Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Herkes alttakine bir kelime verecek ve o kelimeyle bir akrostiş oluşturulacak Örneğin ; Kendi nickimle KİRAZ Kışın çorapsız İlkbahar çiçeksiz Rakı kadehsiz Aylar sensiz Zor geçer zor Kelime : Papatya Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Paspas gibi çiğnedin Attın kalbimi yerlere Param pulum yok tamam Ama gönlüm zengindir Tam şuramda bağrımda Yanık kokusu var A benim kadir kıymet bilmez yarim... Oldumu... Bende çiçek isminden isteyeyim... NERGİS Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 ... aa noldu anlamadım yazacagımı da unuttum oynamıyorum işte bana ne bana nee Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 ... aa noldu anlamadım yazacagımı da unuttum oynamıyorum işte bana ne bana nee Oyun bozan.. Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Oldu mu böyle Yok deme öyle Uzan biraz şöyle Nasılsa oldu öğle Bari dinlen burada Oturmak lazım arada Zor mu durmak şurada Aklın hep parada Ne var sanki büroda Aşk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.