Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Anca boğasa çalışıyorlar karnımıs açıktı, napalım sanki senden istiyos kendimis yapıyos, kendimis yiyos bak dıger topraklar bırbırlerıne nasıl ıkram edıyolarsen bana bı kere kahve yaptın mı ayyy kıyamam ben sana yapam şimdi
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Yağcı nolcek Kıs burası kendin pişir kendin ye tesislerimi
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl ne sebebı sen bırıne kahve yaparken sebebını mı soruyon ben kahveyı cok sevıyom al sana sebeb sebebıde soledık artık yaparsın bana kopuklu bı kahve
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl tsk ederım mıne kahve ıcın topragım hem kıskansın hemde utansın
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Eline sağlık topragım soğumuş ama olsun Anca boğasa çalışıyorlar Sanneneee
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl yemekten bahsetmessen leylam,senin için bir çok şey yapabilirim..
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl kusura bakma kleocum,bahsetmem senin icin diyet salata yapabilirim
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl tamam,koca bir kase dolusu sen niye benim icin bisey yapmiyorsuun
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl ben yapayım diye sen iste yaparım ablam...benim için büyük mutluluk...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl ya ben yine bişey yapmasam... spor yaptım yoruldum...açım...... kolay bişey olursa olabilir....leylam senin içinde geçerli
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl kartal suyuna çorba dikkat ette gagası yada pençeleri boğazına takılmasın kleo madem diyeti bozdun obez olasın die sana koli koli çikolata alırdım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.