Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Allah'ın aygırına niye asılıyım ben en iysi sana yeterince saman vermek
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl ben Taurus'un aygırına hiç asılmam senin için yapmıyom işte birşey,ne yapsam beğenmiyon
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl hiç bişe yapmam bundan sonra (beni anlamayanı ben hiç anlamam)
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl hiç bişe yapmam bundan sonra (beni anlamayanı ben hiç anlamam) kupa verdik olum daha napim
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl lafım sana deil yaaaaaaa siyahx. kim olduğunu kendisi biliyo neyse salla gitsin
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl senin icin bi cay yapaim du ben de seni cafeme davet ediyim gülsün. ayrıca haberinis olsun herkes cafemise davetlidir. sedoş apla sende ha. iftarı bugün bisim cafede açın.
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl aa sedelina cafe nirde ki ben bilmiyorum uzun bi suredir yoktum cok konular acilmis cok yeneler katilmis aramiza kosarak geliyom cafeye basladim aramaya nerdi diye
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl traktörünü yıkamacıya gönderirdim... biraz kirlenmiş gibi geldi de bana
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Zor bir fizik sorusu bulayım senin için.. ne istersen yapardım canım arkadaşım ama yapabileceğim şeyler iste haaaa sonra yapamadım diye her istediğini kendimi kötü hissettirme bana
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Sağlığını,mutluluğunu korumanı isterim arkadaşım.Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Kız o saraydan kız kaçırma.Adam kaçırma litaratürde ağır suç.. :D Ama seni mi kıracam,ver adresini paketleyip evine teslim edeyim bee..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl yawww canımm kaçırmak ne demekkk önce kaçırır sonra da ÇAKKIDI ÇAKKIDI oynatırım ben sizi yawwww... Sen iste yeter kiiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.