Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Süs olur bak.. Siyam Nickini alırdım.. iyi olur değişik bi şii sana şeker alırdım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bana mı ata mı.. Hadi al o zaman şu nickten de kurtul.. Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bana mı ata mı.. Hadi al o zaman şu nickten de kurtul.. sana alıcam atın istiyorsa onada alırım canı çekmesin şimdi. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Kankim bens eni çok özledim nerelerdeydin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 senin için bir dublex alır içinide dayar döşer,düğünüde dubai de yapar,gelinliğinide dikerdim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 senin için bir dublex alır içinide dayar döşer,düğünüde dubai de yapar,gelinliğinide dikerdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 seni cemil ipekçiyle tanıştırabilirm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 senin için bir dublex alır içinide dayar döşer,düğünüde dubai de yapar,gelinliğinide dikerdim senin için bir dublex alır içinide dayar döşer,düğünüde dubai de yapar,gelinliğinide dikerdim Anladım tatlım neden 2 defa yasıp gösüme gösüme sokuyosun ki seni cemil ipekçiyle tanıştırabilirm Sen git önce kendin tanış kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sen git önce kendin tanış kankim bütün medya ve sanat camiasını tanıyorum diye kıskanma lütfen kankim :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Haaa haaayyyy işte buna çok gülerim Sanat camiasının kapısın önünden açanın avatarı gibi ayrılmazsan tabe tanırsın :lol: Sen çok yaşa emi güldürdün beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Haaa haaayyyy işte buna çok gülerim Sanat camiasının kapısın önünden açanın avatarı gibi ayrılmazsan tabe tanırsın Sen çok yaşa emi güldürdün beni gülcek ne varsa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 valla çok güzel bir menemen yapardım, yanında güzel bir çay, beraber yerdik minemle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sen niye gülüyon o zaman kankim :lol: Ohhh afiyet olsun sardunyam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sinema bileti alabilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sezen aksu konserine gidiyom 9.unda sizide götürüdüm. ama götürmem çünküm sadece ben izleyecem. yiyecem o kadını... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sardunyam sana bir çiçekçi dükkanı açabilirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Benciiiiiiiiill Ne var sanki bizi de götürsen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Benciiiiiiiiill Ne var sanki bizi de götürsen he ne yapayım bencilim ben ama sizin içinde yerim onu... nataliam için yat turu düzenlerdim masmavi sularda gezsin diye Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 natali senin için de bir eğlence mekanı açabilirdim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bende kuşum aydın konserine gönderirdim seni. eğlenir güler peçete savururduk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sardunyam ve manidar tsk ederim bende kuşum aydın konserine gönderirdim seni. eğlenir güler peçete savururduk Meyve getirebilirim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 getir egrik olsun bende sana misir patlamisi alayim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 yaw gülsün senın için bişe yapcamda sayfa 1 saat açılmıyor,başkasına gıtmesın dıye bişe yapmadım senin için Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Sıcaklar geliyor.. Serin rüzgarlar olabilirim .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.