Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bâd-ı hurûf...


bozan

Önerilen İletiler

Başımı alıp bir yere gitmek istemiyorum, zaten kendisinden kaçmak istediğim bu başım, bu düşünce, bu zihin başkalarının mütecavizane dokunuşlarıyla iğdiş edilmiş, saflığını yitirmiş, kendisini kaybetmiş bu beynim, benim en bey yinim....Yolların en güzel tarafları sessiz olmaları bir de her yolun bir dönüşün olması, dünya bu bir başına bıraksan da dönüyor, sarsan da koynuna dönüyor ve dünya bu tabiatı gereği bütün yolları geri döndürüyor, bu adam nereye gitsin!!!

 

 

 

Bu da geçer, geçecek düşün bak mavi gökyüzünü mü diyeyim? demeyeceğim, belki geçer, belki acıların, belki acılarımız biter ama geri dönüyoruz geldiğimiz toprağa birer birer. Önce topraktan bir vesilemiz olanlar gidiyor, sonra biz gideceğiz ve belki acılarımız dinecek, belki de hamime gideceğiz, peki bu adam nereye gitsin?

 

 

 

Nisyanına güvenmeyeceksin insanın, beşer unutur demeyeceksin, ancak bazı hafızalar kuvvetlidir onlar dahidir demeyeceksin, insan bu unutmak istediğini unutur yalnızca, unutmak istemediğine ise sarılır yıllarca, hatıralar der, anılarım var der, çocukluğum benim der ve unutamaz sıkı sıkıya sarıldığı özlemlerini, peki bu adam nasıl unutsun?

 

 

 

En güzel mükafat uzaktan bakan gözlerle gelendir, inan bana tutkular yaklaştıkça azalmak gibi bir tabiata sahip. Ufuk çizgisi gibi mavi-kızıl, gökkuşağı gibi mülevven, gemiler gibi uzaktan giden, yaklaştıkça uzaklaşan hatıralarımız ve tutkular birbirine benzer, böyleyken bu adam nasıl yaklaşsın!!

 

 

 

Herşey zamana mağlup olmak için var, şu gözler ışıl ışıl, şu saçlar salkım salkım, şu tenin berrak-duru, zamana yenilmek için bekliyor, bırak alsın tazeliğimizi dünya, bırak alsın verdiklerini bütün tabiat, yeter ki gönlün yeşil kalsın, yeter ki gönlün mavi kalsın sana ondan sorulacak, peki bu adam nasıl kalsın?

 

 

Şimdi şu yol yeniden ikiye taksim edilecek, bir tarafı senin olsun daha güzel, dikensiz, çiçeklerle memlu, bir tarafı da benim olsun müsadenizle, biraz zahmetli ama yol işte! Belki çok uzaklarda birleşir seninkiyle, peki bu adam gitmeyip de nasıl dursun!!!

 

bozan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.