Φ SoUnDooF Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 arkadaşlar sizce ''Erkeğin Kadının Soyadını Almasıyla Ortaya Çıkıcak Sorunlar'' neler olabilir. bi anket konusudur bu. görüşlerinizi bekliyorum... Saygılarımla... 1 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Hoşgeldiniz sayın Soundoof - Aman efendim, olacak şey mi bu.. nerede görülmüş - Bizim adetlerimiz de aslaaa böyle bir şey olması mümkünnn değil - Kolu komşu ne der o zaman - Hem erkek adamın erkek çocuğu olur ( ne diyorlardı burada, durun bi düşüneyim ) bulamadım, her ne ise.. sonuçta gelecek nesile soy ismini taşıyacak… hani çok önemli ya o yüzden. Sorun çıkmaz, sorun yaratılır.. Saygılar Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Kilibik adam kadinin emrine girmis ic guveysi Alıntı
Φ SoUnDooF Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Arkadaşlar Cevaplarınız İçin Ck Teşekkür Ediyorum...yalnız kılıbıklık durumu dışında ele alırsanız yani oluşabilicek sorunlardan söz ediyoruz ...birce arkadaşımız bu konuda ele almış tekrar tşkkler.. Saygılarımla... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Rica ederim efendim, her zaman Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Benim bir kiz arkadasim sevgilisiyle nisanlancak ve tabiki simdiden ona dedi evlenirken kendi soyadimi devam kullanacagim diye. Sevgilesinin hosuna gitmedi tabiki... Arkadasim diyor bakalim belki hem kendi soyadimi hemde onunkini beraber kullanirim. Sonunda nasil olcak evlenirlerse görücem Is yerinde tanidigim bit Türk kizi 3 senedir evli ve gecenlerde ögrendimki kendi soyadini tasiyor. Ailesinin tek cocugu oldugu icin ismini degistirmek istememis ve eside kiz tarafinin soyadini almak istemegince kiz kendi soyadini erkekte kendikini kullaniyormus Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Is yerinde tanidigim bit Türk kizi 3 senedir evli ve gecenlerde ögrendimki kendi soyadini tasiyor. Ailesinin tek cocugu oldugu icin ismini degistirmek istememis ve eside kiz tarafinin soyadini almak istemegince kiz kendi soyadini erkekte kendikini kullaniyormus Olur neden olmasın angelim istedikten sonra neler olmuyor ki... Çift isim olanlar bile var ve hiç de yadirganmıyor normal karşılanıyor... Tek sorun kimi zaman postacı az zorlanır, o da neden mi..bir adres üzerine tek isim yazıldığın da.. kapıya kadar geliyorlar sonra bir zarfa bakıyorlar bir posta kutusunun üzerinde ki isime... şimdi zarfi bu kutuya atayım mı atmayım mi diye düşünür dururlar az ... yeni bir postaci ise, bakar bakar karar veremez kutunun üzerine bırakır gider... hepsi bu yani. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 bence kimse kimsenin soyadını almasın, herkes kendi soyadıyla kalsın... Cok sacma geliyor bana eşin (kadın, erkek farketmez) soyadını almak... Alıntı
Φ Galip55 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2010 Bence büyük bir sorun olmaz..Ama bence herkes kendi soyadını seçsin:D Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 Ben evlendiğimde benim soyadımı eşimin isteyeceğini sanmam.Hatta kabul ederse ben onunkini alabilirim. Soyadım "Sülük" çünkü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.