Φ S&S Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Merhaba benim adım Samet herkese selamlar, gündemdeki gelişmeleri ve uluslar arası ilişkiler ile ilgileniyorum. İç ve dış politikayı yakından takip ediyorum. Bunu zaten yazılarımı okuduğunuzda anlayacaksınız. Umarı size faydalı bilgiler sunarım. forum içinde yazılarımı yazacağım. Ülkemizi yakından ilgilendiren konular hakkında umarım iyi bir tartışma ortamı olur. Saygılarımla_________S&S İlkelerim; Üstün, Saygılı, Zeki. S&S sanal imzam, S&S (Her Zaman Önde) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Hoşgeldiniz... Alıntı
Φ Siyah_Beyaz Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Hoş geldiniz sayın "Samet"; Herkes için yararlı olacak, düzeyli ve nitelikli paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bize katkıda bulunacağınız paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Merhaba benim adım Samet herkese selamlar, gündemdeki gelişmeleri ve uluslar arası ilişkiler ile ilgileniyorum. İç ve dış politikayı yakından takip ediyorum. Bunu zaten yazılarımı okuduğunuzda anlayacaksınız. Umarı size faydalı bilgiler sunarım. forum içinde yazılarımı yazacağım. Ülkemizi yakından ilgilendiren konular hakkında umarım iyi bir tartışma ortamı olur. Saygılarımla_________S&S İlkelerim; Üstün, Saygılı, Zeki. S&S sanal imzam, S&S (Her Zaman Önde) S&S Hoşgeldiniz Alıntı
Φ S&S Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 admin, siyah_beyaz, cloud, legendary hepinize hoş bulduk. Sıcak karşılamanız ve nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Hoşgeldiniz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.