Φ Hatun Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Dogum günün kutlu olsun Radya Ailenle ,Sevdiklerinle mutlu,huzurlu ,saglikli nice yillar diliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 doğum günün kutlu olsun abla dilerim her zaman mutlu olursun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Dogum günün kutlu olsun Radya Ailenle ,Sevdiklerinle mutlu,huzurlu ,saglikli nice yillar diliyorum Çok teşekkür ederim canım... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 ablacımmmm doğum günün kutlu olsun hep mutlu olasın sen kalbin gibi yeni yaşında çok güzel geçsin =) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 doğum günün kutlu olsun abla dilerim her zaman mutlu olursun Egzocummm.... Teşekkürler ablacım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 ablacımmmm doğum günün kutlu olsun hep mutlu olasın sen kalbin gibi yeni yaşında çok güzel geçsin =) Canım kardeşim benim...:hug:güzel dileklerin için teşekkürler... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Şimdi ben nasıl başlasam nereden başlasam ne desem ...? GEÇEN SENE KOCAMAN BEN EŞŞEKİM DİYE ANIRDIMMM BU SENE BEN ÖKÜZÜMMM DESEMM AZZZZ.... HER SENE HAYVANLIKTA KARİYER YAPIYORUM Radya nın doğum gününü unutmam hele ki BENİM unutmam hiç bir bahanenin altına sığınamaz vallahii kendimeee ne küfürler ettimm bi bilsen kıızzz Güzelim Radyam kimseyi unutmaz ama benim yaptığımaa baaakkkkk MMÖÖÖÖ MÖÖÖÖÖÖ MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖZÜR DİLERİM ama özürle hallolacak gibi değil ben affettiricem kendimii Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 BU SENE BEN ÖKÜZÜMMM DESEMM AZZZZ.... ÖZÜR DİLERİM ama özürle hallolacak gibi değil ben affettiricem kendimii Yok... sen benim tatlı SIPAM'sın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.