Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

akıl

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    114
  • Katılım

  • Son Ziyaret

akıl tarafından postalanan herşey

  1. bazı kamu kuruluşlarında istifa konusu gündeme gelmişte. istifa ederseler ne olur. belki yargılamalar daha kolay olur.belki daha demokrat brokratlar vardır . yada hilmi paşayı geri getirirler.
  2. tabiki iftira iyi birşey değildir. helede bu iftira belgeleri mahkemelere kamyonlarla getirilipte içeriye forklif le taşınıyorsa.
  3. eşref bitlis denince akla hilmi özkök paşanın sefer tasları geliyor. fetullah hoca bu ülkenin reklamını yapıyor. onun yurt dışındaki okullarında türkçeyi bilmeyen öğrenci yok.yurt içindeki okullarıda eğitimde ön saflarda yer alıyor.darbeci zihniyet planlarla uğraşa dursun türk halkı artık dirilmiştir.
  4. dinden ödü kopanların yazılarını hayretler içerisinde okuyorum. arkadaş demişki ,dindarlar geldi yolsuzluk arttı, insanın suç işlemesine ne engel olur acaba sadece insan olmasımı ki dini kaosa benzetmişsiniz. asıl kaosu bence kendi içinizde yaşıyorsunuz.dinden ne anlamışsınız bu güne kadar .arştırmışmısınız.dindar değilseniz nesiniz.
  5. şimdi size mustafa sarı gül diyecem yok canım daha neler diyeceksiniz sol un kurtuluşu sarı gül dür bence.
  6. hala daha dincileri suçluyorsunuzya daha ne diyeyim size. haa dinci den kastınız inanç istismarı yapan bazı hoca kılıklı şahıslar ise o konuda haklısınız. saygı ve muhabbetle.
  7. albayın eşi üzerinden mevzuyu anlamaya çalışmak sanırım haksızlık olacaktır. konu albaya yapılan komplo dur. eşide tasvip etmez bunu .
  8. sanırım bir anlam karışıklığı olmuş .özürümün kabulüyle aradaki farkı anlatmanızı rica ederim.
  9. funda arar kayahan açar nilüfer aydan zeynep kasalini fatih kısaparmak sezen aksu onur akın uğur ışılak ahmet kaya mustafa yıldız doğan bazılarının sadece şarkılarını severim fikirlerimin tam zıt olduğu sanatçılarda var elbet.ama bu beni onları dinlemekten alıkoymaz. kaliteli şarkıları kaliteli insanlar söyler.kaliteli insanlar dinler.
  10. öncelikle kutlu doğum haftası sii rahatsız etmişe benziyor. sevgili arkadaşım anlamaya çalışmak ağlamaya çalışmaktan daha iyidir. nihayet doludizgin geldiklerini anlamaya başlıyuorsunuz. bu geliş yok oluş olmayacaktır.yok olmak varsa bu ülkedeki herkes için geçerli olur bu. bakıyorum şimdiden milleti suçlamaya başlamışsınız. ama bu gelişmeleri kaçınılmaz son gibi algılamanızda yanlış. gelelim osmanlıya. osmanlının türkmilletini aşağıladığını neredn çıkarıyorsunuz. siz türkiye yi osmanlıdan ayrımı düşünüyorsunuz yoksa. türkiyenin osmanlıdan tek farkı ki buda en olağan ve olması gereken farktır, yönetimve rejim şeklidir.onun dışında hiçbir farkımız yoktur ve hiçbir güç bizi osmanlıdan koparamaz.ecdada yapılacak her hakareti de şahsa yapılmış addederiz.osmanlıdaki devletleşmeve sosyal yapı bu günün devletlerinde bile doğru düzgün oluşturulamamıştır. bi okuyup incelemenizi tavsiye ederim. saygı ve muhabbetle. bu arada unutmadan felaket senaryoları ile bu ülkeyi kaostan kaosa sürükleyen grupların şimdi aynı akıbetten korkmaları da manidardır.
  11. benim anlatmak istediğim olayı evrensel kültürle iişkilendirmişsiniz. halbuki ateizmin evrensellikjle alakası yoktur. bazı kesimler inançsızlıklarını dile getirmek yerine inançlı insanlara laf atar onları dışlamaya çalışır onları dünya dışı varlıklar oalarak görmeye ve göstermeye çalışırlar. bakla çıktı demişsiniz.asıl bakla sizin ağzınızda da çıkarmıyorsunuz kanaatimce .e canım çıkarın neyse konuşalım beraberce tartışalım. belli bir milletin zannettiğiniz kültürün kaç milletin gelenek görenekleriyle asırlarca harmanlandığını siz benden çok iyi biliyorsunuz. bu kültürü kaç kişinin benimsediğini de sanırım sizin görüşünüzde olanlarda çok iyi biliyor. sizinle aramızdaki fark ve ayrım şu. sizin burdaki fikirlerin farklılığına olan yaklaşımınız ayrım niteliği taşıyor olabilir ama biz buna demokrasi diyoruz. evrenselliğide iyice irdelemek lazım. saygı ve muhabbetle.
  12. bu dayatma olayına başörtülülere yapılan haksızlığıda katıyorsunuz değilmi.
  13. sahte olmadığını nerden biliyorsanız oda ordan biliyordur heralde .albayın görüntülerini servis edenlerde gene ergenekoncu arkadaşları.onlara sormak lazım bu komployu arkadaşlarına nasıl hazırladıklarını.
  14. merakla bekliyoruz genelkurmayın açıklamalarını.ama habire ses kayıtları çıkıyor ortaya.
  15. devrimci gençliğin önünü kestiler falan demişsiniz. yok canım daha neler. kim inanır bu iddiaya.sorun bakalım ordudan atılanların çoğunluğunu kim oluşturuyor diye size cevabını versinler. meydan da dinci kesime kalmış. siz dinci değilmisiniz .ateistmisiniz acaba .bilelimde cevabı onagöre verelim arkadaşım. saygı ve muhabbetle.
  16. akıl

