Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 15 yıl Yani ehh! Ben korkmaya başladım burda valla Köpüklü Susurluk ayranı
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl yuk olmaz ben senın yerıen tek başıma kendım yapıcam eskişehir de dolanırdım çok özledım eskişehiride
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl aman tek başına git aman bende dünya turuna çıkardım senin için
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 15 yıl ben dünya turu istemem eskişehir diyorum başkada bişey demıyorum hala eskişehirde kararlıyım
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 15 yıl onu yapıyorsun zaten amaaan hiç bi hediye alayım falan deme hıh şarkı isterdim
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 15 yıl forumda oynardım ama yoksun artık oynayamıycam amanin kim gelmiş
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 15 yıl aboriiii kimleri görüyorum ya tek başıma kaldım kimse benlen oynamıyur
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 15 yıl aboriiii kimleri görüyorum ya tek başıma kaldım kimse benlen oynamıyur benb urdayım ya kıs
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Birinin başına mı yoksa Çok fesatsın.. hiç aklıma öle bişey gelmemişti..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Çok fesatsın.. hiç aklıma öle bişey gelmemişti.. Sizin başka işiniz yokmu ?
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Çok fesatsın.. hiç aklıma öle bişey gelmemişti.. Senin mi vallahi inanmam Şu anda hiç kimse için bir şey yapasım yok.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 15 yıl Ben de senin için remayöz yapiim o zaman, o da ne demekse artık öğrenip yapıcaz işte, kursu var mı bunun ki...?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.