Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Efet Adana ayrı bir dünya zaten Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 hortumu alıp uzerıne su tutardım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bayadır yapmadım..bol köpüklü bi kahve yapayım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 kelebek tokası alıyım bende sana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 senin için dün iki ton karpuz çekirdeğini tek sıralı sfta topladım aristokrat babam.. daha ne yapayım..? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bitanesini yarda yiyelim bari bende peynir getiriyim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 valla bıçağı vurmamla çat diye yarıldı orta yerinden..kıpkırmızı.. nevaleyi serelim masaya baba.. yarabbi şükür.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 kim yetiştirdi onları kıpkırmızı olacak tabii.. e hadi bakalım ALLAH ne verdiyse... ama ben çok hızlı yerim ona göre elini çabuk tut... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 e malum benim boğazda sekiz şeritli.. ama yine de senin hızına yetişemem babacuğum.. masayı bu senin başı dumanlı tepeye koymakla ne iyi ettik..püfür püfür insanın iştahı açılıyo valla.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 evet ben yimek yerken çıkış şeritlerinide gelişe çeviriyom böylece 2 katına çıkıyo yeme hızım... evet bundan sonra öğlen yemeklerini burda yiyelim bide çay demleriz odun ateşinde, bide çekirdek çitlettikmi değmeyin keyfimize Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bak şimdi..odun ateşi olurda mangal olmaz olur mu hiç..? ben akşamdan tirbiyelerim etleri..sende ateşi hazırlarsın off yaa..şööle ağzımız yana yana yeriz.. bide çoban salata..son olarakta çay içeriz..çekirdek çitleyerekten.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 mangal benim ana besin maddem zati sungur... maşallah terbiye mümessili sağ kolum var onca çekirdeği eriği terbiye etti, etleri bilem terbiye ediyo efferim gıı.. aman fazla yemiyelim böle yüksek yerlerde eti fazla kaçırınca aşağılara inince patlıyosun önceki tecrüblerimden biliyom... ( bi ara hastaneye kaldırıyolardı ) ben malzemeleri hazırlıyım yarın öğlen vakti kurarız sofrayı sen bu akşam etleri güzelce terbiye et pişmemek gibi bi terbiyesizlik yapmasınlar... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 kelebek tokası alıyım bende sana All alll bi sürüü alll..gerçi ben de bi ton war ama olsun sen yine de all ben de sana erik bahçesi alcam; Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam.... şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. nasıl bir duygu ki.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam.... şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın.... ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm haber fln weremem aldığıma razı ol :hih: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. nasıl bir duygu ki.. maşşallah ne diyim artık elini nereye attıysan silip süpürmüşsün 10 parmağında 10 marifet unutturmada bi gün okutalım seni nazar değmesin... aman aman inşallah bundan sonrada gelmez ahucum,çok kötü bi duygu böle nası diyim sanki kendini patlayıncaya kadar şişirilmiş balon gibi hissediyon... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm haber fln weremem aldığıma razı ol :hih: bizim burda Tane amca var maalesef bi kaç tane alabilicem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 aşağı indiğinde de biri iğneyle fazla havanı alıveriyo gibi öyle mi.. tif.. tif..pek bi üzüldüm şinci..o vakit malzemenin çoğunu ben yiyem bari.. e malum sende patlama riski var.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 evet aynen öyle ahucum... ye bakalım sende ne gibi etkiler yapıcak.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bende balon kimin uçuciim sanırsam..ayyy ne güzel.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Diloşcum sen balon gibim uçarken ben balonları patlatabilerem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Temmuz ortasında buz gibi bir su verebilirim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Walla bende Allah Razı olsun derim Bir bardak daha alabülür müyüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bakla falı açardım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.