Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl gel gel neli istersin söle bakem patatesli ya da mantarlı olsun bak beceriklisin di mi sonra mazallah yolculuğa çıkmayalım çok mu uzakki oralar sen en iyisi yap bana postala
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl hade bea çabuk geeelllll soğuyo bak misss gibi patatesliiiii yanınada cola aldım :):)
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl hade bea çabuk geeelllll soğuyo bak misss gibi patatesliiiii yanınada cola aldım :):) tamam tamam uçuyorum hemen,kursa gitmeden yiyeyim saolasın ellerin dert görmesin ewücüm
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl figgaro abiye japon yapıştırıcısı alayımda hiç bırakamasın klvyeyi..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl figgaro abiye japon yapıştırıcısı alayımda hiç bırakamasın klvyeyi.. sayenizde japonsuz da bırakamıyoruz..ama bir japon ayarlarsan bırakırım..söz..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl bende sana cezve alayım sen kendine al cezveyi jön abim.. sana lazım o cezve.. yok yok sana kahve makinesi alacam..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl senin için bir kahve yapayım bu saatte iyi gider. sana bi uyku ilacı oda bu saatte iyi gider:)
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl yok bnim gelmedi şuanda benden koyu bir kahve sana uykun kaçsın ki sitede yoğunluk olsun:)
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl benden sana ılık süt içde uyu diye yanındada koyun sayma makinası hediye.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl ninni söyler uyuturdum baksana gözler uykusuzluktan şişmiş...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.