Φ FlowerXP Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Ne yiyebilirim, onu düsünüyorum.... ton balikli sandvic mi yesem yoksa ton balikli salata yapip, sandvici de yaninda mi yesem....zor tabii
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 düşündüğüm şeyi düşünüyorumm... beni takmazken hala hergün onu nasıl düşünebildiğimiii
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 düşündüğüm şeyi düşünüyorumm... beni takmazken hala hergün onu nasıl düşünebildiğimiii Kusura bakma ama sanırım bu tip durumlar için "şapşal aşık" benzetmesi yapıyorlar Hiçbirşey düşünmesem nasıl olur diye düşünüyorum
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 wallaa bende inkar etmiyorum..aşığımm napimm hala daha düşünüyorumm
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Aşık olmak güzel de Aşkını kaybetmek kötü Sen kaybetme.. Güzel ve mutlu kal.. Ulem Düşünecek bi ton şey ama o düşüncelerin arasından güzel bir düşünce şeçemiyorum düşünmek için Tekerleme gibi bisey oldu
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ehh keşke bunu önceden söyleseydinn bende aşkımı kaybettim die sürekli onu düşünüyorumya zatenn acep yemek yesemmi yemesemm mii
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Düşün düşün .... dur işin hesabı Sana güçük bir tavsiye daha düşünme yenisini bul Onu düşünmek gibi bir zahmetten kurtulmuş olursun bu sayede:) Düşüneceğim şeyi buldum ama kimseye söylemem benden başkası düşünmesin diye
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ben başkasını düşünmek istemiyorum kii böle kendime acı vermek belkii de daha iiii.. hakettim ben hakettimm iille de oo iille o
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Abowww kızım sen kara sevdaya tutulmuş. En tehlikesi olanından Sen bakma bana Aşk senin! O olmasada doya doya yaşa! Ben öle yapıyorum. (Sana şapşal dedim ama kendimden büyük şapşal tanımam:) )
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kafam karışık..fillerin kafamın içinde tepiştiği bir andayım..düşünceler bile bana şu an çooook uzak..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Mp3 indircem acaba nerden bulabilirim diye düşünüorum
Φ thor Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Hayat tarafından bozguna uğratılmış,irdelenmiş yüreğimle;ne yana baksam sessiz bir tını,ağlaç yankılar dolanıyor beynimde/bir düş'üm diyorum kendime/senin en yabancın ben miyim,sana en uzak ben miyim hayat diye düşünüyorum..?
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 acaba kaçta yatsam diye düşünüyom..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Hayat tarafından bozguna uğratılmış,irdelenmiş yüreğimle;ne yana baksam sessiz bir tını,ağlaç yankılar dolanıyor beynimde/bir düş'üm diyorum kendime/senin en yabancın ben miyim,sana en uzak ben miyim hayat diye düşünüyorum..? bılıyor musun içimi okumuşsun sanki....
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Abowww kızım sen kara sevdaya tutulmuş. En tehlikesi olanından Sen bakma bana Aşk senin! O olmasada doya doya yaşa! Ben öle yapıyorum. (Sana şapşal dedim ama kendimden büyük şapşal tanımam:) ) yok canım estağ. hehe efet kara sevdaa... napalım kaderr... düşünme düşünmeeeeeee...
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gezmeye gitcem ne gıysem diye düşünüom,yaw hep ülke sorunlarını düşünecek halımız yok ya hava bı sıcak bı soğuk ne giysem acaba.. yaw fıkır verın ne gıyeyım
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..delice bir sahil kıyısında umursuz koşan...koşumunda sevinç ve hazların şangırdadığı uzun yeleli bir tay gibi..ardından gelen günde tekrardan görmesem onu sanki bütün büyü bozulacakmış gibi..en tutkulu aşkların bile gömülü olduğu mezarların üzerinde kurulmuş olan o görkemli aşklarüstülüğün katedrali gibi...evet.. sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..şu an düşündüğüm bu.. Bakalım yarın ne düşünücezz..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bu nasıl bir kördüğüm...Bu işin içinden nasıl çıkacam Allahım bana sabır ver ve yardım et...En asından aklıma sahip ol bari... ...
