Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hsyk nın sorgusuz sualsiz yetkisini elinden aldığı osman şanal ilhan cihaner dosyasını istanbuldaki ergenekon savcısına göndererek dosyanın başına galebilecek bir işi engellemiş oldu.

acaba diyorum istanbul savcısınında yetkilerini elinden alırlarmı?

Gönderi tarihi:

Cemaatlere calisan yargi mensuplarindan bu ülke ayiklanacak yavas yavas.Birilerinin hevesleri kursaklarinda kalacak ama bu olmalidir.Cumhuriyetin savcisi cemaat savcisi olamaz.

Adalet Bakanligi ile paslasarak Cemaat savcisi Osman Sanal sadece yetkisini asmadi ayni zamanda suc isledi.Hakkinda gerekli suc duyurusunda bulunulacak ve yargitayda bunlar ortaya cikacak.

Iktidar cephesinin HSYK kararindan sonra ates almislar gibi kosusturmalari,HSYK'nin,cemaatcilere vurmus oldugu tokatin siddetindendi.Neye ugradiklarini sasirdilar.Ne diyeceklerini bilemediler,Adalet Bakaninin eline bir kagit tutusturup okutarak saldiriya gectiler.Kime saldiriyordular peki?

ATATÜRK'cü HAKIM VE SAVCILARA,ülkenin en yüksek yargi organlarina...acikca saldiri basladi,AB üyesi olmaya calisan Türkiye Cumhuriýetinde iktidara sahip olanlar yargiya saldiriyor.

Dosyanin kacirilmasi,Türkiye'de hangi dolaplarin kimlerin eliyle döndürüldügünü ve kirli amaclari gösteren ibret verici bir örnektir.

Özel yetkili Erzurumlu cemaat savcilarinin yeni bir skandali ortaya cikarildi. Haberlerde gecen alt yazilardan:

BU ADI GECEN ÖZEL YETKILI SAVCILAR PALANDÖKEN KAYAK MERKEZINE BASVURUP BEDAVA KAYMAK ICIN IZIN ISTEMISLER, BU ISTEKLERI REDDEDILMIS.BU SEFER BIZ ÖZEL YETKILI SAVCILARIZ DIYE BIR YAZI GÖNDERMISLER KAYAK MERKEZINE.

saygilarla

Gönderi tarihi:

BIZ ÖZEL YETKILI SAVCILARIZ DIYE BIR YAZI GÖNDERMISLER

Bu karakterde insanlardır zaten hemen ileri çıkıp özel yetkiler alanlar...

Ben de şahit olmuştum, çok güzel doğası olan bir şirin ilçemize atanan genç bir savcı ile tanıştım. Balık tutmaya gitmeyi önerdi. Dedim balıkların üreme mevsimi, balık tutulmaz. "Balık tutanı jandarmalar bana getirir, beni mi yakalayıp bana getirecekler?" deyip yerli halktan rehberlik yapacak birini çağırdı. Öyle sinir oldum ki kasıtlı olarak gittim. Epey bir süre bekleyip balık tutmasını izledim ve sonunda tuttuğu tüm balıkları dereye boşaltıp orayı terkettim. Bir süre bekledim, telefon açıp tepki verecek mi diye, ses çıkmadı. Hatta balık tutma yasağını ihlal ettiğim gerekçesiyle jandarma gelmesine bile ihtimal verdim. O düzeyde değilmiş neyse ki, ses çıkmadı. Belki utanmıştır.

Ha, şimdi o derede ara ki balık bulasın diyorlar, o ayrı... Dinamit atan mı ararsın, dereyi kesip balık toplayanı mı ararsın, suya zehirli ot atanı mı ararsın, bitirmişler. Bazen insanlardan bütün bir tür olarak nefret etmek istiyorum. Bir kişinin denizyıldızlarını suya geri atması ne yazık ki hiç bir işe yaramıyor, o da ayrı...

Gönderi tarihi:

Cemaat, tarikat yapılanmalarını soruşturan bir savcıdır Cihaner.

Önce hatırlı devlet büyüklerinin telefonla yaptıkları telkinlerle durdurulmak istenmiş, bu da yetmeyince, Türkiye'de bugün Demokles'ın kılıcı olan Ergenekon Davası'yla durdurulmuştur.

Cihaner tarikatın faaliyetlerini soruştururken, Osman Şanal "ihbar var bunlar silahlı örgüt benim yetkime girer" diyerek önce Cihaner'in elinden zorla dosyayı alıyor. Teknik takip altındaki tarikat mensupları "yaşadık Erzurum'a gönderilmiş dosyamız nihayet" diyerek tef çalıyor telefon konuşmalarında. Sonra Cihaner'e soruşturma açılıyor, sen niye pırıl pırıl insanlara soruşturma yapıyorsun diye. Bunu diyen Şanal'ın kendisi, aynı kişileri "silahlı örgüt" diye tanımlıyor dosyayı alabilmek için.

İşte bu böyle bir rezalettir. Şeriatçı yapılanmalara karşı soruşturma yürüten bir savcı, Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetiminde oturan insanlar tarafından, önce cayması için tenkit edilmiş. Yılmayınca, Demokles'in kılıcının altına oturtulmuştur.

Gönderi tarihi:

Eskiden cocuklar uyumayinca veya yaramazlik yapinca;ismini hatirlamiyorum ama "...baba geliyor "diyip sustururlarmis. Avrupalilar cocuklarini uyutabilmek icin "TÜRKLER GELIYOR" derlermis.

Simdi de Ergenekon var korku araci olarak.Hükümetin sefine laf mi ettin, "ERGENEKONCU'DUR", Cemaatlere lafmi ettin, "ERGENEKONCU'dur"damgasin yapistiri verince konusacagi olan artik sesini kesiyor. Cünkü bela ile ugrasilmaz, PEKI NE YAPMAK GEREKIR.Türkiye'yi isgal eden bu adamlardan kurtulmaktan baska hicbir cözüm yoktur. Onlarla gücleri yetip de kim ugrasiyorsa onlarla birlik olmaktir cözüme götüren yol.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Aslında türbanlı adalet bacı karikatüründe bir eksik var: Adaletin elinde tuttuğu terazinin bir kefesinde tarikatlar olup göğe çıkarılmış, bir kefesinde ergenekon olup yere batırılmış olacaktı...

Bunu sağlamak için kefeyi çeken birtakım küçük küçük kara adamlar olacak, onlara engel olmak isteyen aydınlar ise adaletin kılıcının ucunda durduruluyor olacaklardı...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.