Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Sizin başka işiniz yokmu ? Var olmaz mı şu anda bir yandan taze fasülye ayıklıyorum Ufuk_efe...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Trikoların yakasını yapan makine İnanmıyorum ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Trikoların yakasını yapan makine :lol: İnanmıyorum ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu. Canım benim sen hep gel biz seni böyle güldürürüz..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Var olmaz mı şu anda bir yandan taze fasülye ayıklıyorum Ufuk_efe... peki .. kolay gelsin
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Hayır şimdi remayözcülere niye gülüyoruz anlamadım, o zaman şiropraktör olmaya karar verdim ben, sana şiropraksi yapıcam...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 15 yıl Hayır şimdi remayözcülere niye gülüyoruz anlamadım, o zaman şiropraktör olmaya karar verdim ben, sana şiropraksi yapıcam... E bu sana daha uygun seth yakışır. Bu nedir diyenler için tanımını da verelim: İnsan vücudundaki kemik ve kaslarda meydana gelen bozuklukları elle veya çeşitli aygıtları kullanarak tedavi eden kişidir.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl bir yelkenli alırdım (maketi) sahlep yapardım, karşılıklı içerdik
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl sahlep yapardım, karşılıklı içerdik hem içer hem laflardık dondurma alırdım külahta
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.