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..delice bir sahil kıyısında umursuz koşan...koşumunda sevinç ve hazların şangırdadığı uzun yeleli bir tay gibi..ardından gelen günde tekrardan görmesem onu sanki bütün büyü bozulacakmış gibi..en tutkulu aşkların bile gömülü olduğu mezarların üzerinde kurulmuş olan o görkemli aşklarüstülüğün katedrali gibi...evet.. sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..şu an düşündüğüm bu.. Bakalım yarın ne düşünücezz.. wayttt.. helal walla ne düşünceymiş bu böölee ben aşığım sanıodum ama senin anlattıklarına bakınca benim ki hiç kalıyo şimdi düşünmeye başladım da..sanırım ben aşka aşığımm..
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 alışverişe çıkmam lazım bu saat oldu ben hala çıkayımmı diye düşünüyorum.
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 wayttt.. helal walla ne düşünceymiş bu böölee ben aşığım sanıodum ama senin anlattıklarına bakınca benim ki hiç kalıyo şimdi düşünmeye başladım da..sanırım ben aşka aşığımm.. küçümseme aşkını..belki boyutlarımız farklıdır..genel anlamda aşk bir tanedir..farklı olan bizlerin aşkı yaşarken ki yorumlayışımızdır..neyse bende kaptırdım.. aşka aşık olma halide yalnızlıktır haa dikkat et..sadece bir dost..
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 küçümseme aşkını..belki boyutlarımız farklıdır..genel anlamda aşk bir tanedir..farklı olan bizlerin aşkı yaşarken ki yorumlayışımızdır..neyse bende kaptırdım.. aşka aşık olma halide yalnızlıktır haa dikkat et..sadece bir dost.. hee aynen ööle zatenn yanlızlık.. olsun böyle olması gerekiyomuş her işte bi hayır vardırr... insanoğlunun en büyük avuntusu puahahaaha
Φ thor Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bılıyor musun içimi okumuşsun sanki.... üzüldüm aynı ruh halin de olmandan bir alıntıyla bakalım gel hayata : "Mağlubuz, Durmadan kazanan bu hayat Basit bir üçkağıtçı sadece, bir sahtekar Beşbenzemezle rest çekiyorum Ama o biliyor bunu ve çekiliyor oyundan Yokum diyor "
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 üzüldüm aynı ruh halin de olmandan bir alıntıyla bakalım gel hayata : "Mağlubuz, Durmadan kazanan bu hayat Basit bir üçkağıtçı sadece, bir sahtekar Beşbenzemezle rest çekiyorum Ama o biliyor bunu ve çekiliyor oyundan Yokum diyor " Benimki ne biçim hayat Uymuyor ne gördüklerime ne duyduklarıma ne okuduklarıma Ben ne biçim benim Ne kendime benziyorum Ne başkalarına
Φ thor Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Benimki ne biçim hayat Uymuyor ne gördüklerime ne duyduklarıma ne okuduklarıma Ben ne biçim benim Ne kendime benziyorum Ne başkalarına Şimdilik zamanı yiyip bitirmişsede karanlık umursama alır senden bunların yükünü/ o boşluk dolar elbet/yaralar ahh yaralar!kavim yaralarımız elbet kabuk bağlar birgün/diner yüreğin sızısı/ acı duvarını aşan bu ince tını gider! Hayat sevinilecek şeylerini tekrar sunar/biryerlerden yeni mutluluklar edinilir/o boşluk doldu sanıp sevinir sevinir seviniriz...Oysa o boşluğu dolduran durmaksızın eksilmemizdir!
Önerilen İletiler