Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 eveeeet büyük röportaj, neden forumlara üye olunur? cevap vermek isteyenler buraya.. vermek istemeyenler çaktırmadan takip etsinler topiği... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 ben aylin 21yaşındayım..lise bitirdim.. ben forumlara valla ne yalan diyim arkadaşlık felan..yani şey.. yeni arkadaşlar edinmek..sinemaya gitmek...pardon..ee şey.. yani kültür iştem.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 abii ben burak üniversiteye hazırlanıyorum..valla çok stres.. geçen forumda bi hatunla tanışmışım.. çok karizma bee.. özel attım msn ver diye..dur bakıyım..beklemedeyiz.. inşallah özelleri admin okumuyordur.. şutlar beni valla .. hadi kaçtım by.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 akif... çıtır durumları birader.. düşer bazan işte.. tamammı ağbii Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 cemile ben.. kadın sorunlarını aktarıyorum foruma ben.. ne yazıkki kadınlarımız sorunlarından bile bi haber.. üstelik bilinçliyiz diye düşünüyorlar..önce onlara kadın olduklarının bilinci yüklenmesi gerek.. sonaaa.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 ismimi boşver yüzümü de çekme kardeşim.. bugün gençlik kapitalizmin çarkları arasında çürümekte ve kendi isteklerine yabancılaşmaktadır..çünki sınıfsal çelişkiler artmıştır..işte forumlarda gençliğin bilinçlenmesi..ee yani gençlik.. cep telefonum nerde lan? Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 adım hacer öztürk valla bizimki işe çıkıp da oğlan da okula gidince forumlara giriyoruz.. ben en çok astroloji ve fal forumunu seviyom.. ama orda ayten diye bir karı vaar..kendini mod sanıyor.. bi havalar bi havalar..ama indireceğim havasını görür bak o.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 niye giriyormusunu varmı işim bu..yani moderatörlük.. kolay sanırlar ama.. adminin kaprisleri..bıktırır bikere.. üyeler ortalığı pisler temizliği sana düşer.. üye kapatır yatar sen uğraşır durursun.. o herşeyi okumaz ama sen herşeyi okumak zorundasın.. neyse co admin olursak düzelir belki.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 ben selim sırrı.. elma seven türkler forum sitesinin sahibiyim.. işler eskisi gibi iyi değildir sektörde.. 500 dolar site host parasını ödeyen forum sitesi açar.. üçbeş de kaliteli üyeyi kandırır mod yaparız seni diye.. yani bir haksız rekabet başladı piyasada.. birikimli, tecrübeli mod lar co admin ücretleri yükseldi.. bir de reklam gelirleri eskisi gibi değil.. allahtan islami evlilik sitelerin reklamları da olmasa iyice tatsız olacak bu iş.. hükümete sıkıntılarımızı ilettik beklemedeyiz.. sizede iyi günler kardeşim.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 evet arkadaşlar .. bir iki espri ile konuyu karikatürize ettim.. nede olsa <muhabbetteyiz> şimdi konuyu size açıyorum.. neden üyeyiz foruma...? öyle ya bize para veren yok,sigorta yok maaş yok.. çalış allah çalış.. buyrun.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 :D Sevgili AED güldürdünüz beni teşekkürler... Forumun eski üyelerinden biri olarak (96'dan beri) önce ben başlıyayım... Forumu nasıl bulduğumu röportajımda anlatmıştım; http://www.turkish-media.com/forum/topic/151752-radya-ile-roportaj-yayinda/page__view__findpost__p__761178 Üye olmadan önce misafir olarak izlemiştim bir süre...Merak ettiğim birçok konuya buradan ulaşabildiğimi farkettim öncelikle,üye olduktan sonra da burada olmayan, ilgimi çeken bilgileri burada paylaşmanın mutluluğunu yaşadım... Forumda kardeşlerim oldu,ABLA dediler sağolsunlar... Ki yeni üye olduğum dönemde kardeşim yeni evlenmişti,ister istemez birbirine düşkün iki kardeş olmamıza karşın kopmuştuk birbirimizden...