Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Efet :huh: Adana ayrı bir dünya zaten :w00t::lol::grin:

• Cevaplar 4,5b
  • Görüntü 208,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

hortumu alıp uzerıne su tutardım :P:lol:

Gönderi tarihi:

bayadır yapmadım..bol köpüklü bi kahve yapayım ;)

Gönderi tarihi:

kelebek tokası alıyım bende sana :D

Gönderi tarihi:

senin için dün iki ton karpuz çekirdeğini tek sıralı sfta topladım aristokrat babam.. :lol: daha ne yapayım..? :unsure:

Gönderi tarihi:

bitanesini yarda yiyelim bari bende peynir getiriyim....:D

Gönderi tarihi:

valla bıçağı vurmamla çat diye yarıldı orta yerinden..kıpkırmızı.. :wub: nevaleyi serelim masaya baba.. :P yarabbi şükür..

Gönderi tarihi:

kim yetiştirdi onları kıpkırmızı olacak tabii..:D e hadi bakalım ALLAH ne verdiyse...:D ama ben çok hızlı yerim ona göre elini çabuk tut...:P

Gönderi tarihi:

e malum benim boğazda sekiz şeritli.. :D ama yine de senin hızına yetişemem babacuğum.. :P masayı bu senin başı dumanlı tepeye koymakla ne iyi ettik..püfür püfür insanın iştahı açılıyo valla.. :rolleyes:

Gönderi tarihi:

evet ben yimek yerken çıkış şeritlerinide gelişe çeviriyom böylece 2 katına çıkıyo yeme hızım... :stuart: evet bundan sonra öğlen yemeklerini burda yiyelim bide çay demleriz odun ateşinde, bide çekirdek çitlettikmi değmeyin keyfimize B)

Gönderi tarihi:

bak şimdi..odun ateşi olurda mangal olmaz olur mu hiç..? :rolleyes: ben akşamdan tirbiyelerim etleri..sende ateşi hazırlarsın off yaa..şööle ağzımız yana yana yeriz.. :lol: bide çoban salata..son olarakta çay içeriz..çekirdek çitleyerekten..

Gönderi tarihi:

mangal benim ana besin maddem zati sungur... :P maşallah terbiye mümessili sağ kolum var onca çekirdeği eriği terbiye etti, etleri bilem terbiye ediyo efferim gıı.. :D aman fazla yemiyelim böle yüksek yerlerde eti fazla kaçırınca aşağılara inince patlıyosun önceki tecrüblerimden biliyom... :lol: ( bi ara hastaneye kaldırıyolardı :lol: ) ben malzemeleri hazırlıyım yarın öğlen vakti kurarız sofrayı sen bu akşam etleri güzelce terbiye et pişmemek gibi bi terbiyesizlik yapmasınlar... :lol:

Gönderi tarihi:
kelebek tokası alıyım bende sana :D

All alll bi sürüü alll..gerçi ben de bi ton war ama olsun sen yine de all :D ben de sana erik bahçesi alcam; :sorcerer:

Gönderi tarihi:

bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam....:D şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın....:D

Gönderi tarihi:

aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. -_- benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. :blushing: lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. :w00t: nasıl bir duygu ki.. :unsure:

Gönderi tarihi:
bi ton mu var...tonlamı satılıyo bunlar yoksam.... :D şöyle toprağı verimli bi yerde al bahçeyi,alırken haber verde sağ kolum ahu etüt çalışması yapsın.... :D

ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm :D haber fln weremem aldığıma razı ol :hih:

Gönderi tarihi:
aaa tirbiye konusunda üstüme yoktur.. -_- benden her tür tirbiyeci olur..köfte tirbiyecisi..aslan tirbiyecisi..ama mangal uzmanlık alanımdır..herkeş savulur bana yol verir..ööle diyim ben.. :blushing: lakin,yüksekten aşağı inince çatlama hadisesi başıma heç gelmedi.. :w00t: nasıl bir duygu ki.. :unsure:

maşşallah ne diyim artık elini nereye attıysan silip süpürmüşsün 10 parmağında 10 marifet unutturmada bi gün okutalım seni nazar değmesin...:D aman aman inşallah bundan sonrada gelmez ahucum,çok kötü bi duygu böle nası diyim sanki kendini patlayıncaya kadar şişirilmiş balon gibi hissediyon...:D

Gönderi tarihi:
ewt ben tonton amcadan aldım tonla almış oldumm :D haber fln weremem aldığıma razı ol :hih:

bizim burda Tane amca var maalesef bi kaç tane alabilicem... :stuart:

Gönderi tarihi:

aşağı indiğinde de biri iğneyle fazla havanı alıveriyo gibi öyle mi.. :wassat: tif.. tif..pek bi üzüldüm şinci..o vakit malzemenin çoğunu ben yiyem bari.. :shifty: e malum sende patlama riski var.. :w00t:

Gönderi tarihi:

evet aynen öyle ahucum...:D ye bakalım sende ne gibi etkiler yapıcak..:P

Gönderi tarihi:

bende balon kimin uçuciim sanırsam..ayyy ne güzel.. :wub::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Diloşcum sen balon gibim uçarken ben balonları patlatabilerem :w00t:

Gönderi tarihi:

Temmuz ortasında buz gibi bir su verebilirim..;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Walla bende Allah Razı olsun derim :hug: Bir bardak daha alabülür müyüm :huh::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.