Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Urguş MINEU'nun yazdığı isim (hiç duymadım) Selen ne iğranç bi isim dimi babamın patronunun gelinin ismi eski komşumusun kısı ... gencel
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl ne iğranç bi isim dimi babamın patronunun gelinin ismi Walla öle bi de hatun ismi....... Ortaokulda bir elaman vardı adı Gencer miydi Gencel miydi tam hatırlamıyorum. Yahya Kemal
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Serinin son çocuğu..(Birgül,Gül,Songül..) Ayşim.. valla ayşim taze bitti ayşin versek..... mediha..
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Tanımam.. Murat.. dedem ; ayrıca kuzenimin-abimin- sınıf arkadaşım-arkadaşımın nişanlısının adı.....daha sayayım mı?? münir.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Kuşum Aydın var ama Aydın ismi baya bi tanıdık sanki.. Yumoş sende iyi düşün vardır bi tanıdığın o isimden .. Ümit..
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl yok murat bilmiyom ben hiç taaaa lisede vardı sınıfta bi tane ana tanıyom sanki gı aynadan bakıyo ee dedem kim yaw??
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl ayıp sana dede torunlarının isimlerini tek tek biliyor ama.. şengül..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl İbrahim kısaca "İboş" masa arkadaşım Özhan arkadaşımın erkek arkadaşı....haa bide özhan canaydın var ama onu tanımıyorum....... cengiz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.