Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ler canım sohbetin için hoşçakal osmannnnn ne oluyor burada.........ağır ol molla desinler olurmu canım......
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl ya ben dondurma getirsem şöyle yaza girerken soğuk soğuk neli olsun bari?
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl ne isterse yapardım mesala onunla sohbet eder kafasını şişirirdim
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl o işi yapan var sevgili öğretmenim.. ben senin için sınıfda tahtayı silebilirdim...
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl ben veririm çiçeği yufka yürekli saolasın istersen sana çiçek gönderebilirim
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ler canım sohbetin için hoşçakal niye bukadar alınkansınız ama sizi kızdırdığım için özür dilerim birdaha canım falan demiyeceyim yanlış anlamlar çıkıyor
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl osmannnnn ne oluyor burada.........ağır ol molla desinler olurmu canım...... sanane seni ilgilendirmeyen ben hatamı düzeltecek yaştayım sayın molla bey
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.