Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2010 SEVDAMIN GÜLÜ GÖZBEBEĞİM ... Hani zaman her şeyin ilacı derler ya... İnanma sakın tüm söylenenler yalanmış.. Hani aşklar hep gelir geçer derler ya... Doğru değil, inanma sakın acısı kalırmış... Gelişine hazırlıyorum kendimi bebeğim... İçimden kopup giden her nefes gibi Elimde kalan kelimelerimi yüreğime ektim Gelişine hazırlıyorum kendimi Sevdamın gülü gözbebeğim… Ezberimde duruyor hala Bütün sevda sözcükleri Kapılmışım teninin kokusuna Erken açan ağaç dalları gibi Zamansız gelen ikinci baharımdan yorgun Özleminden üzgün gelişine hazırlıyorum kendimi… Geceleri gördüğün benim rüyalarım Benim kokum uyandığında anımsadığın Gülümsemen bahar çiçeklerim Kopardığım son yaprağıyla kapanan Öpmeye doyamadığım dudakların Sevdanı yüreğime ektim gülüm Sevdamı gözyaşlarımla büyüttüm Gelişine hazırlıyorum kendimi Sevdamın 'ü... Gözbebeğim… *tna « : Mart 02, 2009, 03:57:40 » Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 Dizeleri okuduğunuzda "Gelirken aslında gidiyor gibi sanki" diye de düşünebilirsiniz.. Gelmesi beklenen mi?.. Bekleyen mi..? Hangisi "Sanki" ?... Görülemeyenleri görebilmek de bir başka farkındalık... Aslında ... *** Bu dizeleri okuduğunuzda kabul ederseniz eğer..? "Bir " yollamak isterim sizin ellerinizle... Sevdamın 'ü gözbebeğime... Bir gün bulup tanır da onu, 'O' yolladı sana bunları, Zaman herşeyin ilacı olamıyormuş, Çok acı da olsa 'O' da anladı bunu dersiniz... Hani, beklenen gelmez Yada bekleyen acılarını yüreğine gömer de Vazgeçerse beklemekten... Sevgilerimle... *tna Alıntı
Φ bilgeyilmaz Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2013 çok iyimişşş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.