Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl bizim ofiste bizim öğrencilerden ikisine Türkçe öğretiyor Bir senedir tanıyorum cok iyi birisi beni cok gulduruyo komik yanii başta biraz kazmaydı selam bile vermezdi ama şimdi onu da eğittik, yonttuk leyla
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl oyunLarı karısdırdın Bu ısım Senın neyın oluyor Muabbetı gecerLı burda benım kı felan olması gerekmıyor anLıyormusun Murat ısmınde bır tane bıLe tanıdıgın yoksa orasını bıLemıycemm Muradiye demişşin Sadece Bir filmde duyduğumbir isimdir (o Filmde 70 ler öncesi türk sinemasıyLa daLga geçen bir filmdi)
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl oyunLarı karısdırdın Bu ısım Senın neyın oluyor Muabbetı gecerLı burda benım kı felan olması gerekmıyor anLıyormusun Murat ısmınde bır tane bıLe tanıdıgın yoksa orasını bıLemıycemm Muradiye demişşin Sadece Bir filmde duyduğumbir isimdir (o Filmde 70 ler öncesi türk sinemasıyLa daLga geçen bir filmdi) Mesala yıne Murat dıycem umarım anLarsın bu sefer oyunu kaç kere yazmışsın ama mesaj sayını yukseltmekden başka bır amacın olmaMış ne yazıKki...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl amma ukalasın be. bu ne ya... murat mı? çok değer verdiğim bir arkadaşım, ne olcak...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl ukala değilde kendinden aşırı derecede emin olan sensin güzelim ama Şunu bilki hiç bir şey değilsin Sadece SanaL Dünyanda İstediğin gibi tasarLadığın SAnal bir Kişiliksin sen asLında O sen biLe Değilsin bir Oyuncak beLkide bir KukLa Zoruna gitmesin bu yazdıkLArım Bu bir forum bu yazıda senin haKKındaKş yorumLarım + Topic e saygın oLsun oyunu devam ettir bir isim vermen gerekiyordu _?
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl ukala değilde kendinden aşırı derecede emin olan sensin güzelim ama Şunu bilki hiç bir şey değilsin Sadece SanaL Dünyanda İstediğin gibi tasarLadığın SAnal bir Kişiliksin sen asLında O sen biLe Değilsin bir Oyuncak beLkide bir KukLa Zoruna gitmesin bu yazdıkLArım Bu bir forum bu yazıda senin haKKındaKş yorumLarım + Topic e saygın oLsun oyunu devam ettir bir isim vermen gerekiyordu _? evet ben sanalım, sen nesin? kimsin, bir kişiliğin var mı? beni ne kadar tanıyorsunda bu yorumu yapabiliyorsun. hadi ordan. bu arada zeliha
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl döndü galba benm çooooooook uzaklarda bi akrabamam yılllardan beri görmüom aplamı burak........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.