumusun kısı ... gencel Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ne iğranç bi isim dimi babamın patronunun gelinin ismi Walla öle bi de hatun ismi....... Ortaokulda bir elaman vardı adı Gencer miydi Gencel miydi tam hatırlamıyorum. Yahya Kemal Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 yahya kemal beyatlı... şairimiz.. seda sayan.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Tanımayan mozambikin ücra köylerindendir herhalde.. Aşkın.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bizim mahalleden bi çocuğun adıydı..... songül... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Serinin son çocuğu..(Birgül,Gül,Songül..) Ayşim.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Serinin son çocuğu..(Birgül,Gül,Songül..) Ayşim.. valla ayşim taze bitti ayşin versek..... mediha.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Tanımam.. Murat.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 halamın oğlu.... aydın.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Tanımam.. Murat.. dedem ; ayrıca kuzenimin-abimin- sınıf arkadaşım-arkadaşımın nişanlısının adı.....daha sayayım mı?? münir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Kuşum Aydın var ama Aydın ismi baya bi tanıdık sanki.. Yumoş sende iyi düşün vardır bi tanıdığın o isimden .. Ümit.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 yok murat bilmiyom ben hiç taaaa lisede vardı sınıfta bi tane ana tanıyom sanki gı aynadan bakıyo ee dedem kim yaw?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ayıp sana dede torunlarının isimlerini tek tek biliyor ama.. şengül.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 En sevdiğim yeğenim.. Sude.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 sanki tanıyacam ama çıkartamıyom asuman Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 radyocu bi dostum melisa? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 çocukluk arkadaşımdı ama artık değil... munise( ) Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 hönk ben nufus memuru olsam bu adı kayda geçmem mevlüde Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 mevlüd dayımın adı ama mevlüde yok tanıdığım ibrahim... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 İbrahim kısaca "İboş" masa arkadaşım Özhan Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 İbrahim kısaca "İboş" masa arkadaşım Özhan arkadaşımın erkek arkadaşı....haa bide özhan canaydın var ama onu tanımıyorum....... cengiz... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 cengiz firmamdaki satış elemanı ersay Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.