Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bende yemek hasırlamana yardım ederdim güselyas bide salata yapıver
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl yaklaşık 20 sayfadan oluşan bir sipariş listesini eline tutuşturabilirim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl güselyas bide salata yapıver gıss yardım dedim canın sağolsun tatlım bide tatlı yapayım ben sana bende yicem nasılsaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl gıss yardım dedim canın sağolsun tatlım bide tatlı yapayım ben sana bende yicem nasılsaa kadayıf tatlısı olsun bi sahmet ama kendi hakkını da bana vercen
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl kadayıf tatlısı olsun bi sahmet ama kendi hakkını da bana vercen alooo sen ne biçim ev sahibisin gısss ben veremem gusuruma bakma canım,yarısı benimm
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl afiyet olsun boğasınısda kalır inşallahhhhh :w00t: gıss minenin evinde davetliyis,sende yiceksin canım benim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl saçlarını at kuyruğu yapar okula gönderirdim.. Annem gibi bir de kurdele tak sakız alırdım ...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl canım aysumumm benim , kaydırağa gidelim kıssss ben salıncak severim amaaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Annem gibi bir de kurdele tak sakız alırdım ... okuldan annen gibi dönüşünü gözler canım kızım geldin mi...derdim..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl figgaro arkadaşım normalde bişey yapmam ama çok istersen bişiler düşünürüz
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl kemençeyi kafasında kırardım şaka şaka volkan konak'tan söylerdim erbay abime
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl senin için mısır ekmeği yapardım ya 10 dakka kaldı böyle bitsin maçlar nolur nolur. uğur yaptım 20 dakkadır aynı şarkıyı dinliyorum kusucam
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl sakın yok dayanıcam bi 8 dakkika daha böyle bitsin sana biş yapmıyom beee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.