Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bayadır yapmadım..bol köpüklü bi kahve yapayım ;)

Gönderi tarihi:

e malum benim boğazda sekiz şeritli.. :D ama yine de senin hızına yetişemem babacuğum.. :P masayı bu senin başı dumanlı tepeye koymakla ne iyi ettik..püfür püfür insanın iştahı açılıyo valla.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

evet ben yimek yerken çıkış şeritlerinide gelişe çeviriyom böylece 2 katına çıkıyo yeme hızım... :stuart: evet bundan sonra öğlen yemeklerini burda yiyelim bide çay demleriz odun ateşinde, bide çekirdek çitlettikmi değmeyin keyfimize B)

Gönderi tarihi:

bak şimdi..odun ateşi olurda mangal olmaz olur mu hiç..? :rolleyes: ben akşamdan tirbiyelerim etleri..sende ateşi hazırlarsın off yaa..şööle ağzımız yana yana yeriz.. :lol: bide çoban salata..son olarakta çay içeriz..çekirdek çitleyerekten..

Gönderi tarihi:

mangal benim ana besin maddem zati sungur... :P maşallah terbiye mümessili sağ kolum var onca çekirdeği eriği terbiye etti, etleri bilem terbiye ediyo efferim gıı.. :D aman fazla yemiyelim böle yüksek yerlerde eti fazla kaçırınca aşağılara inince patlıyosun önceki tecrüblerimden biliyom... :lol: ( bi ara hastaneye kaldırıyolardı :lol: ) ben malzemeleri hazırlıyım yarın öğlen vakti kurarız sofrayı sen bu akşam etleri güzelce terbiye et pişmemek gibi bi terbiyesizlik yapmasınlar... :lol:

Gönderi tarihi:
kelebek tokası alıyım bende sana :D

All alll bi sürüü alll..gerçi ben de bi ton war ama olsun sen yine de all :D ben de sana erik bahçesi alcam; :sorcerer:

Gönderi tarihi:

bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam....:D şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın....:D

Gönderi tarihi:

aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. -_- benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. :blushing: lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. :w00t: nasıl bir duygu ki.. :unsure:

Gönderi tarihi:
bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam.... :D şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın.... :D

ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm :D haber fln weremem aldığıma razı ol :hih:

Gönderi tarihi:
aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. -_- benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. :blushing: lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. :w00t: nasıl bir duygu ki.. :unsure:

maşşallah ne diyim artık elini nereye attıysan silip süpürmüşsün 10 parmağında 10 marifet unutturmada bi gün okutalım seni nazar değmesin...:D aman aman inşallah bundan sonrada gelmez ahucum,çok kötü bi duygu böle nası diyim sanki kendini patlayıncaya kadar şişirilmiş balon gibi hissediyon...:D

Gönderi tarihi:
ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm :D haber fln weremem aldığıma razı ol :hih:

bizim burda Tane amca var maalesef bi kaç tane alabilicem... :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.