Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kürtçüler neden esnekler?


Buckminster

Önerilen İletiler

Çünkü kürtçülüğe soyunanlar o kadar esnek ki, tabi savundukları da o kadar esnek oluyo. Kürt kongresi midir nedir, altıncısı toplandı. İçlerinde Hasan Cemal vardı. O Kürtler kitabının yazarı işte. Sadece o kitabı okuyup o kitaptan konuşup -ben kürtlerin ne yaşadıklarını biliyorum, havasına sığınanların bugün için direği, evlerinin ocağı, sobalarının yakıtı olan şahsına münhasır insan kişisi gazeteci, ajitasyoncu adem.

 

Neden Kürtçülük ciddiyetsiz. Çünkü tek bi örnek verecek olursak zamanın darbecisi, bugünün ordu karşıtı, zamanın önde giden ulusalcısı ama bugünün kürt destekçisi Hasan Cemal gibi esnekleri ancak destek bulabiliyolar. Tabi bizde izliyoruz.

 

Abilelim aplalalım, bu kadar esnek adamlarla yola çıkarsanız, yolda kalırsınız be annem.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

12 Eylül Darbesine alkis tutan bircok isim bugün asker ve devlet karsitidir.Bunlarin asker ve devlet karsiti olmalarinin nedenleri,kendi anlattiklari veya ileri sürdükleri tezler nedeniyle degildir.Bunlarin hepsinin ayri bir hesabi vardir,12 Eylül askeri darbesi ile istediklerini bulamayanlar.bugünkü konjüktür nedeniyle renk degistirmis ve bir numarali darbe karsiti olup cikmislardir.

 

Herseyin nasilki sahtesi vardir,devrimcininde sahtesi veya konjüktüre göre devrimci olanlari vardir.Iste dünkü 12 Eylül'cüler bugünkü yeniden devrimciler böyledir.

Mümtazer Türköne;dün Ülkücüydü bugün devlet ve asker karsiti olup cikti.Hasan Cemal dün darbeciydi bugün asker karsiti, PKK yanlisi oldu.Ahmet ve Mehmet Altan rahmetli Ugur Mumcu'nun deyimiyle dün cuntaciydilar bugün ise Atatürk,Cumhuriyet ve asker karsiti oluverdiler.Yani hangisini anlatalimki bunlarin.Al birini vur ötekine.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.