Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ne yapabilşirim bilmem ki bir de balaım benden bir şey yapmamı isteyecek mi değil mi yani Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Hele alış,elbet senin içinde bişeyler yaparız arkadaşım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 senin için dua ederdım bana ettiğin gibi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedalina senin için yarın müdüründe iz.n alabilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hiç bir şeyin ona mani olmasına izin vermeyebilirim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedalina senin için yarın müdüründe iz.n alabilirim yaw kafam karıştı,ya tanıyorsun beni,yada bütün iletilerimi okudun.ama ıkısı de ımkansız halla hallaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ajan o ajan hepimizi tanıyor... ben senin için çikolata alabilirim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 o zaman dıyet olsun dua ederdım hep huzurlu olsun dıe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bende dua ededim ve hep ederim amma velakin kendime dua edince olmuyor, sana edeyim o zaman olur... hep sevilesin ve hep sevesin Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Bİ yastıkda Kocayasın Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 rakı masasında bir dublede senin için içerdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 O kadar kişinin yerine rakı içince sen sarhoş olursun şimdi du sana acı bi kahve yapam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 valla çok güzel bir menemen yapardım, yanında güzel bir çay, beraber yerdik minemle ayyyy valla nasıl canım istedi Sen niye gülüyon o zaman kankim ben gülebilirim ama sen gülemezsin kahkaha atabilirsin sadece Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Şıkırda şıkır tıkırda tıkır dans yaptırırdım... Bu son olsun ben gülebilirim ama sen gülemezsin kahkaha atabilirsin sadece Atıyom zaten sen tasalanma kankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 seni pikniğe götürürdüm, bozkırlara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Piknik için su böreği yapam mı sardunyam sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yaz sıcağında o böreği yemeni engellerdim yaw.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Dur yanınada bol körpüklü ayran yapam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bende şöyleeee muhteşem bi pirzola yapardım mangalda yanında çoban salata onunda yanında buzz gibi coca cola saann misafirliğe gelir ama vejeteryan olduğunu öğrenince tek başıma yerdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 onları sana tek başına yedirtmezdim açacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Biliyoruz kankim ne kadar obur olduğunu böylece teyid etmiş olduk Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sabah sabah dur sana bi cay yapaim tamami Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Aman gülsünüm kalsın sen şimdi çaydanlığı kafamısdan aşağı geçirirsin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hala ısrarlıyım ilk söylediğimde :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 tamamen yanlışlıkla kaynar suyu üserine dökebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.