Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gidin gidin bende gelemmi kıss gel tabe dün niye gelmedin bise hani gelcektin
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 O pıçak ne manada kankim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 peynir doğruyodum kıss kankim
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Canım sıkılıo.. Ne yapsam die düşünüorum
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Canım sıkılıo.. Ne yapsam die düşünüorum bende...
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ay yeni üye oldum niye kimse yok burdaaa
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kaç saat kaldı Acep ondanmı yuksa şundamı alsam
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kaç saat kaldı Acep ondanmı yuksa şundamı alsam yuh kıs ama boğazına düşkünsün benimde karnımı acıktırıyon
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yemek için olduğunuda nerden çıkardın Açlığını benim cümlelerime ma'l etme
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yemek için olduğunuda nerden çıkardın Açlığını benim cümlelerime ma'l etme şu kısın boş bi anını kollayıp odunla kafasını yarsammı acep
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 suanda tek dusundugum sey zilanın dogum gunu zilan seni asla unutmadım unutamamda dogum gunun kutlu olsun
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 O biras zor ööö çok korktum bak titriyom tir tir tir
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 titremeye devam et siyax hatta darbeye karşılık koruma filan giy forumda sonun ii olmayacek gibi amma........
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 pazar günkü sınavda nolcak acaba diye düşünüyorum
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 alık alık..monütöre bakıyorum..düşünülesi ne varki bilemiyorum.. ..kimdir bu topic sahibi..hadi bişe söylede onu düşünelim..
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 titremeye devam et siyax hatta darbeye karşılık koruma filan giy forumda sonun ii olmayacek gibi amma........ o kısın kafasına odun vurmadan rahat edeme ben
Φ hircin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 çıkma teklifini kabul etsemmi,etmesemmi diye düşünüyorum. etsemmi acaba??????
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 çıkma teklifini kabul etsemmi,etmesemmi diye düşünüyorum. etsemmi acaba?????? allah yardımcın olsun zor karar sınavvvvvvvvvv
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bir insan bukadarmı vahşi kaba olur senin gücün kızlaramı yetiyo şebek sıkıysa gel beni dövde dünyanın kaçbucak olduğunu gör 1-kızlara yaranmak için yalakalık yapma 2-bu benle onun arasında 3.kişi olmak hoşuna gidiyor galiba 3-seni ilgilendirmez ama onunla aramızdaki diyalaoğu bilmeden yorum yapma 4-benim gücüm kızlara yetmez ben gerçekte hiç bir bayana el kaldırmam o kadar aciz değilim 5-ettiğin hakaret senin karakterini yansıtıyor 6-çok boş bir adamsın Saygılar....
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 1-kızlara yaranmak için yalakalık yapma 2-bu benle onun arasında 3.kişi olmak hoşuna gidiyor galiba 3-seni ilgilendirmez ama onunla aramızdaki diyalaoğu bilmeden yorum yapma 4-benim gücüm kızlara yetmez ben gerçekte hiç bir bayana el kaldırmam o kadar aciz değilim 5-ettiğin hakaret senin karakterini yansıtıyor 6-çok boş bir adamsın Saygılar.... ne güzel sıralamışsın kardeşim eline sağlık...
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 teşekkürler kardeşim arabanın pastası ile cilasını alırsın fit olur
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 arabanın pastası ile cilasını alırsın fit olur tamam anlaştık yani nasıl olsa senin 126 bise nekadar pasta cila giderki
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 tamam anlaştık yani nasıl olsa senin 126 bise nekadar pasta cila giderki saol kardeş olmazsa arabayı değiştiririm
Önerilen İletiler