    TSK Çuvallamıştır.

    aslında tsk çuvallamadı.tskdan vatan sever birileri şunu demek istediler darbeci bir grup subaya. (yeter bee bu millet sizinlemi uğraşacak ikide bir yok plan yok proje yok bilmem andıç.)darbe plancılarıda baktılar ki yok bu iş eskisi kadar basit değil tsk da bizim gibi düşünmeyen lerde var. ve başladılar olayı sağa sola yaymaya . ama millet görüyor her şeyi. yarın seçim olsa ve akp 300 millet vekiliyle gelse naparlar acaba.ki onlar bu kadar baskı yaptıkça 450 millet vekiliylede kazanırsa şaşmamak lazım.
  17. bencede olabilir çünkü ergenekonsoruşturmaları ve yargılamalardan sonra asılması gereken bayağı bir insan çıkacak meydana. idam kalktı öylemi. ee canım çıkar üç kişilik bir konsey tekrar geri getirir yasayı sanki çokmu zor darbeci için. kenan evren de korkacak takatmi kalmış canım. adamı bu gün assalar bide acele eder ölmek için. hiç kimse asılmayacak sözünüze katılıyorum,az bir değişiklikle (hiç kimse yi asamayacaklar) saygı ve muhabbetle.
  18. akıl

    TSK Çuvallamıştır.

    sayın politikanın yazısını okudum doğrusu nesini takdir ediyorsunuz anlamışdeğilim. emekli bir hakim in çıkıpta doğruyu söyleyebilmesi bazı insanları bayağı korkutmuş olacakki bu kadar tepki alabiliyor. ya neyapsa idi. yapılan usulsüzlüklere alkışmı tutsaydı. saygı ve muhabbetle.
  19. akıl

    TSK Çuvallamıştır.

    evet düşüne biliyoruz ve o emekli askeri hakimde düşünebiliyor. düşünemeyenler varya onlarda öğrenecek düşünmeyi.saygı ve muhabbetle.
  20. DAR be planı yapanların vaziyetine bakıyorda insan şunu söylemekten kendini alamıyor. daha be DAR olun emi, sizi gidi cuntacılar sizi.
  21. hsyk nın sorgusuz sualsiz yetkisini elinden aldığı osman şanal ilhan cihaner dosyasını istanbuldaki ergenekon savcısına göndererek dosyanın başına galebilecek bir işi engellemiş oldu. acaba diyorum istanbul savcısınında yetkilerini elinden alırlarmı?
  22. HEP lik kelimesinin fotokopisi HİÇLİK kelimesinin aslından daha iydir. AKIL
  23. yok öyle yağma .doğru okadar yağmaladılarki önceki hükümetler .yağma kalmadı. türkiye iran olmayacak cemaatlar ülkeside olmayacak ama türkiye ateistler ülkeside olmayacak . bazı kesimler insanları dinsizleştirme çabasına giriyor ama bu bilinen bir gerçek ve herkeste kendine göre tedbirini alıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.