Φ Mouchette Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Tengeriin Boşig : yahu, beea gelincik: bakın politika: saygılar Cyrano: dostum Dayı: ÖZünde, İZinde denizkızı; Zebercet: ..... şeysi Cloud: Admin bilir Admin: Oldu mu? Sorun halloldu mavi olmayan gökyüzü: forumdaşım, forumdaşlarım şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım kimse kızmaz bana bu kelimeleri gördüğümde direk bu isimler geliyor aklıma. hemen hemen her iletilerinde kullanıyorlar çünkü bu kelimeleri.başka klişeler de var ama onlar daha sonra.... 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Kahretsin en güzel klişe bana ait Biliyorum mütevaziyim yine Bence güzel bir fikir olmuş Mouchette (klişe olacak ama ) ya da değiştirelim 6 Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 dikkat çekecek kadar şeys diyo muyum yahu ben? negsel... bak yahu da diyorum ben,misalen de diyorum... bi de söylemekten çok hoşlandığım kelimeler var benim : dübel, şebboy,filhakika severim bunları ben... evet... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Aslında en çok kullandığım klişe bu: kurallar kurallar kuralllar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Cyrano: dostum işin ilginç yanı; gerçek hayatta hiç kullanmadığım bir hitap şekli Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 gelincik: bakın şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım kimse kızmaz bana bu kelimeleri gördüğümde direk bu isimler geliyor aklıma. hemen hemen her iletilerinde kullanıyorlar çünkü bu kelimeleri.başka klişeler de var ama onlar daha sonra.... Zaten'ide çok kullanıyorum. Biliyor musunuz çoğu zaman iletilerimde bakıyorum ve diyorum ki"amma çok zaten kullanmışım" olan zaten'ler sildiklerimden arta kalanlar. Üstelik neden kızalım. Bu mesajlarımızı takip ettiğinizi de gösteriyor. Memnuniyet verici bir durum. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Klişelere devam edelim Dayı: Denizkızı: Ben zaten güzelim ki Zeyynepp: Hieyyyt Jön: Ne ayak Delifırtına: Kaz ayağı Aries: Oğlumu özledim Gun.dem: Neee Radya: Mutfaktayım Rina: Hayallerinin peşinden kooooş Bursercan: Mantı Nyx Fallen Angel: Türkiyeyi özledim S.e.t.h: Yayındayım Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Kahretsin en güzel klişe bana ait Biliyorum mütevaziyim yine Bence güzel bir fikir olmuş Mouchette (klişe olacak ama ) ya da değiştirelim Klişe her şey kabuldur burda denizkızı dikkat çekecek kadar şeys diyo muyum yahu ben? negsel... bak yahu da diyorum ben,misalen de diyorum... bi de söylemekten çok hoşlandığım kelimeler var benim : dübel, şebboy,filhakika severim bunları ben... evet... bide "Taylancım bey" derdin vakti zamanında.. Aslında en çok kullandığım klişe bu: kurallar kurallar kuralllar ah ah ahhhh nasıl unuttum ben bunu... işin ilginç yanı; gerçek hayatta hiç kullanmadığım bir hitap şekli olsun zaten forum klişesi bunlar Zaten'ide çok kullanıyorum. Biliyor musunuz çoğu zaman iletilerimde bakıyorum ve diyorum ki"amma çok zaten kullanmışım" olan zaten'ler sildiklerimden arta kalanlar. Üstelik neden kızalım. Bu mesajlarımızı takip ettiğinizi de gösteriyor. Memnuniyet verici bir durum. Her zaman büyük bir zevkle okuyorum yazılarınızı. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Bir kaç tane daha ekleme yapayım aklıma gelmişken; JAN: sayın boşig, ......dileğiyle. demirefe: çekoslovakyalılaştırma süreci (tekerleme gibi valla yazarken bile zorlandım). bu arada demirefenin zincirleme tamlamalarına hayranım..belirteyim dedim godzilla: admin bana gene kızacak ama, suluyum sulu, sululuğum üstümde Rua: Godziiieeeaaaa ali0_01: demiştik, demişiz ki, ...... üzerine bir yazım, şu linke bir bakın FUZULİ: MUHABBETLE AED: allah taksiratınızı affetsin @reno.... (bunu çok seviyorum), +++, **** Diyarbakırlı: AKP,MHP,CHP,DTP,PKK,açılım Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 klişelere devam edelim hepsi çok hoş Seth ben bunlara nasıl dikkat etmemişim hayret Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 valla gözlem çok iyi. (dostum yazacaktım) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 valla gözlem çok iyi. (dostum yazacaktım) Dostum yszmayı unutmuşsun dostum Süper ya sevdim ben bu klişeleri... ders arsı güldüm valla Ben aklıma geldikçe ekleme yazarım. 10 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Ben bi de "ahanda..."yı çok kullanıyorum sanırım JAN en çok bana mı hitap ediyomuş? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Ben bi de "ahanda..."yı çok kullanıyorum sanırım JAN en çok bana mı hitap ediyomuş? Seçkin ha Kıskandım şimdi ben Birde senin klişelere ek olaraktan, Özlenesidir,okunasıdır,izlenesidir... Aklıma geldi 15 Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2009 Maviolmayangökyüzü ::: -Başım gözüm üstüne. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.