Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Whiskas firmasını satın alıp üretim müdürü yapardım senin gibi hijyenik birini
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl seni en kısa zamanda bu çok bilmiş tavrından kurtarırdım nieki oradan bakınca gerçekten ölemi gözüküyo o zaman bende ön yargını değiştirmek isterdim
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl benim kedimin adı gümüş seni tanıştırırdım, istemeye gelirdik... kedi maması ile beraber
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl E.K.K. ile arandaki sorunları çözmek için görüşmelerde bulunurdum...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl senin için hiç üşenmeden odunu alıp kafana indirebilirim mesela
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl bır bardak soguk su verırdım .tuttuguntakım bu hafta yenılecek ya
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl bır bardak soguk su verırdım .tuttuguntakım bu hafta yenılecek ya hangi istatistiğe bakarak söylüyosun bunu merak ediyorum jön kardeşim :lol:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.