Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadınların yürüyüşü cinsel hayatını ele veriyor...


_KaMİKaZe_

Önerilen İletiler

Belçika'da yapılan bir araştırmada kadınların yürüyüş tarzı ile orgazm yeteneği arasında ilişki olabileceği ortaya çıktı. Buna göre enerjik ve düzgün adımlarla yürüyen kadınlar sık ve şiddetli orgazm yaşıyor.

 

Araştırma Belçika'daki Louvain Üniversitesi ve West Scotland Üniversitesi'nde yapıldı. Araştırmaya göre enerjik ve düzgün uzun adımlarla yürüyen kadınlar, sık ve şiddetli orgazm yaşıyor. Yürüyüşün ritminden, enerjikliğinden, tarzından ve kasların sıkılığı ya da gevşek oluşundan kadının cinsel haz deneyimlerini anlamak mümkün olabiliyor.

 

DOĞRU TAHMİN ETTİLER

 

Araştırmaya katılan öğrencilere cinsel davranışlarına dair sorular soruldu. Öğrenciler verdikleri cevaplara göre iki gruba ayrıldı. İlk grupta her zaman ya da sık sık orgazm olanlar yer alırken, hiç orgazm olmayan ya da nadiren orgazm olanlar ikinci grupta yer aldı.

 

Daha sonra deneklere 100 metre boyunca kumsalda olduklarını düşünerek, 100 metre de kumsalda aşık oldukları kişiyle birlikte olduklarını düşünerek yürümeleri istendi. Hangi deneğin hangi grupta olduğunu bilmeyen iki seksologdan, yürüyüşlerine bakıp deneklerin hangi grupta olduklarını tahmin etmeleri istendi. Sonuçta seksolaoglar sık orgazm olan kadınlarla nadiren olanları yüzde 81 oranında tahmin etmeyi başardı.

 

MUĞLAK KONU

 

Teksas Üniversitesi'nde cinsellik üzerine araştırmalar yapan Tierney Austin ise orgazm nedenleri üzerinde tam bir anlaşma sağlanamadığını belirtti ve “kadın orgazmı pek çok faktörün bileşenidir' dedi.

 

Kaynak:Bugün

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.