Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 foruma firefox ile girdiğimde firefox'un bellek kullanımı 800 e falan çıkıyor. Ekran donuyor, yazı yazarken tuşa bastıktan saniyeler sonra harf çıkıyor. bir süre sonra firefox yanıt vermiyor. İnternet Explorer ile girdiğimde ise, son derece yavaş oluyor. Aynı zamanda mesela "bloglar" bölümüne girince, orada görünen blog iletilerinin alt ve üst bilgileri görünmüyor. Yazı yazmaya çalışırken, her tuşa bastığınızda yazı sayfa refreshlenmiş gibi yanıp sönüyor, görüntü yazının başına atlıyor. Bu sorunları başka hiçbir sitede yaşamıyorum. Genel bir sorun mu yoksa benim bilgisayarımla forum arasındaki bir uyumsuzluk mu onuda bilmiyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Sayın CYRANO, Bana ie ve firefox sürümlerini yazarmısınız ayrıca İnternet belleğini temizlemeyi denediniz mi hiç??? Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Ayrıca son üç ay içinde forumda hiç bir güncelleme yapılmadı, Cache denilen belleği tamamen temizleyin ve tekrar deneyin bazı dosyalar (site belgeleri) karışmış olabilir gibime geliyor... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Ayrıca son üç ay içinde forumda hiç bir güncelleme yapılmadı, Cache denilen belleği tammen temizleyin ve tekrar deneyin bazı dosya karışımı olaiblir gibime geliyor... ccleaner ile yapılan işlemden mi bahsediyorsun dostum ? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 ccleaner ile yapılan işlemden mi bahsediyorsun dostum ? http://www.turkish-media.com/forum/topic/187908-cache-nedir-nasil-temizlenir/ Saygilar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 ctrl+shift+del tuş kombinasyonuyla ulaşılıyor o işleme Firefox 3.5.5 te. hergün yapıyorum dostum onu. Şimdi hem ie de, hem firefoxta yine yaptım ve hiçbirşey değişmedi. Firefoxla girip senin iletine cevap yazmaya çalıştım. Bir dakikada bir kelime yazabildim. Zaten ne zamandır. Yazıları word'de yazıp öyle copy paste yapıyorum foruma. Şu ie de yazıyorum bu iletiyi ve yazı sağa sola doğru okunmayacak derece oynuyor her tuşa bastığımda. Diğer bahsettiğim sorunda halen duruyor ; blog bölümünün görünümü böyle mesela Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 bilemiyorum iş yerinde 14 ayrı bilgisayar var ve deniyorum hepsi normal. arayüz değiştir bir bakalım ne olacak aşağıda köşede yeni bir ara yüze al bak bakalım ne olacak.... Ayrıca tarayıcı geçmişini temizliyormusun? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 ayrıca firefox'un 3.5.6 sürümü var onunla güncelle lütfen... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 ne dediysen yaptım dostum. Tık yok Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Sanırım seni kar taneleri etkiliyor CYRANO.... Bilgisayarındaki RAM (Random Access Memory) miktarı ne? Kar tanelerini en üsteki barı okuyarak kapatabilirmisin.... Saygılar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 RAM için parantez içinde açıklama vermen "hastaları. hastaları bayıltıyoruz" tadı yaşatmadı değil şimdi bana RAM 1024 dostum. Aslında düşününce kartanelerinden sonra başladı galiba. Yalnız dostum kartaneleri durdurmak haddimiz değil ki. Durdura basıyorum ama, sayfa her yenilendiğnde tekrar başlıyor. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 karlar düşer düşer düşer ağlarım hep ismini hep ismini anarıımmmmm... çok duygusal yaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 RAM için parantez içinde açıklama vermen "hastaları. hastaları bayıltıyoruz" tadı yaşatmadı değil şimdi bana RAM 1024 dostum. Aslında düşününce kartanelerinden sonra başladı galiba. Yalnız dostum kartaneleri durdurmak haddimiz değil ki. Durdura basıyorum ama, sayfa her yenilendiğnde tekrar başlıyor. "kar yağışını durdur seçeneği" değil de "sistemi durdur" yapınca oluyor cyrano, ben durdurdum ve şu an kar yağmıyor, guncelledim, yeniledim hala yağmıyor, daha iyi şu an pc hızım benim, donmalar da azaldı... iyi yıllar Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2009 "kar yağışını durdur seçeneği" değil de "sistemi durdur" yapınca oluyor cyrano, ben durdurdum ve şu an kar yağmıyor, guncelledim, yeniledim hala yağmıyor, daha iyi şu an pc hızım benim, donmalar da azaldı... iyi yıllar Allahımmmmmm!!!! kar yağışını durdurdun muuuu sistemi durdurdun, güncelledin, yeniledin, herşeyi yok ettin... inşallah ol sen de böyle aşık ol da bak birine ben oldum da ne oldu sanki senin gibi birisineeeeeeeeeee.... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2010 "kar yağışını durdur seçeneği" değil de "sistemi durdur" yapınca oluyor cyrano, ben durdurdum ve şu an kar yağmıyor, guncelledim, yeniledim hala yağmıyor, daha iyi şu an pc hızım benim, donmalar da azaldı... iyi yıllar Gerçekten tüm kasmalar, donmalar ortadan kalktı. Teşekkürler Gloria. Sana da mutlu yıllar. Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 aynen ben de forumu kullanamıyorum, dün adminlere maillar attım ama bana geri dönülmedi,, bilginize.. Alıntı
Misafir £vrensel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 aynen ben de forumu kullanamıyorum, dün adminlere maillar attım ama bana geri dönülmedi,, bilginize.. Ne firefox ta ne de internetexplorer da bir sorun yok. Kaldı ki benim pc eski sistem işletim sistemi de xp. Zaman zaman internet kalıntılarını temizlemek gerekir. Ha bir de virüslerden bu tip yavaşlamalar oluyor. Zaman zaman virüs programıyla taratılmalı. Gözde büyütmeyip, alışkanlık edinmek gerek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.