Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 15 yıl 03.02.2010 Çarsamba Canavarca öldürdügü yegenini annesiyle birlikte aramis Aliye, dayisina ”Yapma” diye yalvardi ama ölümden kurtulamadi 4 yasindaki Aliye Sultan’in üvey dayisi Murat Kösger’in vahsi cinayetine kurban gittigi anlasildi. Kösger suçunu itiraf ederken, “Üvey ablam beni çok sevdigim nisanlimdan ayirdi, intikam aldim” dedigi ögrenildi. Gaziantep’te 1 Subat’ta Aliye Sultan Sen (4), bakkaldan çikolata alip çiktiktan sonra kayiplara karisti. Polis, Aliye’nin çikolata alip çiktigi bakkalin ifadesini aldi. Bakkal, küçük kizin kapida bekleyen anneleri bir, babalari ayri olan üvey dayisi ile birlikte ayrildigini söyledi. Bunun üzerine sorguya alinan dayi Murat Kösger (20) çeliskili ifadeler verdi. Cinayet süphelisi, olay saatinde Devlet Hastanesi’nde sekreterlik yapan Mustafa Yildirim’in (20) yaninda oldugunu öne sürdü. Polisin gözaltina aldigi bu kisi ifadesinde sunlari söyledi: “Çalisiyordum. Murat gelip, ’Arabanla bir yere gidip gelelim’ dedi. Ben de anahtari verip, isimi bitirdikten sonra yanina gittim. Arabanin yanina gittigimde, yegeninin de orada oldugunu gördüm. Burç Ormani’na dogru gittik. Yolda Sultan uyuyordu. Bir tepeye geldigimizde yegenini uyandirip yanimdan ayrildi. Çocugun kucaginda bebegi vardi. Birazdan çocugun ’Yapma dayi’ diye bagirmasini duydum. Sonra geldi ve beni de tehdit ederek dönmemizi istedi.” Suçunu itiraf ettigi belirtilen Kösger, üvey ablasinin kendisini çok sevdigi nisanlisindan ayirdigini, bu nedenle intikam aldigini belirterek söyle konustu: “Sultan’a 1 lira verip bakkaldan çikolata almasi için gönderdim. Bakkalin önünden alip arkadasimin arabasiyla o araziye götürdük. Vurmaya basladim. Sultan, ’Dur dayi yapma’ diye agladi. Yerden buldugum kirik içki sisesiyle bogazini keserek, tel örgülerin üzerinden bahçeye attim. Sonra da ablamla birlikte polise giderek yegenimin kayip oldugu ihbarinda bulunduk.” Fotograflarini da dagitmis Cinayet süphelisi, kayip kizla ilgili röportaj yapmak için Aliye Sultan Sen’in evine giden gazetecilere, kendi cep telefonuyla çektigi yegeninin fotograflarini verdigi de ortaya çikti. 12 yil sonra dünyaya gelen tek çocugunu kaybetmenin sokunu yasayan anne Fatma Sen de, “Canavar dayi diye yazin bunu. Yavrumun o güzel saçlarini topraklara bulamis” diye agit yakti. gazetevatan
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Dün bir haber daha vardı. 16 yaşında bir kızı erkeklerle konuşuyor diye diri diri kümese gömmüşler. Bu haber Avrupa basınında da büyük yankı uyandırmış. Olay da zannedersem G. Doğu da meydana gelmiş. İşte sorunlarımız bunlar... Eğitim, eğitim, eğitim... Saygılarımla...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Dün bir haber daha vardı. 16 yaşında bir kızı erkeklerle konuşuyor diye diri diri kümese gömmüşler. Bu haber Avrupa basınında da büyük yankı uyandırmış. Olay da zannedersem G. Doğu da meydana gelmiş. İşte sorunlarımız bunlar... Eğitim, eğitim, eğitim... Saygılarımla... Şu başlığa göz atmış mıydınız? http://www.turkish-m...obazin-vahseti/
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.