İşte burada ki kardeşlerim benim bu yeniliğe daha kolay alışmamı sağladı... Özel hayatımda keşke çok daha yakınımda yaşasalar diye hayıflandığım birkaç DOST edindim... Farklı farklı bakış açıları olduğunu görüp, farklı pencerelerden bakmaya başladım hayata... Sonra blogum; Beni arkadaşlarım bazen eleştirselerde ( bu kadar açık boyacı olmak zorundamısın radya... ) Kendimi olduğum gibi ifade ettiğimi düşünüyorum orada...yazarken kendi sesimi daha iyi işitiyorum ve duygularımı paylaşmak keyif veriyor bana... İyi ki üye olmuşum demek için yeterli bu sebepler sanırım... Sevgiler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 eveeeet büyük röportaj, neden forumlara üye olunur? cevap vermek isteyenler buraya.. vermek istemeyenler çaktırmadan takip etsinler topiği... ben çaktırmadan cevap vereyim. bi kerem ilk olaraktan "paylaşmak için" gelmiştim.Sonra "tartışmaya " döndü olay.Ekşi sözlük dışında baktığım daha doğrusu birşeyler yazdığım ikinci site.Bilgi amaçlı forumlara bakmam,sadece bakış açılarını ve yaklaşımların çıkış noktasına bakmak gibi amaçlarla buralardayım. efendim teşekkür ederim. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 evet arkadaşlar .. bir iki espri ile konuyu karikatürize ettim.. nede olsa <muhabbetteyiz> şimdi konuyu size açıyorum.. neden üyeyiz foruma...? öyle ya bize para veren yok,sigorta yok maaş yok.. çalış allah çalış.. buyrun.. Foruma bilgi amaçlı üyeyim..Her bilgi değerlidi ve öğrenmenin yaşı yoktur düşüncesindeyim..Değeri parayla ölçülmeyen üyeler tanıdım..Bazılarını yanıtlamasamda her açılan başlığı okumaya çalışıyorum..Yapılan alıntılar da dahi öğreneceğimiz bilgi olduğuna eminim,yeterki bilgi edinmek isteyelim.. Hayatta her şey paradır diye düşünenlerden değilim..Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 sevgili aed, yine güzel bir başlık açmışsın, sağolasın.. gelelim benim neden üye olduğuma.. internetle pek haşır neşir değilim aslında. tek üyeliğim bu forum. interneti işim gereği kullanırım. bir de araştırma ve gazete okumak için. msn de pek kullanmam. forumu keşfedene kadar internetle pek bi bağımız yoktu diyebilirim forumu google arama motorunda buldum. pek iyi değildi başlangıcı. 1-1.5 ay kadar misafir olarak geldim. izledim, gözlemledim. kimler neler yapıyor, neler konuşuyor. ve sonra üyelik aşamasına gelindi. üye olduğumda, günlük hayatın stresinden kurtulmak için kaçış noktası olarak gördüm forumu. gülmek, birşeyler paylaşmak için anlamak, anlatmak ve rahatlamak için geldim. forum oyunlarının hızlı oyuncusu ben çok büyük keyif aldım oyunlarda olmaktan.. inanın günlük hayatta eğlenmediğim kadar eğlendim güldüm.. forum sadece oyunlardan ibaret değil tabii ki. çok şey paylaşılıyor burada. bilgi hazinesi başlı başına. değişik fikirdeki bir çok kişi türlü konularda tartışıyor. tartışmak kişiyi geliştirir, değişik bakış açısıyla görüp irdelemeyi sağlar. burada sevgi ve saygı ortamı var. tartışmalar belirli bir seviyede ilerliyor. üyeler saygıyla karşılıyor bir başkasının fikrini. buradaki tartışmaların paylaşımların bana kattığı şudur, "tahammül etmek, saygı gösterip karşındakinin penceresinden bakabilmek". kendi düşüncelerimin aksi olan düşüncelere tahammülsüzdüm, hala da tamamiyle atabilmiş değilim ama öğreniyorum.şunu da belirtmek isterim ki, tahammülsüzlüğüm asla saygısızlık olmamıştır. bugün çok konuşasım var sanırım konudan uzaklaşıyorum:) ben niye üyeyim ve buradayım ; keyifli vakit geçirmek için. yeni ve kıymetli bilgilere erişmek için. kişilerle iletişim kurabilmek ve onlarla hoş vakit geçirip yüzlerinde ufak bir tebessüm olabilmek için.. ve itiraf ediyorum, burası bağımlılık yapıyor Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 güncel bilgiyi yakalıyorsunuz forumda.. isteseniz bile kaçamazsınız bu bilgiden.. en azından başlık olarak durur tepenizde.. sonra yorumlar gelir.. hemde her türden yorumlar.. forumların yapısına bakın aynı zamanda komplike dir. yani çok yönlü ve çeşitli.. o anki ruh halinize uygun her kalem vardır. isterseniz oyun oynar isterseniz sert bir tartışmaya girersiniz.. tartışmadaki farklı usluplar ve forum yönetiminin de müdehaleleri farklı bir canlılık katar olaya.. şimdi forumların beni en çeken yerini söyleyeyim. eğer bir tartışmanın tarafı iseniz sizi araştırmaya zorlar.. bu ise düpedüz yeni bilginin kendisidir. helede ihtiyacınız olan çok özel bir bilgi forumdan ertesi gün bir başka paylaşımcı tarafından size iletilmiyormu.. bakın bundan vazgeçilemez işte.. bence forum üyesi biraz hoşgörülü olmalı.. çünki sanal ortamdadır ve hiç kimse göründüğü gibi değildir. herkesin tarzı,kelimeleri, kişiliğinin farklı olmasına birde sanal ortam ve forum kuralları eklenice ortam bazan gerilimli bir flu renk alabilir. üyeler homojen değildir forumlarda.. kişisel profiller de doğru olmayabildiği gibi eksik olabilir.. işte bu nedenle forumda sadece görüşler ve tarzlar buluşur.. isterseniz forumlar beğendiğiniz bir üye ile reel iletişime geçme yolunuda açar size.. kısacası arkadaşlar, forumlar internet erişiminin çoktan vazgeçilmez aktörü olmuşlardır. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 evett röportajımız devam etmekte, sorumuz aynı ; neden foruma üye olursunuz? adım şefika, valla ben islami evlilik sitesine giriyom, orda dini bütün, hali vakti yerinde insanlar oluyor islami usüllere göre münasip bir eş arıyorum, yalan yok.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 şimdi gardaşım 12 eylül öncesi gominis terörü vardı, naaptı ülkücüler düşmanı denize döktüler, şimdi de bölücü terörü var,naapacak ülkücüler... bunun forumla ilgisi mi ne? ula get..hönk ! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Araya bir de ben gireyim Bi kere her foruma uye olamıyorum, arada olmayı deniyorum ama dönüp dolaşıp sonunda yine bu foruma geliyorum, misal ben tilkiyim, forum da kürkçü dükkanı gibi bişi işte... Bu arada yeri gelmişken, kürkleri için hayvanları öldürmeyelim, kürkleri için öldürülen hayvanlardan yapılan kürkleri de giymeyelim rica ediyorum, çok ********* oluyorsunuz o zaman... Neyse devam edeyim; uzun lafın kısası, bütün forumlardan bıktım da buradan bıkamadım, demek ki var burada bir şeytan tüyü, çekiyor yani... Yani cevap veriyorum, forumlara değil ama bu foruma üyeyim çünkü bu forumun şeytan tüyü var Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 yok kardeşim sadece 250 bin dolar daha fazla vermedim bu daireye.... yahu müslümanın hiç mi malı olmayacak, ne forumlara üye olma sebebimi, yok kardeşim vaktim benim.. allahın tebliğini inşallah forumlar münasebetiyle, sevgili din kardeşlerimiz yerine getirirler .. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 valla şekerim artık kaliteli kültürlü erkek bulmak tarih oldu.. forumlarda, kültürlü erkekler belli oluyor hem bilgi görgümüz artıyor.. hemde bu hoş adamlara bi ÖM atıyoruz..diyaloga geçiyoz yani.. iş MSN ye dökülür bi süre sona.. ee gerisi becerine kalmış şekerim... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 eee şey, hani sanal tatmin dedikleri var ya..işte onun için.. şimdi ben yeni evliyim , bizimki bana sert davranıyor, çalıştığım yere de yeni girdim..tüm büronun işleri bende.. patron da eziyor yani..ben de forumlarda kıdemliyim, millet beni çok büyük biri sanıyor, valla..tüm forumun yemek işleri,falları, güzin ablalığı bende yani..görseniz millet abla abla diye dolanır peşimde..çok mutluyum forumda.. herkesin beni sevdiği takdir ettiği ortam beni mest ediyor. yalnız admin bana hiç pas vermiyo neden acaba? Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 tüm roportajda kullanılan kişi resimleri ve cümleler semboliktir. hiçbir kişi grup kastedilmediğini yada ima edilmediğini de bildirelim. tamamıyla espri anlayışı içindeki forum şakalarıdır.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 yıllardın TeCe nin imha ve inkar planı ile yaşadığımızı çözümlüyoruz. bunların anlatılmasında forumlar iyi birer medya alanlarıdır. zaten önderlik de bu noktaya dikkat çekmiş olmakla gelişen süreçleri işaret etmiştir.anladın mı hewal ? Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Bigün mail adresime bi mail geldi... "Memet seni turkish-media-forumda aldatıyo.inanmazsan linki tıkla kendi gözünle gör..altınada memedin rumuzu not düşmüş" Neyse geldim ben buraya,hakkettende benim memet namuslu_evkızı diye birinle büyük aşk yaşıyo aleni...(ş....siz!!!bak sinirlendim gene) Onlar evlendi gitti ben kaldım buralarda...O gün bugün burdayım...memetlere hiç güvenmem artık biline! İmza:HaSReTiM-SaNA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.